E ovo je Željo!!!Omar500 je napisao/la:Učenici osmog razreda Osnovne škole "Grbavica II" samoinicijativno su prikupili 100 KM kao donaciju za izgradnju istočne tribine. Učenici koji su učestvovali su:
Viktor Mitrović, Adnan Pašalić, Lejla Milić, Isak Mazrak, Benjamin Međuseljac, Mehmed Crnišanin, Edin Tabak, Faruk Reko, Azra Reko, Mirnes Šito, Haris Mekić, Mirza Mekić, Amel Jašarević, Ahmed Kost i Edhem Šehović.
Istoka?
Ma kakvo razapinjanje,samo to tumace na svoj nacin.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 1:32 pma sto me razapese zbog poredjenjasamo kazem, da po kvalitetu slavko moze u istu recenicu sa amarom... ne po trofejnosti... ali nadam se da cemo slavka i po tome moci da poredimo sa amarom
![]()
ima tu mnogo vise trenera koji su ostavili traga u zelji kao ivica i milan... vlatko konjevod, milan rajlic, miroslav brozovic, prvoslav dragicevic, marcel zigante...reks1 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 3:53 pmMa kakvo razapinjanje,samo to tumace na svoj nacin.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 1:32 pma sto me razapese zbog poredjenjasamo kazem, da po kvalitetu slavko moze u istu recenicu sa amarom... ne po trofejnosti... ali nadam se da cemo slavka i po tome moci da poredimo sa amarom
![]()
Doduse ja bih ipak rekao Ivica Osim,Milan Ribar pa prazno,podosta prazno pa onda Amar i eto posto je aktuelan i Slavko.
Naravno pricamo o kvaliteti.
Naravno ali ono sto je npr pokojni M.Ribar uradio sa tadasnjom Zeljinom omladinom i razbio Ex Yu code i dominaciju velike cetvorke ga bar kod mene izdvaja,Jer skinuti bilo koga od tadasnje velike cetvorke a pogotovo beogradski klub je tada granicilo sa naucnom fantastiikom.Sjeti se Veleza i njegove ekipe,ali djaba bi sve.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 4:00 pmima tu mnogo vise trenera koji su ostavili traga u zelji kao ivica i milan... vlatko konjevod, milan rajlic, miroslav brozovic, prvoslav dragicevic, marcel zigante...reks1 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 3:53 pmMa kakvo razapinjanje,samo to tumace na svoj nacin.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 1:32 pma sto me razapese zbog poredjenjasamo kazem, da po kvalitetu slavko moze u istu recenicu sa amarom... ne po trofejnosti... ali nadam se da cemo slavka i po tome moci da poredimo sa amarom
![]()
Doduse ja bih ipak rekao Ivica Osim,Milan Ribar pa prazno,podosta prazno pa onda Amar i eto posto je aktuelan i Slavko.
Naravno pricamo o kvaliteti.
Vazda smo najjaca skola biliellaxaz je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 3:13 pmOmar500 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 2:49 pmUčenici osmog razreda Osnovne škole "Grbavica II" samoinicijativno su prikupili 100 KM kao donaciju za izgradnju istočne tribine. Učenici koji su učestvovali su:
Viktor Mitrović, Adnan Pašalić, Lejla Milić, Isak Mazrak, Benjamin Međuseljac, Mehmed Crnišanin, Edin Tabak, Faruk Reko, Azra Reko, Mirnes Šito, Haris Mekić, Mirza Mekić, Amel Jašarević, Ahmed Kost i Edhem Šehović.![]()
![]()
zna se gdje se prava raja skoluje, svaka cast djeciOmar500 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 2:49 pmUčenici osmog razreda Osnovne škole "Grbavica II" samoinicijativno su prikupili 100 KM kao donaciju za izgradnju istočne tribine. Učenici koji su učestvovali su:
Viktor Mitrović, Adnan Pašalić, Lejla Milić, Isak Mazrak, Benjamin Međuseljac, Mehmed Crnišanin, Edin Tabak, Faruk Reko, Azra Reko, Mirnes Šito, Haris Mekić, Mirza Mekić, Amel Jašarević, Ahmed Kost i Edhem Šehović.