Model1964 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 9:56 pm
GoodisonPark je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 9:50 pm
Sačekat ćemo revanš pa ćemo vidjeti sve a biće tu još tekmi sa njima koliko hoćeš.. Tada možemo o tome,
Mladost je mnogo ozbiljnija ekipa i da nije bilo onog perioda adaptacije na novog trenera oni bi bili mnogo bolje plasirani.
Na osnovu zadnje ligaške tekme gore i na osnovu današnje (dolaze informacije da smo bili mnogo mnogo bolji) mogu reći da je u duelima sa njima ipak očito Slavko bio prevaga prvo na jednu sada na drugu, našu stranu, Gore smo jesenas odigrali najbolju partiju, gdje su svi prije nas muku mučili a mi ih pomeli sa terena..
Sve baca na to da njih Ćelo ima u malom prstu..
On to tek mora dokazati u naredne 4

tekme. Za sada je to samo predpostavaka.
Niti celu niti bilo kojeg igraca ne dizati u nebesa do kraja sezone. Kad podvucemo crtu onda cemo tacno vidjeti.
Ma znaš da ja nikog ne dižem u nebesa čak sam ovdje možda i jedan od najvećih kritičara igrača i trenera

Naravno da ćemo sačekati kraj sezone baš sam ovih dana pisao o tome, ali imamo mnogo razloga da budemo optimisti, još samo da proradimo na Grbavici onako kako znamo, sad u srijedu će atmosfera biti mnogo drugačija, užarenija, za razliku od one uspavanke u subotu, Igrači se moraju nekako razdrmati..
No prije toga BL - idemo po nova tri boda...