Leon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 5:27 pm
Ajzea je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 5:13 pm
Ivane, pisaj po faci pojedine navijace TVOG kluba koji te ne znaju cijeniti !
A prijatelju, ja nisam nista pisao Lendri sad, tako da ti ne pisem radi sebe ili nesto.
Mada razumijem da volis Ivana, volim i ja Sinisu, ali treba imat mjeru neku. Pocelo je smarat tvoje stalno prozivanje i dizanje u nebesa Lendru. Pogotovo kad ovako drugim se nasladjujes i ovako pises.
Postujem sve, al stvarno nekad treba postovat granicu i imati je..
Svako dobro, nemoj pogresno shvatiti.
Benzo, daj izvjestaj sto prije..
Ako ti se ne cita, imas ignor opciju.
Sa razlogom ga prozivam i dizem u nebesa, narocito nakon pojedinih navijaca cijih me izjava tacno stid bude. Ljudi su nezahvalni prema momku koji je mogao egzistenciju rjesiti odlaskom u Kinu, ali je ostao kako bi nam pomogao da trofej osvojimo. Tri utakmice - tri gola, i opet neko ima obraza prigovoriti mu bilo sta. Zbog takvih cu, naravno, nastaviti sa ovakvom praksom. Cekati prvi kiks kako bi hraknuli po nekome, a taj neko je primjer svima ostalima kako se odnosi prema svetom grbu. Kako ponasanjem i igrama na terenu, tako i van terena. Ja uzivam u ovome, da li nekome smeta, apsolutno me ne interesuje. Ustati pa spomenuti njegovo ime, jer nas haman sam drzi u igri za oba trofeja.
Ivan je jedini zasluzio da ga se dize u nebesa i dok god nas ucini sretnim, ne haman, vec u svakoj utakmici, ima to da radim.
POVEDI NAS KA DUPLOJ, HAUBICO !
Model1964 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 5:38 pm
Braveheart je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 5:31 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 5:27 pm
A prijatelju, ja nisam nista pisao Lendri sad, tako da ti ne pisem radi sebe ili nesto.
Mada razumijem da volis Ivana, volim i ja Sinisu, ali treba imat mjeru neku. Pocelo je smarat tvoje stalno prozivanje i dizanje u nebesa Lendru. Pogotovo kad ovako drugim se nasladjujes i ovako pises.
Postujem sve, al stvarno nekad treba postovat granicu i imati je..
Svako dobro, nemoj pogresno shvatiti.
Benzo, daj izvjestaj sto prije..
Pa i popiso je se svojim promasajima.
Ti jedva docekaš da njaške kada je Lendric u pitanju.
Nisam upratio tvoj konstruktivan post, samo neka njasra
Fuj ..