Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 07, 2017 2:14 pm

Željo je najbolji, Željo je najjači, Željo je naš a Mi smo svi Manijaci Željini!

@Izlija samo mala opaska na ovaj tvoj komentar, "Nije fer od nas da kritikujemo previše tim kojem sada treba najviše naše podrške, imamo jako zgusnut raspored a zvižduci sa tribina neće ništa dobro donjeti, loše i neproduktivne priče po forumima isto tako, imamo to što imamo a opet nam oni nisu toliko ni bitni jer kad podigneš oči sa terena vidiš sve odgovore oko sebe, narasla istočna tribina a južna samo što nije i mene bi bilo stid zviždati sa tribine i da gubimo svaku tekmu redom."

Nisu nam toliko bitne igre naših igrača i ekipe koja se zove Željezničar? Možda jedino ako ćemo gledati igranke sa novog Istoka. Mora se ovdje razgraničiti kome su upuceni zvižduci, da li igračima ili nekom drugom (iskren da budem nisam ni čuo neke zvižduke ali hajde) Ovi igrači nisu ni najmanje zaslužni za sve dobro što se dešava u našem klubu uključujući i novi Istok, mali broj njih na terenu nas je zadužio u nekim prošlim vremenima a većina igrača su nam više uzeli (plate, premije) nego što su donijeli. Da se razumijemo ja nikad ne zviždim našim igračima, jer Grbavicu osjećam kao svoj drugi dom i bez obzira na teške momente ponekad, znam da zvižducima neću ništa promjeniti a isto tako znam da će Željo opet biti onaj stari i da će opet biti najbolji samo treba malo vremena i strpljenja. Primjetio sam da se ova ekipa uzdiže na pijedestal više nego neke koje su nam donijele duple krune i toliko radosti a ovi trenutni nisu tim igračima ni do koljena jer nisu bili u stanju ni evropu da nam obezbjede, a trebalo je pobjediti mrtve drugoligaše Prijedora i Slaviju. Da ne spominjem koliko puta sa nas razočarali u ovom relativno kratkom periodu, i ne samo nas, najgore od svega što su mnogo puta obrukali ime Željo i dres i Grb koji nose. Kada naprave rezultat vrijedan pažnje onda su hvalospjevke poželjne i dobro došle, eto to bi bilo neko realno zapažanje. Samo i jedino uprava i navijači su zaslužni za sve pozitivno što se dešava kod nas, igrači na žalost još uvijek ne mogu da isprate sve to ali bi se moglo reći da su na dobrom putu da i oni daju svoj puni doprinos ovoj našoj plavoj prici. Volio bih da ih niko ne diže u nebesa jer oni to ne zaslužuju, davati podršku je sasvim u redu (broj gledalaca na tribinama u subotu govori da je podrška jako dobra) međutim činjenica je da su igrači ti koji su ostali dužni i nama i upravi a na kraju krajeva i samom Želji.

Nego može li nam neko ko prati postaviti malo više informacija o Radniku, očekivani sastav, gdje su najopasniji, slabe tačke i to, ko su im pojačanja i to?? Nisam ih mogao gledati u ove prve dvije utakmice..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 07, 2017 2:15 pm

vrbanjusa je napisao/la:
uto mar 07, 2017 1:53 pm
chile je napisao/la:
uto mar 07, 2017 1:47 pm
salle86 je napisao/la:
uto mar 07, 2017 1:16 pm

Nisam za vrijeme Juge pratio Želju (rodđen 86-e i van Sarajeva) ali Željo je tad bio hajmo reći u skipuni klubova 5-10 po svemu.
Mnogi i dan danas žive misleći da je to tako. Treba se osvrnuti malo oko sebe, Beograd nije granatiran, Zagreb, Split, Vojvodina, Ljubljana itd...Sarajevo jeste. Koliko je grad vraćen u nazad toliko je i klub.
Nama je sigurno Željo br.1 na svijetu, onim malo realnijim br.5-6 na području bivše Juge, ali onim koji stvari gledaju nekim normalnim pogledom, nismo ni u top-10 po svim parametrima kad se uključe (finansije, infrastruktura, podrška vlasti/zajednice itd itd)
Da idemo naprijed, idemo....u to nema sumnje
Da parafraziram porediti Cukaricki i Zelju, kao da poredis Vrbanjusu i recimo Vojvodinu.
Mali klubic iz Beograda koji je privatizovan i vlasnici nesto pokusavaju kao kod nas s Olimpicom.
Ne treba siriti pricu ali mene recimo pogodi pisanje gdje ce igrac iz takvog kluba u Zelju preci, redovno se potcjenjujemo ili precjenjujemo nije nijedno dobro.
Loše ti poređenje, Vrbanjuša je bolja od Vojvodine. Imamo toliko trofeja da svi u Novom Sadu mogu oluke promjeniti!
:pljesak: :klanjase2:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

salle86
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:20 pm

chile je napisao/la:
uto mar 07, 2017 1:47 pm
salle86 je napisao/la:
uto mar 07, 2017 1:16 pm

Nisam za vrijeme Juge pratio Želju (rodđen 86-e i van Sarajeva) ali Željo je tad bio hajmo reći u skipuni klubova 5-10 po svemu.
Mnogi i dan danas žive misleći da je to tako. Treba se osvrnuti malo oko sebe, Beograd nije granatiran, Zagreb, Split, Vojvodina, Ljubljana itd...Sarajevo jeste. Koliko je grad vraćen u nazad toliko je i klub.
Nama je sigurno Željo br.1 na svijetu, onim malo realnijim br.5-6 na području bivše Juge, ali onim koji stvari gledaju nekim normalnim pogledom, nismo ni u top-10 po svim parametrima kad se uključe (finansije, infrastruktura, podrška vlasti/zajednice itd itd)
Da idemo naprijed, idemo....u to nema sumnje
Da parafraziram porediti Cukaricki i Zelju, kao da poredis Vrbanjusu i recimo Vojvodinu.
Mali klubic iz Beograda koji je privatizovan i vlasnici nesto pokusavaju kao kod nas s Olimpicom.
Ne treba siriti pricu ali mene recimo pogodi pisanje gdje ce igrac iz takvog kluba u Zelju preci, redovno se potcjenjujemo ili precjenjujemo nije nijedno dobro.
porediti city i liverpool je prije 10 godina bilo najveći vic ikad ispričan
i danas je
samo se uloge zamjenile

od historije se ne živi
žive navijači, možda i klub u nekom procentu jer se ipak i to pogleda kod nekih odluka (dolasci igrača i sl.)
ali ko danas ima milion, bolji je od nogo ko ga nema
taman da je ovaj prošle godine osvojio sve što se moglo osovjiti, a ovaj drugi tek se osnovao

EDIT: da je kako opet vratiti ovo vrijeme ili barem običaj :)

slika
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

BabOsim
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:43 pm

Znaci Boba, Stojanovic, Hasanovic i Crnov nemaju pravo nastupa u Kupu. Pitam se ko bi mogao biti treca opcija na golu s obzirom da je mali Ceman na posudbi.

LARSSON
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:45 pm

BabOsim je napisao/la:
Znaci Boba, Stojanovic, Hasanovic i Crnov nemaju pravo nastupa u Kupu. Pitam se ko bi mogao biti treca opcija na golu s obzirom da je mali Ceman na posudbi.
Kakva treća ?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:46 pm

Ma i dva su previse :D

Model1964

uto mar 07, 2017 2:47 pm

GoodisonPark je napisao/la:
uto mar 07, 2017 2:14 pm
Željo je najbolji, Željo je najjači, Željo je naš a Mi smo svi Manijaci Željini!

@Izlija samo mala opaska na ovaj tvoj komentar, "Nije fer od nas da kritikujemo previše tim kojem sada treba najviše naše podrške, imamo jako zgusnut raspored a zvižduci sa tribina neće ništa dobro donjeti, loše i neproduktivne priče po forumima isto tako, imamo to što imamo a opet nam oni nisu toliko ni bitni jer kad podigneš oči sa terena vidiš sve odgovore oko sebe, narasla istočna tribina a južna samo što nije i mene bi bilo stid zviždati sa tribine i da gubimo svaku tekmu redom."

Nisu nam toliko bitne igre naših igrača i ekipe koja se zove Željezničar? Možda jedino ako ćemo gledati igranke sa novog Istoka. Mora se ovdje razgraničiti kome su upuceni zvižduci, da li igračima ili nekom drugom (iskren da budem nisam ni čuo neke zvižduke ali hajde) Ovi igrači nisu ni najmanje zaslužni za sve dobro što se dešava u našem klubu uključujući i novi Istok, mali broj njih na terenu nas je zadužio u nekim prošlim vremenima a većina igrača su nam više uzeli (plate, premije) nego što su donijeli. Da se razumijemo ja nikad ne zviždim našim igračima, jer Grbavicu osjećam kao svoj drugi dom i bez obzira na teške momente ponekad, znam da zvižducima neću ništa promjeniti a isto tako znam da će Željo opet biti onaj stari i da će opet biti najbolji samo treba malo vremena i strpljenja. Primjetio sam da se ova ekipa uzdiže na pijedestal više nego neke koje su nam donijele duple krune i toliko radosti a ovi trenutni nisu tim igračima ni do koljena jer nisu bili u stanju ni evropu da nam obezbjede, a trebalo je pobjediti mrtve drugoligaše Prijedora i Slaviju. Da ne spominjem koliko puta sa nas razočarali u ovom relativno kratkom periodu, i ne samo nas, najgore od svega što su mnogo puta obrukali ime Željo i dres i Grb koji nose. Kada naprave rezultat vrijedan pažnje onda su hvalospjevke poželjne i dobro došle, eto to bi bilo neko realno zapažanje. Samo i jedino uprava i navijači su zaslužni za sve pozitivno što se dešava kod nas, igrači na žalost još uvijek ne mogu da isprate sve to ali bi se moglo reći da su na dobrom putu da i oni daju svoj puni doprinos ovoj našoj plavoj prici. Volio bih da ih niko ne diže u nebesa jer oni to ne zaslužuju, davati podršku je sasvim u redu (broj gledalaca na tribinama u subotu govori da je podrška jako dobra) međutim činjenica je da su igrači ti koji su ostali dužni i nama i upravi a na kraju krajeva i samom Želji.

Nego može li nam neko ko prati postaviti malo više informacija o Radniku, očekivani sastav, gdje su najopasniji, slabe tačke i to, ko su im pojačanja i to?? Nisam ih mogao gledati u ove prve dvije utakmice..
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Ništa za dodati sve receno :klanjase2:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Timscho
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:50 pm

Vrag je napisao/la:
uto mar 07, 2017 12:03 pm
kremenko je napisao/la:
uto mar 07, 2017 11:53 am
Dominic je napisao/la:
uto mar 07, 2017 10:07 am

U tome i jeste kvaka. Ljudi za malu lovu kupuju odlicnu reklamu na 10 godina!!!
Ne mozes jednoj firmi naplatiti 1000 KM stolicu,a drugoj,bubam,5000 KM.
Svako je imao priliku slicno uraditi. I sada je ima.
Jel malo? Jeste
Ali sam klub je postavio cijenu i uslov.
Samo sto oni uzimaju ispod slova G. Znaci posebno mjesto. Sljedecih 10 godina tu ce biti 30 stolica pod nekim platnom. Onda to ne bi bilo posteno prema drugim sponzorima. Prvo nam reket pucaju pa jos sada i ovo.
Jedino ako ce oni poslati svoje ljude obuci ih u narandzasto i ispisati svoj logo. Onda realno i nije lose. Ionako ce to vecim dijelom zjapiti prazno.
Klub prodaje sezonske ulaznice za deset godina na istocnoj tribini na odredjenom numerisanom mjestu. To znaci da kad platis 1000KM mozes svaku utakmicu sljedecih deset godina doci na istok i sjesti na to odredjeno mjesto. To ne podrazumijeva da tu stolicu mozes urediti kako ti se svidja, tapacirati je, obojiti, koristiti je kao poslovni ili reklamni prostor... A ako neko zeli stolice koristiti za neke posebne namjene (npr. reklama) onda to ne moze ostvariti u okviru ove akcije "Izgradimo istocnu tribinu" odnosno po toj cijeni. Tako ja to shvatam, a Klub naravno zna sta je najbolje.
svojim snagama na svojoj zemlji

GoodisonPark
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:52 pm

Braniće nam mali Pavlović evo sad direktor ode na more da ga dovede :D

@Model sjećaš li se ti da je Prosinečki pred tekmu izjavio za neke novine nešto u stilu "Pošto nam je Željo simpatična ekipa nećemo im dati više od 3 komada"??
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u uto mar 07, 2017 2:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

BabOsim
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
BabOsim je napisao/la:
Kakva treća ?
Nista, pobrkao sam malo.

godrina
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:53 pm

hoce ovo ara i baja bit pozvani sad za repku :D
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Model1964

uto mar 07, 2017 2:55 pm

Timscho je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
kremenko je napisao/la:
uto mar 07, 2017 11:53 am

Ne mozes jednoj firmi naplatiti 1000 KM stolicu,a drugoj,bubam,5000 KM.
Svako je imao priliku slicno uraditi. I sada je ima.
Jel malo? Jeste
Ali sam klub je postavio cijenu i uslov.
Samo sto oni uzimaju ispod slova G. Znaci posebno mjesto. Sljedecih 10 godina tu ce biti 30 stolica pod nekim platnom. Onda to ne bi bilo posteno prema drugim sponzorima. Prvo nam reket pucaju pa jos sada i ovo.
Jedino ako ce oni poslati svoje ljude obuci ih u narandzasto i ispisati svoj logo. Onda realno i nije lose. Ionako ce to vecim dijelom zjapiti prazno.
Klub prodaje sezonske ulaznice za deset godina na istocnoj tribini na odredjenom numerisanom mjestu. To znaci da kad platis 1000KM mozes svaku utakmicu sljedecih deset godina doci na istok i sjesti na to odredjeno mjesto. To ne podrazumijeva da tu stolicu mozes urediti kako ti se svidja, tapacirati je, obojiti, koristiti je kao poslovni ili reklamni prostor... A ako neko zeli stolice koristiti za neke posebne namjene (npr. reklama) onda to ne moze ostvariti u okviru ove akcije "Izgradimo istocnu tribinu" odnosno po toj cijeni. Tako ja to shvatam, a Klub naravno zna sta je najbolje.
Sve je to tacno osim ovog podebljanog
Ja i gavran smo vec angažirali italijanske dizajnere za uređenje stolica i okoliša :D
Nemaš pojma kako ce lijepo i moderno da bidne :rofl:

Haklapuc
Kontakt:

phpBB [video]

Kad smo već kod te utakmice, pogledati na 14:40 od koga je Duško Pekija učio zanat :D

ChWilla
Kontakt:

uto mar 07, 2017 2:56 pm

od istorije se ne živi u sadašnjosti. a realnost u sadašnjosti je da bilo koji igrač koji i dalje važi za jednog od većih talenata u srbiji neće doći kod nas, bez obzira na trenutni tim.
gradi željo boli te *****

Model1964

uto mar 07, 2017 3:00 pm

GoodisonPark je napisao/la:
Braniće nam mali Pavlović evo sad direktor ode na more da ga dovede :D

@Model sjećaš li se ti da je Prosinečki pred tekmu izjavio za neke novine nešto u stilu "Pošto nam je Željo simpatična ekipa nećemo im dati više od 3 komada"??
Skinuli Pavlovica sa Cehinje :D pa na gol.
A Robert je popušio dodatno jer je rekao da ocekuje da se upiše u strijelce :rofl:

Timscho
Kontakt:

uto mar 07, 2017 3:01 pm

Model1964 je napisao/la:
Timscho je napisao/la:
Vrag je napisao/la:

Ja i gavran smo vec angažirali italijanske dizajnere za uređenje stolica i okoliša :D
u pravu ste! :) i grijaci se smiju isto ugraditi ko zeli :)
svojim snagama na svojoj zemlji

vrbanjusa
Kontakt:

uto mar 07, 2017 3:02 pm

Timscho je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Timscho je napisao/la:

I kateter za ove starije
21 10 4

Petrović Slavko

avlami97
Kontakt:

uto mar 07, 2017 3:03 pm

Evo da ponovim. Treba popričati sa Nedimom Hadžićem 18 godina, skoro bio na probi u Benfici. Igra kod kona u juniorima, neki dan dao 2 gola Olimpiku. Vaše mišljenje.
http://sport1.ba/omladinski-fudbal/foto ... kama/77156
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Model1964

uto mar 07, 2017 3:05 pm

Timscho je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Timscho je napisao/la:

Strpi se sve ceš vidjeti na otvaranju ;)
Zaprijetio mi gavran da šutim, inace...

DRŽAC ZA KATETER, molim lijepo :D
Imamo svoje katetere ;)

@ avlami97
To bi bilo super ako ima nekih šansi

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto mar 07, 2017 3:08 pm

@avlami zar nije prodat Benfici on?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.

Prijava