Željo je najbolji, Željo je najjači, Željo je naš a Mi smo svi Manijaci Željini!
@Izlija samo mala opaska na ovaj tvoj komentar, "Nije fer od nas da kritikujemo previše tim kojem sada treba najviše naše podrške, imamo jako zgusnut raspored a zvižduci sa tribina neće ništa dobro donjeti, loše i neproduktivne priče po forumima isto tako, imamo to što imamo a opet nam oni nisu toliko ni bitni jer kad podigneš oči sa terena vidiš sve odgovore oko sebe, narasla istočna tribina a južna samo što nije i mene bi bilo stid zviždati sa tribine i da gubimo svaku tekmu redom."
Nisu nam toliko bitne igre naših igrača i ekipe koja se zove Željezničar? Možda jedino ako ćemo gledati igranke sa novog Istoka. Mora se ovdje razgraničiti kome su upuceni zvižduci, da li igračima ili nekom drugom (iskren da budem nisam ni čuo neke zvižduke ali hajde) Ovi igrači nisu ni najmanje zaslužni za sve dobro što se dešava u našem klubu uključujući i novi Istok, mali broj njih na terenu nas je zadužio u nekim prošlim vremenima a većina igrača su nam više uzeli (plate, premije) nego što su donijeli. Da se razumijemo ja nikad ne zviždim našim igračima, jer Grbavicu osjećam kao svoj drugi dom i bez obzira na teške momente ponekad, znam da zvižducima neću ništa promjeniti a isto tako znam da će Željo opet biti onaj stari i da će opet biti najbolji samo treba malo vremena i strpljenja. Primjetio sam da se ova ekipa uzdiže na pijedestal više nego neke koje su nam donijele duple krune i toliko radosti a ovi trenutni nisu tim igračima ni do koljena jer nisu bili u stanju ni evropu da nam obezbjede, a trebalo je pobjediti mrtve drugoligaše Prijedora i Slaviju. Da ne spominjem koliko puta sa nas razočarali u ovom relativno kratkom periodu, i ne samo nas, najgore od svega što su mnogo puta obrukali ime Željo i dres i Grb koji nose. Kada naprave rezultat vrijedan pažnje onda su hvalospjevke poželjne i dobro došle, eto to bi bilo neko realno zapažanje. Samo i jedino uprava i navijači su zaslužni za sve pozitivno što se dešava kod nas, igrači na žalost još uvijek ne mogu da isprate sve to ali bi se moglo reći da su na dobrom putu da i oni daju svoj puni doprinos ovoj našoj plavoj prici. Volio bih da ih niko ne diže u nebesa jer oni to ne zaslužuju, davati podršku je sasvim u redu (broj gledalaca na tribinama u subotu govori da je podrška jako dobra) međutim činjenica je da su igrači ti koji su ostali dužni i nama i upravi a na kraju krajeva i samom Želji.
Nego može li nam neko ko prati postaviti malo više informacija o Radniku, očekivani sastav, gdje su najopasniji, slabe tačke i to, ko su im pojačanja i to?? Nisam ih mogao gledati u ove prve dvije utakmice..