Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 04, 2017 6:11 pm

Petrovic kaze da je zadovoljan, tri boda, ne interesuje ga ljepota.

Radnik ce biti tezak protivnik !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:14 pm

Generalno loša utakmica, podsjetilo me na onaj period patnje sa Mulalićem... Al' eto igru briši, bodove piši i to je najbitnije.

Ne bih rekao da nas je Mladost sad nešto razvalila, imali su par prilika isto kao i mi. Ovdje je očigledno da su im naši dozvolili da se malo razmašu na sredini terena, gdje su i preuzeli inicijativu al' bez nekog konkretnog učinka. To naravno ne znači da nam se ovakve partije smiju dešavati u budućnosti, neko će nas opasno 'nagrditi" ako mu pružimo priliku kao danas ekipi Mladosti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

LARSSON
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:14 pm

Red je bio da jedna ovako tekma bude, nije bila pa od prošle godine :lol:

Šta se brinete, kad smo sve kupili, golmani druge lige bi ovo pokupili :karanje:

shzna
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:17 pm

Jedino vrijedno pomena je HIMNA! O moj Boze...
1987

pile87
Kontakt:

Ako je neko zaboravio mi se patimo cijelu sezonu kuci i jako lose stojimo kad su u pitanju domace utakmice dok smo prva ekipa u prvenstvu na gostovanju. Danas nismo blistali ali smo pobjedili i uzeli tri boda sto mi je mnogo drava varijanta od suprontog da smo bili dobri a nismo uzeli bodove bilo je i takvih utakmica, ljudi nam jednom pogledaju prema golu i odu s bodovima. Danas je po meni podbacio vezni red kompletan i nema dobrog pojedinca medju njima a na prvom mjestu Markovic ovo je njegova prva partija koju je odigrao ispod svog prosjeka, i s pravom je zamjenjen. Necu reci da smo imali los dan jer smo pobjedili ali u situaciji gdje imas finu posjetu, idealno vrijeme, ekipa je morala pokazati vise upravo radi tih stvari. Jasno da je po ekipu najbitnije da imamo nove bodove ali bas lose drugo poluvrijeme.
Tesko je i igrati ovakve utakmice i sa Amarom je znalo ovako biti ( razbicemo ih 1-0 ) jer to su unaprijed upisane pobjede jos kad smo postigli gol tu je bio kraj. Inace ove sezone imamo problem kuci kad damo gol, stanemo skroz. Za nas koji pratimo do daske najbitnja su ta tri boda i da imamo i mi malo srece.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

chile
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:18 pm

Ovo danas na terenu nije bio Zeljo
Slavko radi nesto je da se igra za 3 boda ali igra se i za nas bolesnike Zeljine, a ovo mi nismo zasluzili definitivno.
Jako sam razocaran danasnjom utakmicom, ovakva igra i taktika definitivno nemaju opravdanja. Pun stadion, dobar teren, vrijeme idealno i onda dobijes na terenu nista.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Ajzea
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:21 pm

Kasnije cu malo opsirnije, ali sada mogu samo reci da sam strasno razocaran.. Strasno !
Nevjerovatan pad u igri ! Hvala Lendricu sto postoji i hvala Vedranu sto je spasio tri boda.

BabOsim
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:23 pm

Sudija i Zakaric danas najgori. Blagi ocito ima scizofreniju, jednom trenutku bolji od Inieste, drugom izgleda ko da je ispušio dulum trave. Moze neko reci Veci da prestane se poigravati loptom, za malo mi srcni zada skoro svake tekme. Mico, Zakaric i Stojanovic su danas vise lopti uputili protivniku nego saigracu.

KLIS
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:25 pm

Zna li neko kakav je bio belaj u tramvaju na socijalnom? Može u PP.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

iggy2377

sub mar 04, 2017 6:26 pm

dimitrijevic je napisao/la:
čet mar 02, 2017 12:18 pm
Boga mi ako bude sunce ja ocekujem svaku stolicu popunjenu. Nisu ovi losi tako da ne treba ocekivati neko deranje guzova. Krampa Secerovic bolje sto ne igra jer je proslu bio dobar, a kod nas nije dao pas naprijed ni na treningu. Ne moze svako u Zelji igrat. Kuzmanovic je solidan i plus ovi ga gledaju.Cvrsti su, Husref ce ih naloziti tako da ne ocekujem neko spektakularno razvaljivanje. Moja zelja su samo tri boda, a neka bude 2 : 0(Lendric, Zeba)...nismo primili gola od Slobode, ovo ce znaci biti peta utakmica, a racunajuci pripreme to dodje jedan gol primljen u deset utakmica. Moze li Veca oboriti rekord Adnana Guse :D Isto tako prognoziram Kerlu kao igraca utakmice i najbolje nase pojacanje ove zime ;)
Moram da ti se ponovo javim radi Kerle.
Sta bi danas sa Kerlom? Unjeo nervozu u cijelu ekipu?Mogao nas je danas kostati ovog jada i cemera od utakmice.

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:32 pm

Sva prica o nasoj losoj igri stoji u veznom redu. Kada tu steka mozes Messija i Ronalda po strani imati, ali nema lopti za njih.
Prije eto kad Jovan podbaci(90% utakmica nazalost), Markovic ga vadi pa to i lici na nesto. Danas i jedan i drugi ko da su prvi put dotakli loptu. I onda dobijes ovo sto dobijes-nigdje Zakarica, nigdje Mire.

Fakat je nevjerovatno da na Grbavici gdje smo uvijek dominantni bili, pa kad je i najlosije bilo, mi najlosije igramo ove sezone. Jedini mec koji smo dobili sa 2.razlike je bio Siroki..Cini mi se da su sve ostale bile patnja. Sta li je igracima , da li imaju veci pritisak, problem u glavi fakat ne znam. Ali jednostavno moralo se puno bolje jer si imao dobar teren, dobru pricu i 8-9 hiljada ljudi iza ledja.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:34 pm

Vidjet cemo sad protiv Radnika hoce li biti napredka, utakmica gdje ne smijemo gol primiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dell21
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:37 pm

Dva upotpunosti razlicita poluvremena.
Prvo odlicno, puno trke prilika zalaganja. Vec oko 5 minute kerla pokazuje da ce danas biti katastrofa. U prvom mladost osim one jedne odlicne prilike nisu nista pokazali odnosno mi im nismo dozvolili.
Drugo poluvrijeme kao da su se dogovorili da malo spuste rucnu i ono nase pobijedili smo sto dalje igrati. Lose se odigralo na sredini odbrana je bila kud i kamo bolja . Utakmica traje 90 min a ne 45 to nas je moglo kostati.
Sve u svemu zadovoljan sam idemo dalje.
Posjeta ODLICNA.

kvalitet
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:38 pm

pile87 je napisao/la:
Ako je neko zaboravio mi se patimo cijelu sezonu kuci i jako lose stojimo kad su u pitanju domace utakmice dok smo prva ekipa u prvenstvu na gostovanju. Danas nismo blistali ali smo pobjedili i uzeli tri boda sto mi je mnogo drava varijanta od suprontog da smo bili dobri a nismo uzeli bodove bilo je i takvih utakmica, ljudi nam jednom pogledaju prema golu i odu s bodovima. Danas je po meni podbacio vezni red kompletan i nema dobrog pojedinca medju njima a na prvom mjestu Markovic ovo je njegova prva partija koju je odigrao ispod svog prosjeka, i s pravom je zamjenjen. Necu reci da smo imali los dan jer smo pobjedili ali u situaciji gdje imas finu posjetu, idealno vrijeme, ekipa je morala pokazati vise upravo radi tih stvari. Jasno da je po ekipu najbitnije da imamo nove bodove ali bas lose drugo poluvrijeme.
Tesko je i igrati ovakve utakmice i sa Amarom je znalo ovako biti ( razbicemo ih 1-0 ) jer to su unaprijed upisane pobjede jos kad smo postigli gol tu je bio kraj. Inace ove sezone imamo problem kuci kad damo gol, stanemo skroz. Za nas koji pratimo do daske najbitnja su ta tri boda i da imamo i mi malo srece.
Slavko je to super analizirao. Imamo problem na domaćem terenu, psihološki.

Ja bih probao s Radinovićem u sredini, ne znam, čini mi se da kad hoće, da je jedan od najboljih u ekipi.

Da dodam nešto. Uvijek kad mi odigramo loše, protivnik se diže u nebesa kao da nas je razbio. Uopće nije tačno. Prije da je loša utakmica dvije ekipe koje su "onako" odigrale.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cikazubo
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:40 pm

Moje mišljenje o pojedinačnim partijama danas.
Kjosevski dobar, štoperski par totalno izgubljen i nesiguran, Siniša najgora utakmica u Želji, Stojanović ok, Zakarić iz greške u grešku, Miro nije isti sigurno ma šta god pričali on u ove dvije utakmice a i na pripremama bgmi jedno veliko ništa, nije da se čuva ali nije u formi očito, nigdje one hrabrosti po kojoj se isticao, Marković se prerano limitirao kartonom za dalji tok utakmice, Jovan iz krajnosti u krajnost, Zeba odličan, Lendrić rekao bi može dobiti prolaznu ocjenu.
Izmjene Ugi vrlo dobar, Musa se fkt ne vraća čudno mi zvučao Slavko kad to govorio pa mislio u sebi čuj ne igra nikako defanzivu a reperezentativac i dobar cv, kad lik ko Tiago i Mailson u jednom što se toga tiče.

gavran
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:40 pm

Prezadovoljan,sve vrh.IDEMO DALJE. ŽIVIMO ŽELJEZNIČAR
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:41 pm

sergejevic je napisao/la:
sub mar 04, 2017 5:51 pm
Prelijepo izgleda stadion s novom tribinom, i stvarno je sada onaj pravi smek, jos dok se zavrsi i stolice postave bice odlicno. Posjeta takodjer jako dobra, bilo je dosta raje. Bio sam na sjeveru, a jug je bio pun, jos onaj dio do zapada bas krcato. Pohvale i navijacima na odzivu.
Sve osim toga katastrofa. Bruka i sramota. Ne sjecam se da sam goru igru u zivotu gledao od naseg drugog poluvremena. Kao da su istrcali pred sto hiljada protivnickih navijaca, svi pogubljeni. Lijeva strana opet uzasna, gora od Kramarica i Tiaga svojevremeno. Ocajno. Slavko je cijelu utakmicu mahao i skakao pored linije, a nista nije mogao promjeniti. Dodavanje igraca na nivou amaterske ekipe, pa cak i gore. Opsta nervoza na tribinama, raja je bukvalno popizdila od muke. Stvarno neshvatljiva igra. Prvo poluvrijeme jako lose, a drugo jos sto puta gore.
Kerla je bio igrac vise za Mladost od samog pocetka. Mislim da je on uzrok ovako lose partije. Unio je totalnu paniku u cijelu ekipu svojim potezima. Zakaric i Stojanovic mogu odmah uz njega.
Nisam najbolje vidio sta se desavalo kod one odbrane Kjosevskog, ali je izgledalo nevjerovatno sa sjevera. Opet nas je spasio svojom odbranom.
Treba biti realan i reci da je Mladost danas zasluzila barem bod. Mi smo to zasluzili u Sirokom, ali smo izgubili, danas se vratilo.
Treba opet podvuci rijeci Ivice Osima da raja ovdje zna sta je fudbal, znamo sta smo i koga nekada gledali na nasem stadionu. Ovo je danas bilo totalno suprotno i ovo je nesto sto odvraca ljude sa stadiona. Mislim da nema mnogo ekipa u ligi koje protiv jedne Mladosti imaju ovakvu posjetu, a vratili su nam na najgori moguci nacin. Upisati tri vazna boda, ali sa ovakvom igrom nas nema nigdje. Gore od ovoga ne moze.
Ma po meni nisu zasluzili. Sta su napravili konkretno? Ona Vecina odbrana je bila kad je Kerla nabio u glavu Bogija.
Mi bili bolji u prvom, oni u drugom. Ali mi smo vise bolji bili u prvom od njih nego oni od nas u drugom, tako da smo mi zasluzili pobjedu.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:42 pm

tri bobe su tri bobe! to ce ostati zapisano.
ono sto cemo pamtiti jeste generalno losa partija, posebno u drugom poluvremenu.
bio sam jedan od rijetkih koji se pribojavao ove utakmice tako da na kraju nisam pretjerano iznenadjen ukupnom predstavom.

ne sumnjam da ce uz adekvatno osvjezenje ekipa vec u srijedu biti na visini zadatka. iz Bijeljine se moramo vratiti neporazeni i sa barem jednim datim golom.

za razliku od posjete, pomalo sam razocaran atmosferom na stadionu. ni navijaci nisu prikazali neku predstavu izuzmemo li pjevanje Grbavice na pocetku.

za potpun ugodjaj na sjeveru pobrinula se pitara. njen smrad cuo se do neba! propala dabogda!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:43 pm

Ali sve na stranu, tesko ce lider doci do 3.boda u Kaknju sljedeci vikend (jedino nafakali ko Tomicev gol u Zenici).. Ekipa im je zaista preporodjena, prelijep fudbal igraju.
Ne pisem ovo da nikoga opravdam, za ovo danas nema opravdanja, blago receno katastrofa, ali Mladost bi sigurno bilo u top 4-5 ekipa da sada starta prvenstvo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

sub mar 04, 2017 6:45 pm

slika

"Drago mi je što sam ostao u Željezničaru. Imamo neki cilj i znam da bi moj odlazak poremetio ispunjenje tog cilja. Nisam ja nešto previše bitan za ekipu, ali dva dana pred početak polusezone gdje sam se ja pripremao za prvih 11 da odem... to bi sigurno poremetilo ekipu, atmosferu i sve. Ja sam odlučio ostati, odgodili smo transfer za ljeto pa ćemo vidjeti gdje ću otići. Interes inostranih klubova dodatna mi je motivacija u igri", istakao je na kraju Lendrić.

HVALA TI, MAJSTORE !!!

JEDAN JE OD NAS !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub mar 04, 2017 6:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava