Petrovic kaze da je zadovoljan, tri boda, ne interesuje ga ljepota.
Radnik ce biti tezak protivnik !
Moram da ti se ponovo javim radi Kerle.dimitrijevic je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 12:18 pmBoga mi ako bude sunce ja ocekujem svaku stolicu popunjenu. Nisu ovi losi tako da ne treba ocekivati neko deranje guzova. Krampa Secerovic bolje sto ne igra jer je proslu bio dobar, a kod nas nije dao pas naprijed ni na treningu. Ne moze svako u Zelji igrat. Kuzmanovic je solidan i plus ovi ga gledaju.Cvrsti su, Husref ce ih naloziti tako da ne ocekujem neko spektakularno razvaljivanje. Moja zelja su samo tri boda, a neka bude 2 : 0(Lendric, Zeba)...nismo primili gola od Slobode, ovo ce znaci biti peta utakmica, a racunajuci pripreme to dodje jedan gol primljen u deset utakmica. Moze li Veca oboriti rekord Adnana GuseIsto tako prognoziram Kerlu kao igraca utakmice i najbolje nase pojacanje ove zime
![]()
Slavko je to super analizirao. Imamo problem na domaćem terenu, psihološki.pile87 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 6:17 pmAko je neko zaboravio mi se patimo cijelu sezonu kuci i jako lose stojimo kad su u pitanju domace utakmice dok smo prva ekipa u prvenstvu na gostovanju. Danas nismo blistali ali smo pobjedili i uzeli tri boda sto mi je mnogo drava varijanta od suprontog da smo bili dobri a nismo uzeli bodove bilo je i takvih utakmica, ljudi nam jednom pogledaju prema golu i odu s bodovima. Danas je po meni podbacio vezni red kompletan i nema dobrog pojedinca medju njima a na prvom mjestu Markovic ovo je njegova prva partija koju je odigrao ispod svog prosjeka, i s pravom je zamjenjen. Necu reci da smo imali los dan jer smo pobjedili ali u situaciji gdje imas finu posjetu, idealno vrijeme, ekipa je morala pokazati vise upravo radi tih stvari. Jasno da je po ekipu najbitnije da imamo nove bodove ali bas lose drugo poluvrijeme.
Tesko je i igrati ovakve utakmice i sa Amarom je znalo ovako biti ( razbicemo ih 1-0 ) jer to su unaprijed upisane pobjede jos kad smo postigli gol tu je bio kraj. Inace ove sezone imamo problem kuci kad damo gol, stanemo skroz. Za nas koji pratimo do daske najbitnja su ta tri boda i da imamo i mi malo srece.
Ma po meni nisu zasluzili. Sta su napravili konkretno? Ona Vecina odbrana je bila kad je Kerla nabio u glavu Bogija.sergejevic je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 5:51 pmPrelijepo izgleda stadion s novom tribinom, i stvarno je sada onaj pravi smek, jos dok se zavrsi i stolice postave bice odlicno. Posjeta takodjer jako dobra, bilo je dosta raje. Bio sam na sjeveru, a jug je bio pun, jos onaj dio do zapada bas krcato. Pohvale i navijacima na odzivu.
Sve osim toga katastrofa. Bruka i sramota. Ne sjecam se da sam goru igru u zivotu gledao od naseg drugog poluvremena. Kao da su istrcali pred sto hiljada protivnickih navijaca, svi pogubljeni. Lijeva strana opet uzasna, gora od Kramarica i Tiaga svojevremeno. Ocajno. Slavko je cijelu utakmicu mahao i skakao pored linije, a nista nije mogao promjeniti. Dodavanje igraca na nivou amaterske ekipe, pa cak i gore. Opsta nervoza na tribinama, raja je bukvalno popizdila od muke. Stvarno neshvatljiva igra. Prvo poluvrijeme jako lose, a drugo jos sto puta gore.
Kerla je bio igrac vise za Mladost od samog pocetka. Mislim da je on uzrok ovako lose partije. Unio je totalnu paniku u cijelu ekipu svojim potezima. Zakaric i Stojanovic mogu odmah uz njega.
Nisam najbolje vidio sta se desavalo kod one odbrane Kjosevskog, ali je izgledalo nevjerovatno sa sjevera. Opet nas je spasio svojom odbranom.
Treba biti realan i reci da je Mladost danas zasluzila barem bod. Mi smo to zasluzili u Sirokom, ali smo izgubili, danas se vratilo.
Treba opet podvuci rijeci Ivice Osima da raja ovdje zna sta je fudbal, znamo sta smo i koga nekada gledali na nasem stadionu. Ovo je danas bilo totalno suprotno i ovo je nesto sto odvraca ljude sa stadiona. Mislim da nema mnogo ekipa u ligi koje protiv jedne Mladosti imaju ovakvu posjetu, a vratili su nam na najgori moguci nacin. Upisati tri vazna boda, ali sa ovakvom igrom nas nema nigdje. Gore od ovoga ne moze.