Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 02, 2017 2:11 pm

@cikazubo
Raj je pun queac divova.
Ja sam dobiJo desetine mailova i sms kada su kupili zadnju titulu.
* Mi divovi, mi ovo ono, pišanje po sirotinji, golubnjak, krmrtnjak, šlagirani...*
A zaboravljaju da je OSVETA JELO KOJE SE JEDE HLADNO
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

damirfile
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:13 pm

Dobar je Damir, nije ni ovo loše što je do sada na turniru uradio. Proso je 3. Igrača svijeta nije to malo ,uspjeh.

delinjo
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:17 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
čet mar 02, 2017 1:57 pm
U redu momci po meni zajebancija imamo milion primjera kako se u ovom gradu sve okrene za jedan dan...sjetite se samo zajebancije za titulu oni odmah ispadose od Lecha mi otišli do trećeg pretkola i umalo play offa sjetite se zajebancije kada su doveli Stepanova Ikandea i ostale a mi Diattu i Livaju ova dvojica im odnijela para kao sva naša pojačanja plus nisu ni igrali, sjetite se provokacije za Jesica a nama dodje slovenski polustrucnjak. Treba imat mjeru u svemu. Već sutra se može nešto desiti da se preokrenu stvari mada sudeći kako ovi naši rade to je zasad nemoguće, tribina nikla fin prelazni rok jos rezultat da imamo i jebe nam se :)
uzivam u njivom raspadu i dabogda se ugasili to im od srca zelim.....svi dobro znamo nije to bilo davno kako sui nam ti isti podmetali noge,zeljeli da nas gurnu u stecaj....svi se sjecamo smijeha pored srusene tribine Dine Selmimovica....smijeh je bio na odobravanje svih onihj koji su ga i otjerali poslije.....sjecam se proslave titule tog istog covjeka koji je cijelu noc vrijedjao nas klub opet na odobravanje tih istih koji su ga otjerali.....sjecam se lomljave stolica na nasem sjeveru na odobravanje svih onih koji sada kukaju...i da moj je stav....DABOGDA SE UGASILI I NE POSTOJALI VISE !!!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

čet mar 02, 2017 2:18 pm

Model1964 je napisao/la:
čet mar 02, 2017 2:11 pm
@cikazubo
Raj je pun queac divova.
Ja sam dobiJo desetine mailova i sms kada su kupili zadnju titulu.
* Mi divovi, mi ovo ono, pišanje po sirotinji, golubnjak, krmrtnjak, šlagirani...*
A zaboravljaju da je OSVETA JELO KOJE SE JEDE HLADNO
Jel bio ijedan gdje pišu da su najveći klub? :lol:
:placeodsmijeha:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cikazubo
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:20 pm

Znam sve druže, ali ne trebamo sad zauzeti onaj njihov stav, nismo isti nivo kao oni jednostavno. Mi treba da nastavimo s podrškom u ovom rapidnom napredovanju kluba i da jednostavno uživamo u svemu što se dešava, a njima je to najveća kazna..

Ajzea
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:21 pm

Treba se krvi gamadi napiti. Omalovazavali su nas klub, prizivali su gasenje, ismijavali nas za dugove, vodu, plate dok su oni sa druge strane kupovali utakmice i namjestali u svakom kolu bar po tri, kako svoje tako i tudje.. Sve se okrenulo, lagao bih kad bih rekao da ne uzivam.Uzivam, itekako. U narednom periodu cu tek uzivati, nama tek slijedi ono najbolje, njima tek slijedi ono sto zasluzuju.

LARSSON
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:21 pm

Pa vidis da uzivamo u svemu sto im se desava :kafa:

Model1964

čet mar 02, 2017 2:22 pm

delinjo je napisao/la:
čet mar 02, 2017 2:17 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
čet mar 02, 2017 1:57 pm
U redu momci po meni zajebancija imamo milion primjera kako se u ovom gradu sve okrene za jedan dan...sjetite se samo zajebancije za titulu oni odmah ispadose od Lecha mi otišli do trećeg pretkola i umalo play offa sjetite se zajebancije kada su doveli Stepanova Ikandea i ostale a mi Diattu i Livaju ova dvojica im odnijela para kao sva naša pojačanja plus nisu ni igrali, sjetite se provokacije za Jesica a nama dodje slovenski polustrucnjak. Treba imat mjeru u svemu. Već sutra se može nešto desiti da se preokrenu stvari mada sudeći kako ovi naši rade to je zasad nemoguće, tribina nikla fin prelazni rok jos rezultat da imamo i jebe nam se :)
uzivam u njivom raspadu i dabogda se ugasili to im od srca zelim.....svi dobro znamo nije to bilo davno kako sui nam ti isti podmetali noge,zeljeli da nas gurnu u stecaj....svi se sjecamo smijeha pored srusene tribine Dine Selmimovica....smijeh je bio na odobravanje svih onihj koji su ga i otjerali poslije.....sjecam se proslave titule tog istog covjeka koji je cijelu noc vrijedjao nas klub opet na odobravanje tih istih koji su ga otjerali.....sjecam se lomljave stolica na nasem sjeveru na odobravanje svih onih koji sada kukaju...i da moj je stav....DABOGDA SE UGASILI I NE POSTOJALI VISE !!!!!

Nema potrebe za gašenjem :ne: Nije ljudski željeti niciju smrt, ni pojedinca niti kluba ma kakav da je.
Ja im želim vecdecenijski uspjeh u borbi za ocuvaje prvoligaškog statusa u *federalki*.
Jesam ovo reko :D

Ajzea
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:26 pm

Mi smo se spasili i nevjerovatnom brzinom napredujemo. Njih nema ko spasiti.. Mozda i ima, mozda imaju i jaku volju da ih spase.. Ipak, ne pitaju se nista niti ce se pitati. Malezijac im je dosao glave, a nekada je ovaj clanak izgledao kao nesto suludo i opste nebulozno djelo autora, pisano pod dejstvom teskih naroktickih sredstava. Danas, sve nesto mislim da ima nadnaravne moci za gledanje u buducnost.

http://www.oslobodjenje.ba/za-one-koji- ... cent/96448

ChWilla
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:27 pm

kad će karma našu vlast stići? bajke za odrasle...

niste im pare opuhali vi što ste im željeli loše, nego oni sami...
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:29 pm

joj ovog chwilu ne mozes da ne volis ,u jednoj recenici poentira ko da je esej napisao....

@model prijatelju onda im zelim dugu i tesku bolest....moze li tako ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ajzea
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:30 pm

ChWilla je napisao/la:
čet mar 02, 2017 2:27 pm
kad će karma našu vlast stići? bajke za odrasle...

niste im pare opuhali vi što ste im željeli loše, nego oni sami...
:palacgore:

"Niste, najzad, stvarno mislili da je nogometni klub u Sarajevu Vincent Tan kupio zato što je kao mali gledao rahmetli Haseta? Čovjek, podsjećam, ima jedanaestoro djece."
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet mar 02, 2017 2:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

vrbanjusa
Kontakt:

Elem, malezijski milijarder Vincent Tan na rasprodaji kupio FK Sarajevo, pa okupio upravu kluba da ih pita što mu valja uraditi da Sarajevo bude šampion BiH. "Šampion BiH?!", iznenadili se na Koševu ambicioznošću novog vlasnika. "Da bi Sarajevo bilo šampion, morali biste napraviti isto što i s Cardiff Cityjem u Engleskoj: uložiti sto miliona eura, pa promijeniti klupski grb, boje, i na kraju ime kluba." "Pare nisu problem", odmahnuo je Vincent Tan, "šta s bojama?" "Pa, u Cardiffu ste tradicionalnu plavu klupsku boju promijenili u crvenu, ovdje znači obrnuto", odgovorili mu u upravi, "promijenite bordo u plavu." "A ime kluba?", pitao na kraju novi vlasnik. "Jebiga", rekli mu domaćini, "Željezničar."
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
21 10 4

Petrović Slavko

delinjo
Kontakt:

cikazubo je napisao/la:
čet mar 02, 2017 2:20 pm
Znam sve druže, ali ne trebamo sad zauzeti onaj njihov stav, nismo isti nivo kao oni jednostavno. Mi treba da nastavimo s podrškom u ovom rapidnom napredovanju kluba i da jednostavno uživamo u svemu što se dešava, a njima je to najveća kazna..
naravno da se treba sebi okrenuti....ali slagao bi kada bi rekao da ne uzivam u njihvoom raspadu....a naveo sam gore zasto uzivam....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:31 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Elem, malezijski milijarder Vincent Tan na rasprodaji kupio FK Sarajevo, pa okupio upravu kluba da ih pita što mu valja uraditi da Sarajevo bude šampion BiH. "Šampion BiH?!", iznenadili se na Koševu ambicioznošću novog vlasnika. "Da bi Sarajevo bilo šampion, morali biste napraviti isto što i s Cardiff Cityjem u Engleskoj: uložiti sto miliona eura, pa promijeniti klupski grb, boje, i na kraju ime kluba." "Pare nisu problem", odmahnuo je Vincent Tan, "šta s bojama?" "Pa, u Cardiffu ste tradicionalnu plavu klupsku boju promijenili u crvenu, ovdje znači obrnuto", odgovorili mu u upravi, "promijenite bordo u plavu." "A ime kluba?", pitao na kraju novi vlasnik. "Jebiga", rekli mu domaćini, "Željezničar."
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

HAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
GOO ROGER!!!
peRFect!!

damirfile
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:32 pm

Vrijeme će biti odlično u subotu, spektakl zagarantovan. Al kad stanu selfiji istoka hahhh

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:34 pm

Veliki pozdrav za Trygove NoVrežane :D

slika

:11:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

čet mar 02, 2017 2:35 pm

delinjo je napisao/la:
joj ovog chwilu ne mozes da ne volis ,u jednoj recenici poentira ko da je esej napisao....

Ni smrt ni bolest, samo ovo :DD:
Ja im želim vecdecenijski uspjeh u borbi za ocuvaje prvoligaškog statusa u *federalki*

delinjo
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:36 pm

Model1964 je napisao/la:
čet mar 02, 2017 2:35 pm
delinjo je napisao/la:

Ni smrt ni bolest, samo ovo :DD:
Ja im želim vecdecenijski uspjeh u borbi za ocuvaje prvoligaškog statusa u *federalki*
pa u prevodu to je to :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

čet mar 02, 2017 2:43 pm

Pored saradnje sa FK Željezničar, Lutrija BiH je pripremila i iznenađenje za sve punoljetne navijače koji dođu na utakmicu koja ce se odigrati u subotu sa FK Mladost DK. Lutrija BiH je obezbjedila bonuse u iznosu od 10 KM za sve one koji se nisu registrovali na elektronskom novčaniku Lutrije BiH (e.lutrijabih.ba) – platformi putem koje se mogu igrati igre Lutrije BiH i putem interneta. Ono sto je potrebno jeste sačuvati ulaznicu sa utakmice i nakon uspješne registracije i aktivacije računa istu predati u bilo kojem uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava