@cikazubo
Raj je pun queac divova.
Ja sam dobiJo desetine mailova i sms kada su kupili zadnju titulu.
* Mi divovi, mi ovo ono, pišanje po sirotinji, golubnjak, krmrtnjak, šlagirani...*
A zaboravljaju da je OSVETA JELO KOJE SE JEDE HLADNO
uzivam u njivom raspadu i dabogda se ugasili to im od srca zelim.....svi dobro znamo nije to bilo davno kako sui nam ti isti podmetali noge,zeljeli da nas gurnu u stecaj....svi se sjecamo smijeha pored srusene tribine Dine Selmimovica....smijeh je bio na odobravanje svih onihj koji su ga i otjerali poslije.....sjecam se proslave titule tog istog covjeka koji je cijelu noc vrijedjao nas klub opet na odobravanje tih istih koji su ga otjerali.....sjecam se lomljave stolica na nasem sjeveru na odobravanje svih onih koji sada kukaju...i da moj je stav....DABOGDA SE UGASILI I NE POSTOJALI VISE !!!!!Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 1:57 pmU redu momci po meni zajebancija imamo milion primjera kako se u ovom gradu sve okrene za jedan dan...sjetite se samo zajebancije za titulu oni odmah ispadose od Lecha mi otišli do trećeg pretkola i umalo play offa sjetite se zajebancije kada su doveli Stepanova Ikandea i ostale a mi Diattu i Livaju ova dvojica im odnijela para kao sva naša pojačanja plus nisu ni igrali, sjetite se provokacije za Jesica a nama dodje slovenski polustrucnjak. Treba imat mjeru u svemu. Već sutra se može nešto desiti da se preokrenu stvari mada sudeći kako ovi naši rade to je zasad nemoguće, tribina nikla fin prelazni rok jos rezultat da imamo i jebe nam se![]()
Jel bio ijedan gdje pišu da su najveći klub?
delinjo je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 2:17 pmuzivam u njivom raspadu i dabogda se ugasili to im od srca zelim.....svi dobro znamo nije to bilo davno kako sui nam ti isti podmetali noge,zeljeli da nas gurnu u stecaj....svi se sjecamo smijeha pored srusene tribine Dine Selmimovica....smijeh je bio na odobravanje svih onihj koji su ga i otjerali poslije.....sjecam se proslave titule tog istog covjeka koji je cijelu noc vrijedjao nas klub opet na odobravanje tih istih koji su ga otjerali.....sjecam se lomljave stolica na nasem sjeveru na odobravanje svih onih koji sada kukaju...i da moj je stav....DABOGDA SE UGASILI I NE POSTOJALI VISE !!!!!Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 1:57 pmU redu momci po meni zajebancija imamo milion primjera kako se u ovom gradu sve okrene za jedan dan...sjetite se samo zajebancije za titulu oni odmah ispadose od Lecha mi otišli do trećeg pretkola i umalo play offa sjetite se zajebancije kada su doveli Stepanova Ikandea i ostale a mi Diattu i Livaju ova dvojica im odnijela para kao sva naša pojačanja plus nisu ni igrali, sjetite se provokacije za Jesica a nama dodje slovenski polustrucnjak. Treba imat mjeru u svemu. Već sutra se može nešto desiti da se preokrenu stvari mada sudeći kako ovi naši rade to je zasad nemoguće, tribina nikla fin prelazni rok jos rezultat da imamo i jebe nam se![]()
naravno da se treba sebi okrenuti....ali slagao bi kada bi rekao da ne uzivam u njihvoom raspadu....a naveo sam gore zasto uzivam....
vrbanjusa je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 2:30 pmElem, malezijski milijarder Vincent Tan na rasprodaji kupio FK Sarajevo, pa okupio upravu kluba da ih pita što mu valja uraditi da Sarajevo bude šampion BiH. "Šampion BiH?!", iznenadili se na Koševu ambicioznošću novog vlasnika. "Da bi Sarajevo bilo šampion, morali biste napraviti isto što i s Cardiff Cityjem u Engleskoj: uložiti sto miliona eura, pa promijeniti klupski grb, boje, i na kraju ime kluba." "Pare nisu problem", odmahnuo je Vincent Tan, "šta s bojama?" "Pa, u Cardiffu ste tradicionalnu plavu klupsku boju promijenili u crvenu, ovdje znači obrnuto", odgovorili mu u upravi, "promijenite bordo u plavu." "A ime kluba?", pitao na kraju novi vlasnik. "Jebiga", rekli mu domaćini, "Željezničar."
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni smrt ni bolest, samo ovo
pa u prevodu to je to