Na vecini stadiona je slicno dobro i snimaju sa vise od jedne kamere, za sve trebaju uslovi i oprema a mi zasad nemamo nijedno od toga.
Na vecini stadiona je slicno dobro i snimaju sa vise od jedne kamere, za sve trebaju uslovi i oprema a mi zasad nemamo nijedno od toga.
Sjecas se da si u gimnaziji predlago da prvih 40 godina svako treba biti u penziji a poslije toga da radi dok ne crkne.Model1964 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 11:25 pmMa ja sam dušu dao za penziju cim sam u prvi razred krenostorm_raider je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 11:23 pmJugozapad je uvijek imao sektor za penzionere.![]()
![]()
a sto radi football manager lijepoBrkoo je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 2:12 am@Model, Pitao si me kojeg bi igraca preporucio ako na ljeto prodamo Lendrica za milionski iznos. U nasoj ligi ne postoji napadac kojeg bih volio vidjeti kod nas. Da se ja pitam doveo bih najboljeg igraca druge lige Svicarske, Kamerunac, Jean Pierre Nsame, 24 godine ce napuniti u maju ove godine. Igra u klubu koji trenutno vodi Meho Kodro. Ako se ne varam mogli bi ga cak i besplatno dovesti na ljeto. Strasan igrac. Sto je jos vaznije nakon sezone- dvije mogli bi ga prodati za visemilionski iznos. Jos jedan igrac mi je ostao u sjecanju, Brazilac igrao za Zilinu, zabio dva gola Athletic Bilbau u evropskoj ligi, ne znam gdje igra sad. Dialiba ima ugovor do ljeta 2018-te tako da on nije u kombinacijama. Od napadaca iz regiona kojima istice ugovor na ljeto a koje bih volio vidjeti kod nas su: Anton Maglica, bivsi igrac Hajduka i Ognjen Ozegovic trenutno igra za Cukaricki..
Brkoo je napisao/la:@Model, Pitao si me kojeg bi igraca preporucio ako na ljeto prodamo Lendrica za milionski iznos. U nasoj ligi ne postoji napadac kojeg bih volio vidjeti kod nas. Da se ja pitam doveo bih najboljeg igraca druge lige Svicarske, Kamerunac, Jean Pierre Nsame, 24 godine ce napuniti u maju ove godine. Igra u klubu koji trenutno vodi Meho Kodro. Ako se ne varam mogli bi ga cak i besplatno dovesti na ljeto. Strasan igrac. Sto je jos vaznije nakon sezone- dvije mogli bi ga prodati za visemilionski iznos. Jos jedan igrac mi je ostao u sjecanju, Brazilac igrao za Zilinu, zabio dva gola Athletic Bilbau u evropskoj ligi, ne znam gdje igra sad. Dialiba ima ugovor do ljeta 2018-te tako da on nije u kombinacijama. Od napadaca iz regiona kojima istice ugovor na ljeto a koje bih volio vidjeti kod nas su: Anton Maglica, bivsi igrac Hajduka i Ognjen Ozegovic trenutno igra za Cukaricki..
Moja TVPlava Porodica je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 5:07 amDobro jutro raja.
Neka neko kolegi Hadzicu predlozi prenos tekme iz Bijeljine. Hvala.
Pa mislim da ce tako i biti ali da ce sjever i jug opastiHadzijalagic je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 9:35 amMa bez tri i po milje u prosjeku na istoku necu da pricam, bar sto se tice tekmi koje ce se odigrati u ligi 6.. Sve ispod toga bi bio pokazatelj nezahvalnosti i nepostovanja..
Sada sam istog mišljenja, samo bih granicu sa 40 godina pomakao na 80kontranogama je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 2:39 amSjecas se da si u gimnaziji predlago da prvih 40 godina svako treba biti u penziji a poslije toga da radi dok ne crkne.Model1964 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 11:25 pmMa ja sam dušu dao za penziju cim sam u prvi razred krenostorm_raider je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 11:23 pmJugozapad je uvijek imao sektor za penzionere.![]()
![]()
Kamerunca zaboravi....boji se cukaBrkoo je napisao/la: ↑čet mar 02, 2017 2:12 am@Model, Pitao si me kojeg bi igraca preporucio ako na ljeto prodamo Lendrica za milionski iznos. U nasoj ligi ne postoji napadac kojeg bih volio vidjeti kod nas. Da se ja pitam doveo bih najboljeg igraca druge lige Svicarske, Kamerunac, Jean Pierre Nsame, 24 godine ce napuniti u maju ove godine. Igra u klubu koji trenutno vodi Meho Kodro. Ako se ne varam mogli bi ga cak i besplatno dovesti na ljeto. Strasan igrac. Sto je jos vaznije nakon sezone- dvije mogli bi ga prodati za visemilionski iznos. Jos jedan igrac mi je ostao u sjecanju, Brazilac igrao za Zilinu, zabio dva gola Athletic Bilbau u evropskoj ligi, ne znam gdje igra sad. Dialiba ima ugovor do ljeta 2018-te tako da on nije u kombinacijama. Od napadaca iz regiona kojima istice ugovor na ljeto a koje bih volio vidjeti kod nas su: Anton Maglica, bivsi igrac Hajduka i Ognjen Ozegovic trenutno igra za Cukaricki..