Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 28, 2017 2:11 am

Slazem se da ce nam na ljeto trebati pojacanja ali ne mislim da bi se novac trebao tako trositi. Ono sto bi po meni bilo pametno jeste da se sa igracuma na koje se racuna, a kojim istuce ugovor na ljeto ili na zimu vec pocne pregovarati oko produzenja da znamo sta imamo, a ne sumnjam da Cenan itekako prati situaciju vec i oko potencijalnih pojacanja koja bi trebala zamijeniti one koji odu.

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

uto feb 28, 2017 2:15 am

ma ljudi treba dovoditi ciljano pojacanja posebno ako bude malo potencijalnog novca za uloziti u pojacanja.....vise volim jednog pravog nego 3 polovnjaka.....kostur mora ostati isti a igraci koji napuste treba zamjeniti igracima koji su bolji od istih....samo to vodi ka nekom iskoraku...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

chile
Kontakt:

uto feb 28, 2017 2:31 am

Jel moguce da vec o pojacanjima palamudite, tek jedna utakmica prosla. Polako ima vremena sacekajte bar maj pa onda udrite.
Ima se o cemu pisati bar kod nas na svim frontovima je aktivno od prvog tima do infrastrukture.
Naredna tekma u dolini, bitka za 3 boda ispod krana pred punim tribinama.
Idemo ludo, idemo jako titulu da slavimo uz pocetak radova na jugu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

delinjo
Kontakt:

uto feb 28, 2017 2:33 am

chile je napisao/la:
Jel moguce da vec o pojacanjima palamudite, tek jedna utakmica prosla. Polako ima vremena sacekajte bar maj pa onda udrite.
Ima se o cemu pisati bar kod nas na svim frontovima je aktivno od prvog tima do infrastrukture.
Idemo ludo, idemo jako titulu da slavimo uz pocetak radova na jugu.slika
joj samo nas ruzis majke mi....ma talasamo malo u ove kasne sate :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Brkoo
Kontakt:

uto feb 28, 2017 2:39 am

delinjo je napisao/la:
uto feb 28, 2017 2:33 am
chile je napisao/la:
Idemo ludo, idemo jako titulu da slavimo uz pocetak radova na jugu.slika
joj samo nas ruzis majke mi....ma talasamo malo u ove kasne sate :D
Kakvi smo mi fanatici, u pola 3, u ove sitne sate, kad vecina ljudi spava mi pisemo o Zelji, potencijalnim pojacanjima, brat nas ruzi i govori da je rano za tu pricu da se treba okrenuti sljedecoj tekmi itd..
:11: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

uto feb 28, 2017 2:40 am

ma ovo je bolest koju ne mozes iztlijeciti :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto feb 28, 2017 2:46 am

Ma kakva bolest, čista ljubav.
イビチャ・オシム

chile
Kontakt:

uto feb 28, 2017 3:18 am

Nije da ruzim nego mi fakat prerano o pojacanjima i pomisljati pa juce smo fakticki dovodili, momci loptu sutnuli nisu a vec bi pola ekipe mjenjali.
Jbg. ja volim uzivati u trenutnom i sto imamo, te ne trcati bas prerano i biti stalno u ofsajdu.
Jedva cekam subotu da zapjevam Grbavicu, u malo ruznom terminu ali nemoze se birati.
Sto ti je manija u ovo doba o Zelji, da nas nema trebalo bi nas izmisliti.

delinjo
Kontakt:

uto feb 28, 2017 3:26 am

ma razumijem brate nego eto kasni sadi pa naceli temu sta bi bilo kad bi bilo....ko zna sta ce na ljeto biti :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

chile
Kontakt:

uto feb 28, 2017 3:34 am

Dernek uz ćontru koju zovu peharom, jbg svake godine drugi valjda skontaju i uvedu jedan prelazni. Ja sam ubjedjen svu ovu pozitivu da ce ispratiti i ispostovati igraci na celu sa Slavkom.

dr.vet.med
Kontakt:

uto feb 28, 2017 3:49 am

Ti ništaa ne gubiš, a ja svee, zbog tebee :titula: :zeljeznicar1:

RK Gradacac
Kontakt:

uto feb 28, 2017 6:56 am

Samo da kazem PONOSAN NA ŽELJU I MANIJAKE!
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO

shzna
Kontakt:

uto feb 28, 2017 8:03 am

Posto je to veoma simpaticno i jedna vrsta prakse u svijetu, volio bih da se i kod nas zaledi broj. Ali, za razliku od ostalih koji zapecate broj 12, ja bih kod nas zapecatio broj 1. Poklonio ga navijacima. Fudbal se igra zbog navijaca i navijaci trebaju da budu broj 1. Mi smo nakon svega, pogotovo nakon ovih akcija za stadion zasluzili nesto tako, a da ne spominjem bezrezervnu podrsku klubu. Na dresu bih napisao ime naseg rahmetli brata Mirze Rascica koji je simbol pravog navijaca Zeljeznicara - volio je ovaj klub, zivio je Zeljeznicar i na kraju i zivot dao radeci ono sto najvise voli, spremajuci se za gostovanje voljenog tima - na duznosti. Neka taj broj bude dres navijaca a neka rahmetli Mirza bude predstavnik svih nas, Zeljovaca i Manijaka.
Mi nismo 12 igrac naseg tima, mi smo prvi!

Razmisljam malo na glas dok cekam predavanje.
1987

teatrale36
Kontakt:

uto feb 28, 2017 8:12 am

shzna je napisao/la:
uto feb 28, 2017 8:03 am
Posto je to veoma simpaticno i jedna vrsta prakse u svijetu, volio bih da se i kod nas zaledi broj. Ali, za razliku od ostalih koji zapecate broj 12, ja bih kod nas zapecatio broj 1. Poklonio ga navijacima. Fudbal se igra zbog navijaca i navijaci trebaju da budu broj 1. Mi smo nakon svega, pogotovo nakon ovih akcija za stadion zasluzili nesto tako, a da ne spominjem bezrezervnu podrsku klubu. Na dresu bih napisao ime naseg rahmetli brata Mirze Rascica koji je simbol pravog navijaca Zeljeznicara - volio je ovaj klub, zivio je Zeljeznicar i na kraju i zivot dao radeci ono sto najvise voli, spremajuci se za gostovanje voljenog tima - na duznosti. Neka taj broj bude dres navijaca a neka rahmetli Mirza bude predstavnik svih nas, Zeljovaca i Manijaka.
Mi nismo 12 igrac naseg tima, mi smo prvi!

Razmisljam malo na glas dok cekam predavanje.
Slazem se s tobom ali mislim da je rahmetli Djilda vise zasluzio ipak jedno je nazalost izgubiti zivot u obracunu a drugo braneci grad i drzavu .

dres_na_pruge
Kontakt:

uto feb 28, 2017 8:13 am

chile je napisao/la:
uto feb 28, 2017 3:34 am
Dernek uz ćontru koju zovu peharom, jbg svake godine drugi valjda skontaju i uvedu jedan prelazni. Ja sam ubjedjen svu ovu pozitivu da ce ispratiti i ispostovati igraci na celu sa Slavkom.
Neces vjerovati skontali su drug, ali niko to nije upratio ni ozbiljno shvatio, pa ni sam Savez,umjesto da na izvlacenju parova za kup organizuju presicu kako dolikuje savezu i predstave idejno rjesenje koje su usvojili sa konkursa koji cu ti ispod zalijepiti, oni se krevelje pred kamerama i repetiraju face na izvlacenju kupa.

Savez pod hitno treba debelo kroz sito i reseto ili udruzenje klubova da preuzme ligu jer inace mrka kapa.

Evo ako nista bar bi ćontre trebale da budu iste od ove sezone,bar tako pise ispod,pozz

http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=12313

SirAlexFerguson
Kontakt:

uto feb 28, 2017 8:23 am

Jaozinho22 je napisao/la:
uto feb 28, 2017 1:22 am
Neki od igrača kojim ugovor ističe na ljeto a mogli bi nam biti interesantni:
Boris Pandža,30 godina,bivši reprezentativac, štoper. Iz Širokog

Semir Efendić,25 godina,standardni desni bek Slobode,1,80 visok.

Stipo Marković,23. godine,lijevi bek Širokog,1,76 visok.Jedan od talentovanijih bekova u ligi.

Tomislav Tomić, 26 godina,centralni vezni Zrinjskog,1,83 visok.

Bojan Letić, 24 godine,lijevi bek Žiline,1,84 visok,povezivao se s nama u januaru.

Salko Jazvin,23 godine,desno krilo i napadač Čapljine,1,83 visok,6 golova 8 asistencija.

Mico Kuzmanovic,20 godina,igra oba krila i po potrebi napadača,Mladost DK,1,78 visok,4 gola i dvije asistencije.

Renato Gojković,20 godina,štoper iz Istre,dijete Čelika,1,95 visok.

Darko Todorović,19 godina,talentovani desni bek Slobode,7 utakmica u ligi,jedna u kupu 1 gol i jedna asistencija.

Marin Galić,21 godina,desni bek Mladosti DK,16 utakmica dvije asistencije.

Haris Dilaver,27 godina,napadač Čelika,1,87 visok.

Oliver Petrak,CRO,26 godina,zadnji vezni Zrinjskog,jedan od glavnih igrača.

Frano Mlinar,CRO,24 godine,184 visok veznjak,igra u Švicarskoj,dijete Dinama igrao u Udineseu.

Lijepo je što si ovo izvukao. Već ovaj vikend cemo imati priliku da pogledamo Kuzmanovića protiv naših zvijeri.
Po meni najbolji igrač Mladosti je Ramović Sinan, možda sam i malo subjektivan jel je Goraždak. :D
I njemu ugovor istice krajem sezone, ako se ne varam. Treba i na njega obratiti pažnju, izuzetno talentovan igrač koji bi u jačoj ekipi sigurno eksplodirao.
Što se tice njega, dobio sam informaciju da ga muci koljeno i da nije sigurno da li ce igrati, prati ga taj peh pred utakmice na Grbavici nikako da zaigra, a ima veliku želju... Pozz
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

vrbanjusa
Kontakt:

uto feb 28, 2017 8:34 am

Vrijeme je da se počnemo pripremati za Mladost DK. Ova sedmica nosi jednu dozu praznične atmosfere, sutra je 1. Mart, Dan nezavisnosti jedne i jedine a već u subotu praznik na Grbavici. Praznik fudbala. Davno je bila utakmica sa Čelikom i baš se čovjek zaželi stadiona i Želje.
Imaćemo šta vidjeti, novi istok u izgradnji, dobru i požrtvovanu ekipu na terenu, Manijake u odličnom izdanju. Zato nema izgovora SVI NA GRBAVICU u subotu. Nosimo plave sve do pobjede. Ispoštujmo sve ovo što se uradilo zadnja 3 mjeseca.

NAPUNIMO GRBAVICU
21 10 4

Petrović Slavko

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto feb 28, 2017 9:03 am

Vrijeme je da počnemo šarati po čaršafima i pozivamo raju na tekmu, sve dede i nane, mame i tate, brace i seke za rukicu lagano i pravac na GRBAVICU
イビチャ・オシム

Model1964

uto feb 28, 2017 9:28 am

Jaozinho22 je napisao/la:
uto feb 28, 2017 1:22 am
Neki od igrača kojim ugovor ističe na ljeto a mogli bi nam biti interesantni:
Boris Pandža,30 godina,bivši reprezentativac, štoper. Iz Širokog

Semir Efendić,25 godina,standardni desni bek Slobode,1,80 visok.

Stipo Marković,23. godine,lijevi bek Širokog,1,76 visok.Jedan od talentovanijih bekova u ligi.

Tomislav Tomić, 26 godina,centralni vezni Zrinjskog,1,83 visok.

Bojan Letić, 24 godine,lijevi bek Žiline,1,84 visok,povezivao se s nama u januaru.

Salko Jazvin,23 godine,desno krilo i napadač Čapljine,1,83 visok,6 golova 8 asistencija.

Mico Kuzmanovic,20 godina,igra oba krila i po potrebi napadača,Mladost DK,1,78 visok,4 gola i dvije asistencije.

Renato Gojković,20 godina,štoper iz Istre,dijete Čelika,1,95 visok.

Darko Todorović,19 godina,talentovani desni bek Slobode,7 utakmica u ligi,jedna u kupu 1 gol i jedna asistencija.

Marin Galić,21 godina,desni bek Mladosti DK,16 utakmica dvije asistencije.

Haris Dilaver,27 godina,napadač Čelika,1,87 visok.

Oliver Petrak,CRO,26 godina,zadnji vezni Zrinjskog,jedan od glavnih igrača.

Frano Mlinar,CRO,24 godine,184 visok veznjak,igra u Švicarskoj,dijete Dinama igrao u Udineseu.
Da mene pitaju, košto :lol: ne pitaju... samo su ovi podebljani za Želju, kao možda neki potencijal za buducnost. Naravno onoliko koliko sam ih gledao :) .
Ovi drugi nebi bila pojacanja vec pridošlice.
Neko spomenu Salihovica :r . Treba dovoditi mlade i brze, željne dokazivanja a ne dizelaše na kraju karijere.
PS
Da smo na vrijeme doveli Kuzmanovica sada bi ga prodavali za 1m.e.
Šta se događalo sa njim pa da je lutao po kukuruz klubovima nije mi jasno. Jel do menađera ili do njega? Glava ili logistika :) ?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

uto feb 28, 2017 9:42 am

(VIDEO) Utakmica između Krupe i Željezničara iz ptičije perspektive

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vide ... tive/76871
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

Prijava