Nasu dobru raju uvijek prijatelju.
ja malo jedem,ali mogu popit
Po Bergerovoj tablici prva tri mjesta donose prvu tekmu kod kuce?Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 9:02 pmNek' neko banuje storma, zaje*ao se malo![]()
@model još je rano da se zna koji ćemo sigurno biti na kraju regularnog dijela. Možemo biti i drugi i prvi, a ne bismo trebali biti ispod trećeg, tako da...
Da da, mislio sam da 2. igra prvu u gostima, pa sam zato mislio da je rano... HalaliModel1964 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 9:05 pmPo Bergerovoj tablici prva tri mjesta donose prvu tekmu kod kuce?Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 9:02 pmNek' neko banuje storma, zaje*ao se malo![]()
@model još je rano da se zna koji ćemo sigurno biti na kraju regularnog dijela. Možemo biti i drugi i prvi, a ne bismo trebali biti ispod trećeg, tako da...
Ti bi trebao znati šta su pravila
nisam ja u svrakinom,ja u stvari letim na sve utakmice iz dijasporestorm_raider je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 9:11 pmGledaj sto se javljaju ovi "iz vana". Svi bi guzovace. Gavrane, nije ti Svrakino u inostranstvu bolan.
Hvala na odgovoruDominic je napisao/la:Ova faza su tribina, postavljanje stolica s WC tackama pod tribinom i grubi vanjski radovi a odmah se nastavlja sredjivanje povrsine iza tribine i neko ulickavanje ulaza u tribinu, kako sam razumio za koji je Misimovic rekao da kosta oko 150 000 KM, mimo 1.25 miliona KM koliko ce se platiti GP Butmir. Radove na prilazu tribini radi neka druga firma.
sutra kad se probudimo istok gotov,oni stolice vec stavljaju.