Ne vjerujem dok ne vidim nesto konkretno, proslo ljeto je selio vamo i tamo pa nista.Grbavica je napisao/la:Ode Ara na ljeto, spominje se fina cifra
Ma ne volim ih ni ja, ali stavovi klubova trebaju biti drugaci od nasih, trebaju promovisati sport prije svega i to jedino ispravno. A mi se mozemo i dalje mrziti sa njima niko nam ne brani.Žvaka je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 4:58 pmNe volim ih nikako, može se reć i da ih mrzim ali mi baš drago bi juče na početku tekme, zbog lige valja pravo.pile87 je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 4:50 pmFK Željezničar čestita NK Čelik na povratku navijača i ambicijama da se klub vrati u vrh bh. fudbala
Pravo je zadovoljstvo bilo gledati utakmicu sa ispunjenim tribinama stadiona Bilino Polje, što je pravi pokazatelj da je NK Čelik na pravom putu.
Sportskim prijateljima iz Zenice želimo puno sreće u nastavku sezone, uz nadu da će se Čelik vratiti u vrh bh. fudbala gdje mu je i mjesto.
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ala/24346/
Bravo onima koji su mislili i na ovo!!!
Sto bi pitari rekli: "12 000".
U moru postova, jedan je mnogima promakao. U onoj frci sa streamom mnogi su se snalazili kako su znali. Vjeerujem da je kod mnogih bas ovako bilo, kod mene jeste.
Joj braćestorm_raider je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 5:56 pmU moru postova, jedan je mnogima promakao. U onoj frci sa streamom mnogi su se snalazili kako su znali. Vjeerujem da je kod mnogih bas ovako bilo, kod mene jeste.