Mislim, meni nema nikakvog smisla, ali ne razumijem se pretjerano u materiju, pa mozda grijesim

i sam cuo da su vrece bile svjetlije od standardnih,sad da li to utice na kvalitet cementa ne znam
ništa gore nema kad se lupamo neprovjerenim informacijama, a pišemo kao da 100% znamo sveSWRA_1921 je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 11:00 amSta bi da nam se povrijedi Lendric, ugasili se? Ja ga takodje ne bih dao za npr 200,300.000 eura, ali ako je milion eura i vise u pitanju, paaa hahahah... smijesno je i pricati... toliko necemo ni blizu zaraditi od Evrope, a ako su vec napravili neki modus da ode za jos bolje ili priblizne pare na ljeto, onda nek su... samo da ne bude na kraju kao Kosoric ili sta ja znam...
po pravilu stolice se ne bi smjele postavljati dok se antene ne sklone
Pa jbg nije mu dzabe nick kvalitet..
Isto sam čuo, čak je i zakonom zabranjeno to ali sačekajmo
storm_raider je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 12:12 pmBoja je nijansa jedne od nasih zvanicnih boja. Mislilo se na ovo, sacekajmo da vidimo kako ce izgledati kada se uklope. Do srijede bi trebalo biti ok.
meni opet ima smisla ako je ovaj dio gotov
I da su svjetlije bile bi prelijepe sve bi se uklapalo. Gazi Željoooooooooooostorm_raider je napisao/la:Ljudi dragi, postavljaju se stolice na Istok. 5 penzionera viri i place, a vi o bojama. Slavimo ovo, neka sam i ovo docekao vise!
Kada smo kod boja, iste su.
Kad skontas, iz prvog reda komotno mozes sudiju dofatit i priupitat ga nesto
jedva cekam macica
@plava porodica posto insajderMinjore je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 11:16 ame yebem ti zeno majku hahahahaha
http://fudbal-manija.com/2017/02/25/poz ... -lendrica/