Prodajom Lendrica kratkorocno bi profitirali. Ovako cemo dugorocno imati puno vise koristi. Dovoljno je znati da igraci iz Zelje ne cekaju prvu sansu da zbrisu da to buducim transferima digne cijenu.
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Kakve crne dugorocne koristi... ja ovdje samo vidim gubitak milion eura koje necemo tako uskoro zaraditi kroz redovno poslovanje ili prihode od Evrope koju opet ne znas hoces li izboriti a ni hoces li proci 2 protivnika i 1 nosioca... po meni glup potez jer nismo nikada ni primirisali toj cifri ni blizusantakuruz je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 10:28 pmProdajom Lendrica kratkorocno bi profitirali. Ovako cemo dugorocno imati puno vise koristi. Dovoljno je znati da igraci iz Zelje ne cekaju prvu sansu da zbrisu da to buducim transferima digne cijenu.
Ti kreno ko VeteranSWRA_1921 je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 10:36 pmKakve crne dugorocne koristi... ja ovdje samo vidim gubitak milion eura koje necemo tako uskoro zaraditi kroz redovno poslovanje ili prihode od Evrope koju opet ne znas hoces li izboriti a ni hoces li proci 2 protivnika i 1 nosioca... po meni glup potez jer nismo nikada ni primirisali toj cifri ni blizusantakuruz je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 10:28 pmProdajom Lendrica kratkorocno bi profitirali. Ovako cemo dugorocno imati puno vise koristi. Dovoljno je znati da igraci iz Zelje ne cekaju prvu sansu da zbrisu da to buducim transferima digne cijenu.
Ali zasto prodati najboljeg napadaca u ekipi??Ako nastavi da daje golove sigurno ce doci slicna ponuda, ako ne i vecaSWRA_1921 je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 10:36 pmKakve crne dugorocne koristi... ja ovdje samo vidim gubitak milion eura koje necemo tako uskoro zaraditi kroz redovno poslovanje ili prihode od Evrope koju opet ne znas hoces li izboriti a ni hoces li proci 2 protivnika i 1 nosioca... po meni glup potez jer nismo nikada ni primirisali toj cifri ni blizusantakuruz je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 10:28 pmProdajom Lendrica kratkorocno bi profitirali. Ovako cemo dugorocno imati puno vise koristi. Dovoljno je znati da igraci iz Zelje ne cekaju prvu sansu da zbrisu da to buducim transferima digne cijenu.
Ako ne uzmu Vitez a mi dobijemo Krupu kapacitet cetiri Jagomira ce biti mali da ih sve primi.
Imamo stelu na Sokocu,gore cemo im zavrsiti smjestajPlavi orkestar je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 10:56 pmAko ne uzmu Vitez a mi dobijemo Krupe kapacitet cetiri Jagomira ce biti mali da ih sve primi.