opet ćemo se vratiti na istu GLUPU priču
Minimum Seated capacity
To je minimalni kapacitet stadiona.
čemu novi zapad ?Elegant je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 2:08 pmZa nas 4 kategorija je potpuno nov zapad sa svime nabrojanim u par postova iznad + teren koji se jednostavno mora promjeniti. Ogroman posao za nas.damirfile je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 2:04 pmNije velika razlika 3 i 4 kategorija. Moglo bi se ovo uraditi stim da se ne spominju ti brojači a sad su oni obavezni . Kako sam negdje čitao u Zenici se moraju raditi kako bi repka igrala.Izlija je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 1:52 pmhttps://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories
Blizu smo 3 kategoriji ali i to je jako skupo i trebat ce nam vremena.
A Sloboda?Ajzea je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 3:53 pmNaravno da smo najveci, to nikada dilema nije bila. Nije najveci valjda klub sa manje navijaca kojeg osnovase ubice, koji dekretom natjerase igrace naseg Zelje da predju kod njih, kojima je svaki pehar popracen nekom aferom, radi kojih se liga sirila da ne bi ispali, gdje je Radovan Karadzic bio psiholog. Klub koji se kroz historiju naguzivao iks puta, klub kojeg nicega nije stid. Beskucnici i bestidnici koji su malo komunisticki, malo balijski a malo malezijski. Gdje ce najveca starleta u drzavi biti spomenuta u kontektstu najvecih!? Em su netrofejniji, em neuspjesniji em mladji em manje navijaca. Ulaznice jeftinije od nasih a ne mogu nam jadovi ni primirisati posjeti. Mi, pa sto praznih mjesta pa Velez.
vrbanjusa je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 3:57 pmA Sloboda?Ajzea je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 3:53 pmNaravno da smo najveci, to nikada dilema nije bila. Nije najveci valjda klub sa manje navijaca kojeg osnovase ubice, koji dekretom natjerase igrace naseg Zelje da predju kod njih, kojima je svaki pehar popracen nekom aferom, radi kojih se liga sirila da ne bi ispali, gdje je Radovan Karadzic bio psiholog. Klub koji se kroz historiju naguzivao iks puta, klub kojeg nicega nije stid. Beskucnici i bestidnici koji su malo komunisticki, malo balijski a malo malezijski. Gdje ce najveca starleta u drzavi biti spomenuta u kontektstu najvecih!? Em su netrofejniji, em neuspjesniji em mladji em manje navijaca. Ulaznice jeftinije od nasih a ne mogu nam jadovi ni primirisati posjeti. Mi, pa sto praznih mjesta pa Velez.
Sasa Ibrulj je nas,bh novinarPlava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 3:48 pmKakav tekst... Bravo za autora
Yebem ti novinarstvo u BiH, fakat smo na najnizim granama.
Za 2.sata pocinju uplate, ko ide sa autobusom, preporuka je da naleti veceras![]()
To je yeben raspored, ali valjda je cilj da sto vise jacih utakmica bude da timovi u buduce budu sto jaci.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 23, 2017 3:58 pmJoj sviju mi mi do kraja maximalno mozemo odigrati 20.utakmica.
Od toga 5.sa Radnikom, te moguce 4.sa konama i 4. sa zrinjskim.![]()
![]()