Strogo_plav je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 8:37 pmPored svih udarnih vijesti danas, izgradnje istoka, meni je zao sto se zaboravljaju nase legende. Naime, u 23. minuti susreta, mrežu Toška zatresao je Livaja Ivan, covjek koji je nekad plijenio uzdahe sa tadašnjih trEbina, srećom istok nismo imali onda![]()
![]()
hahah, a podsjeti me ovo na sve muke koje sam jadan prozivio sa njim, pa ga zovem, derem se da mu kazem da je gluproger_bannister4 je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 8:44 pmStrogo_plav je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 8:37 pmPored svih udarnih vijesti danas, izgradnje istoka, meni je zao sto se zaboravljaju nase legende. Naime, u 23. minuti susreta, mrežu Toška zatresao je Livaja Ivan, covjek koji je nekad plijenio uzdahe sa tadašnjih trEbina, srećom istok nismo imali onda![]()
![]()
![]()
bio je jedan brat na jugu... čim livaju vidi, izvadi notes sa već spremljenim ohrabrenjima
![]()
Pa rekoše da LED platno košta 22.000KM za sjevernu tribinu.
Napustas forum?storm_raider je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 8:49 pmBravo Zeba sine!
Uskoro jedno iznenadjenje na forumu za sve nas ovdje.![]()
To je dogovoreno vec kolko sam cuo, samo ne znam jel od lige sest ili odmahPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 10:18 pmTreba one Led displeje uz aut liniju poredat da se fino vrte reklame a ne na panoima![]()
Nema veze, svakako slijedi zabrana gostujucim navijacima.
Pa da smo te pare dobili jos bi na zvanicnoj stajala objava, ona prva nakacenaTheSvenderMan je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 10:19 pmSad citam tekst od slobodne bosne o izgradnji istocne tribine i vidim u vezanom vijestima 1200000 KM za memiju!?
Jel greska ili smo fakat dobili 600k eura
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
irfo je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 10:19 pmTo je dogovoreno vec kolko sam cuo, samo ne znam jel od lige sest ili odmahPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 10:18 pmTreba one Led displeje uz aut liniju poredat da se fino vrte reklame a ne na panoima![]()
To je drugo, uz aut liniju sam mislio, nekada je to žara bila dok nisu kinezi uletili
Te led reklame uz aut liniju su takođe odlične, daju drugu dimenziju izgledu terena i tribina, a i za sponzore puno bolji vid reklame kad ono svijetli pored terena znatno je upečatljivije, još kad bi teren rekonstruisali kako najavljuju pa to bi bilo perverzno.