sri feb 22, 2017 12:27 am
Buduci da je doslo do mene da neki koji su banovani prozivaju, a ocito treba crtati neke stvari. Nije problem i obojicemo ako treba. Shvatam da je moj komentar nakon @Vrag-ovog posta izgledao kao da se nadovezujem na njegov, ali ja nikada sebi ne bih dopustio da i mogu pomisliti ista za Amara u negativnom kontestu. Previse mi je donio srece i dovoljno je nabijanje kompleksa pitarima, a ne sve ostalo sto je zasluzeno za vrijeme njegove sluzbe klubu. To da "ce mnogi na tapetu" se odnosilo na one koji nisu placali porez, a iko sa pola grama mozga zna da sef strucnog staba nikakve veze sa tim nema. One koji zaista vole klub mogu shvatiti i zao mi je ako su shvatili pogresno, to mi namjera nije bila, ali je do mene ipak. Ja uvijek mislim da smo svi mi Zeljovci braca i nekako idealiziram sve to. Boli me svaki raskol medju nama, jer bez nase sloge (nije uopste bitno gdje pisemo vjerujte) meni nista ovo ovdje nema smisla. Vjerovao to neko ili ne, to je tako. Te nase usijane glave ne mogu da shvatim. Neke sitne duse.
Pitare i mogu shvatiti. Zna se da je Amar proizvod njihove najvece tuge, nakon Zubana jos.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/