FK Jedaneasterac na Vrbasu
Majko draga, koji krmak
u 12 sati
pa predali dokumentaciju tužilaštvu valjda da se istraži zaduživanje kluba
Koliko sam ja skontao podnesena je prijava za nepravilnosti u poslovanju, nasi zele da se ispita odgovornost ko je zaduzio i koliko klub za period koji obuhvata poreska rjesenja. Nakon toga ce se tuziti te osobe. Ne mogu da vjerujem da sam i ovo docekao i da ce nadam se u blizoj buducnosti svi koji su u proslosti uzimali(najblaze receno) novac od kluba, nabili dugove itd. biti adekvatno kaznjeni. Po mom misljenju najbolja kazna bi pored zatvorske bila i ta da im se i imovina sva proda i da se na taj nacin vrati klubu bar dio onog sto su pokrali..
Konačno najpozitivnija stvar. Po meni pozitivnija i od gradnje stadiona. @Model nije na nama da ocjenjujemo, ko je odgovoran, a ko nije. To je u nadležnosti instanci prema kojima je i proslijeđena prijava, a ne bi bilo ni fer prema ljudima koji su u datom vremenu radili protuzakonito ili zakonito, O tome će sud donijeti neko drugi.Model1964 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 7:10 pmKoliko sam ja skonto idui braca bambalici u centralni
Svaka cast za ovo saopštenje i poduzimanje neophodnih radnji prema organima gonjenja(jesam ovo reko)
Pobijacemo neke dugove, koliko uspješno tek cemo vidjeti. Dogovaramo se sa državom da se kamate odpišu ako redovno placamo glavnicu. Sve![]()
Radujeme da konacno idu prijave za svakoga ko se nelegalno okoristio Željom.
Jedina zamjerka je da nisu izašli sa imenima. Protiv tog i tog ili protiv nepoznatog lica. Na takvo nešto imaju puno pravo i moralnu obavezu prema clanovima, sponzorima i navijacima.
Samo jako i u kost![]()