Digresija, u ovo vrijeme navijači su se prvo okupljali u činkvini, ranim jutarnjim satima a poslije se išlo na tekmu
Đe ono * Pocinjemo borbu protiv kriminala u BH fudbalu*
Razgovarali smo sa Sevillom i dobili smo odobrenje da pregovaramo sa Stevanovićem. On je igrač koji bi donio jednu novu dimenziju čitavoj Premijer ligi," rekao je Ibraković.
Abdulah Ibraković, najtrofejniji sportski direktor Sarajeva Kriv za sve, zaslužan za ništa, a otišao kao pobjednik
"Je li ovoj državi smeta što je Ibraković u FK Sarajevo?"
Ibraković: Imamo strategiju koja se zove proizvodnja igrača
Pravda za Abdulaha, najtrofejnijeg sportskog radnika u historiji FK Tepsija. Abdulaše, pravda je spora ali dostižna, imaš podršku pravih ljubitelja sporta u BiH!Ibraković: Napravili smo iskorak, koračamo prema naprijed
još samo ovo"Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcjenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči", rekao je Ibraković
Nebitni su.Ulaze ovdje,citaju pa onda od svoje muke svašta laju.Kad vec ulaze i citaju pa da ih malo i podsjetimo.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 12:28 amA jesu li fakat oni toliko bitni? Pa dan ga yebo Zeljo nas pocinje u nedjelju..
Pa bas zbog tog sto laju ja znam da je sve u redu. Evo danas se slabo pisalo,udjem sad i par postova o njima.. Neka se guse u svojim govnima, moramo mi malo uzivati radi svog kluba.Plavi orkestar je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 12:35 amNebitni su.Ulaze ovdje,citaju pa onda od svoje muke svašta laju.Kad vec ulaze i citaju pa da ih malo i podsjetimo.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 12:28 amA jesu li fakat oni toliko bitni? Pa dan ga yebo Zeljo nas pocinje u nedjelju..