Da ali frajer plati samo finim insanima, supka odmah pomnoži sa nulom u startu.tm8782 je napisao/la:Da ne bi Njega mi ne bi vidjeli onih 100 000, a kažu ide još 200 000. Znate li šta to znači za nas? Hvala Mu!!!
Ja cuo da ti je dobar haver, skoro guzni
Sta ce dobit zemlju, da prave stadion ? Oni nemaju vise para za igrace a ne da na nekoj zemlji nesto prave.
Zasto ne bi mogli pokrenuti akciju slicnu nasoj i praviti tribinu po tribinu.
Zato sto oni nemaju tu privrzenost klubu, oni nemaju tu ljubav prema klubu, oni nikad za klubu nece biti u stanju uraditi bilo sta cime bi se dokazala njihova ljubav, zato sto oni nisu mi da djelima govore vec im se sva ljubav svodi na pisanje na papiru, zato sto oni nemaju taj mentalitet, zato sto oni to ne osjecaju na nacin na koji mi to osjecamo, zato sto oni nisu mi..kremenko je napisao/la: ↑pon feb 20, 2017 11:11 amZasto ne bi mogli pokrenuti akciju slicnu nasoj i praviti tribinu po tribinu.
Kazem,ako oni dobiju,isto traziti i za nas klub. Obavezno!
Zato sto oni nemaju tu privrzenost klubu, oni nemaju tu ljubav prema klubu, oni nikad za klubu nece biti u stanju uraditi bilo sta cime bi se dokazala njihova ljubav, zato sto oni nisu mi da djelima govore vec im se sva ljubav svodi na pisanje na papiru, zato sto oni nemaju taj mentalitet, zato sto oni to ne osjecaju na nacin na koji mi to osjecamo, zato sto oni nisu mi..kremenko je napisao/la: ↑pon feb 20, 2017 11:11 amZasto ne bi mogli pokrenuti akciju slicnu nasoj i praviti tribinu po tribinu.
Mogu dobiti zemlju samo negdje u šumukremenko je napisao/la: ↑pon feb 20, 2017 11:11 amZasto ne bi mogli pokrenuti akciju slicnu nasoj i praviti tribinu po tribinu.