sergejevic je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 8:42 pm
cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:33 pm
ponosannavas je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:27 pm
Gledam sad ovaj prilog sa nacelnikom Gorazda, pa kontam mogli smo i mi u subotu pokloniti Velezu neku sumu noca simbolicnu jer i oni reboviraju stadion. Bez obzira na ona djecija sranja i prepucavanja Velez je nas sportski prijatelj. Nedavno sam negdje gledao kako su ne znam koje godine pobijedili kuci a nisu morali i obezbjedili nam opstanak u ligi. Isto tako sjwcam se iza rata kad su ispali da je cijela Grbavica pjevala On pogodjen nije ni umro ni pao. To treba pricati i potencirati, a ne neka prepucavanja glupa u zadnjih par tekmi.
Čitao sam negdje da je Šemsudin Hasić (Veležov Miske

) uplatio slagaću 5 ili 10 deetogodišnjih, ali nije želio da se objavljuje na zvaničnoj tako da bi sigurno bilo lijepo simbolično pogurati Velež u gradnji stadiona, takođe sam čuo i da je Koroman uplatio određeni broj desetogodišnjih, ali zbog možemo pretpostaviti kojih razloga ne želi da se previše o tome zna, a čovjek baš voli i pomaže Želju kad može, šteta kad te sputavaju neke glupe stvari da to i otvoreno možeš raditi..
Mislim da je on vlasnik i one farmaceutske firme koja je uplatila nekoliko ovih desetogodisnjih. Kako god, mi najbolje znamo kako je tesko nekome postenom da se izbori za pored ovih lesinara, a on mi djeluje onako kao Senad. Imaju svoje firme, pare, vole klubove i tu su da pomognu koliko mogu. Pomoci treba svakome.
Ma sigurno, evo ja sam mlađa generacija, ali opet, sport je sport. Recimo Široki nama uplatio za istok, to ne znaci da cu ja njih nesto voljeti ili prestati osuđivati stvari koje su loše kod njih, da sam opravdao Puljicevo ubistvo i sl. gluposti kakvih sam se naslušao. Naravno da se nista nece promijeniti u tom odnosu, i nema para koje bi to uspjele. Ali klub kao klub ili uprava kao uprava samo moze profitirati zbog toga, to se zove "Sportsko prijateljstvo", a sport i politika je nesto sto se mora razdvojiti. Tako isto mislim da bi fin gest bio da nasi simbolicno pomognu Veležu, i ako ja nikad ne mogu reci da gotivim Velež zbog bilo cega, ali lijepe stvari su lijepe stvari, i treba nam ih više. Željo je uvijek bio pozitiva, ne smijemo dozvoliti da zavladaju neki drugi trendovi i fazoni