Lars je u bekstejdžu

Nego i Messi je na plavoj večeri, ali ne smijem sliku postaviti

I te kakve suplje, vjeruj mi eto.BlwD je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:20 pmKosoric: ”Norveški Haugesund mi je nudio ugovor na tri godine, Valerenga je također bila u igri, kao i turska Bursa, kojoj sam bio i najbliži. Ipak, sve se zakompliciralo, pa sam zbog Krstajića odlučio da dođem u Bijeljinu. Imao sam moralnu obavezu prema njemu, a novac nije odigrao presudnu ulogu, nije sve u novcu”
Suplje?
Mozda neko od uprave da donira(Misimovic...), jer ipak je to donacija. Jedino ako i oni neku akciju pokrenu pa onda da klub sa simbolicnom cifrom učestvuje. Klub klubu da donira, jos rivalu. Ne ide toponosannavas je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:27 pmGledam sad ovaj prilog sa nacelnikom Gorazda, pa kontam mogli smo i mi u subotu pokloniti Velezu neku sumu noca simbolicnu jer i oni reboviraju stadion. Bez obzira na ona djecija sranja i prepucavanja Velez je nas sportski prijatelj. Nedavno sam negdje gledao kako su ne znam koje godine pobijedili kuci a nisu morali i obezbjedili nam opstanak u ligi. Isto tako sjwcam se iza rata kad su ispali da je cijela Grbavica pjevala On pogodjen nije ni umro ni pao. To treba pricati i potencirati, a ne neka prepucavanja glupa u zadnjih par tekmi.
Definitivno!za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:31 pmodlicna ideja!ponosannavas je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:27 pmGledam sad ovaj prilog sa nacelnikom Gorazda, pa kontam mogli smo i mi u subotu pokloniti Velezu neku sumu noca simbolicnu jer i oni reboviraju stadion. Bez obzira na ona djecija sranja i prepucavanja Velez je nas sportski prijatelj. Nedavno sam negdje gledao kako su ne znam koje godine pobijedili kuci a nisu morali i obezbjedili nam opstanak u ligi. Isto tako sjwcam se iza rata kad su ispali da je cijela Grbavica pjevala On pogodjen nije ni umro ni pao. To treba pricati i potencirati, a ne neka prepucavanja glupa u zadnjih par tekmi.![]()
Sloboda je znači bila 10 godina ispred nasdelinjo je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 8:16 pmcitam sinoc neki clanak izmedju ostalog stoji kako klubovi u mnogim zemljama placaju svojim navijacim prevoz na gostovanje,sta vi mislite hoce li kod nas doci vrijeme za takvo nesto....mislim da bi se broj ljudi na gostovanju povecao 3 puta u tom slucaju....kad bi znali svi da je prijevoz lupam besplatan ....fino zvuci![]()