(molim vas nemojte mi brisati post

Alkohol tj pivo se iskljucivo toci na poluvremenu u namjenskim casama,tako da ne znam kome bi tih 15 min pauze moglo dovoljno da se napjanca.Logicno mozes dobiti samo jedno pice,Topla voda je davno izmisljena,a sto se tice ovih pabova i osatalog davno sam napisao da je logican slijed i navijacka fan zona koja bi sve to podrazumjevala!
Pivo i vino su prehrambeni proizvodi, a ne alkohol. Nešto kao i sirće, jer se dobija fermentacijom, a alkohol destilacijom.reks1 je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 12:47 pmAlkohol tj pivo se iskljucivo toci na poluvremenu u namjenskim casama,tako da ne znam kome bi tih 15 min pauze moglo dovoljno da se napjanca.Logicno mozes dobiti samo jedno pice,Topla voda je davno izmisljena,a sto se tice ovih pabova i osatalog davno sam napisao da je logican slijed i navijacka fan zona koja bi sve to podrazumjevala!
Ide na desktop
Tacno je to da bi dobro zaradili u ta dva kola ali realno ne moze se do tada tribina potpuno osposobiti.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 12:33 amNije tu problem oko strpljenja, mislim da mi tu gubimo dobar dio finansija (Mladost i Radnik oko 60-90 hiljada KM do lige za prvaka a sa pobjedom u Krupi 100% bi pun stadion bio). Gubimo i u tom nekom navijačkom aspektu, novi Istok će biti dodatni vjetar u leđa našim igračima a da ne spominjem pritisak na sudije pogotovo linijskog..Elegant je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 12:03 amJa mislim da ce istocna tribina biti uslovna i spremna da primi navijace od prve utakmice lige za prvaka, obzirom da kad se zavrse radovi 4. marata - ako se i stolice do tada montiraju, opet treba inspekcija da dođe da to pogleda da dadne zelezno svijetlo za sigurnost i sva ta sranja. A mi svi znamo kako kod nas ide to cekanje inspekcija i dozvola.
Svejedno su preostale jos dvije domace utakmice do lige za prvaka, kad smo izdrazli svo ovo vrijeme mozemo i to. Tako da imaju vremena da sve zavrse i pripreme za otvorenje.
Selam i Pozdrav svima![]()
Može li nas 700+ otici u Krupu? Ima li kakve šanse zbog kapaciteta, murije i to???
Ovdje nije pitanje hoće li se neko napiti, nego zakonske zabrane točenja alkoholnih napitaka na stadionu za vrijeme odigravnaj utakmice (ili čak čitav dan). OSim toga, da bi se klub bavio tom djelatnošću mora biti i registrovan za istu, ili sklopiti sa nekim ugovor.reks1 je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 12:47 pmAlkohol tj pivo se iskljucivo toci na poluvremenu u namjenskim casama,tako da ne znam kome bi tih 15 min pauze moglo dovoljno da se napjanca.Logicno mozes dobiti samo jedno pice,Topla voda je davno izmisljena,a sto se tice ovih pabova i osatalog davno sam napisao da je logican slijed i navijacka fan zona koja bi sve to podrazumjevala!
Na to nisam ni razmisljao, jao.. upravu si, jedva cekam taj duel izmedju njih dvojice. Do sada jer radio sta je htjeo sa nasim (a i mnogim ostalim) stoperima, medjutim s Kerlom to dosta drugcije izgleda!!
Siljak se drzi u defanziviStrogo_plav je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 2:28 pmhttp://media.fkzeljeznicar.ba/2017/02/D ... 24x684.jpg Kad smo kod desktopa, kod mene je od danas ova slika![]()