Ne možeš igrati sa klubom iz Srbije, barem prve lige, jer njima liga počinje sedmicu ranijePlava Porodica je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 6:05 pmIma li kakvih najava gdje je generalka i sa kim? Slavko rece u etno selo u Bijeljini sa nekim klubom iz Srbije, a onaj Mostarac da igramo sa Velezom na plastici u starMo.. Neko provjerenu info??
@dela ba mojne da u trans padam..![]()
Ja negdje pročitah da je sa Veležom generalkaPlava Porodica je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 6:05 pmIma li kakvih najava gdje je generalka i sa kim? Slavko rece u etno selo u Bijeljini sa nekim klubom iz Srbije, a onaj Mostarac da igramo sa Velezom na plastici u starMo.. Neko provjerenu info??
U pravu si, ali u jednom intervju je reko Slavko tako..LARS1921 je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 6:15 pmNe možeš igrati sa klubom iz Srbije, barem prve lige, jer njima liga počinje sedmicu ranijePlava Porodica je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 6:05 pmIma li kakvih najava gdje je generalka i sa kim? Slavko rece u etno selo u Bijeljini sa nekim klubom iz Srbije, a onaj Mostarac da igramo sa Velezom na plastici u starMo.. Neko provjerenu info??
Djelmic je izgledao kao igrac kada niko drugi nije u onoj ekipi. I u Europi a i u prvenstvu. A sto se tice Zere, on je ofanzivni veznjak i tu mu je mjesto. Bolje da se rijesilo Bekrica,koji nam apsolutno ne moze pomoci, a da on bude direktna zamjena za Zebu. Zasto unistavat igraca na drugoj poziciji, kada za tu nije skolovan. Drugog igraca, prvenstveno desno krilo nemamo. Crnov moze igrati, ali kada? To je fakat pitanje. Dok se oporavi, spremi, udje u ritam, pronadje neku solidnu formu.. Dug proces, a ovo ce brzo proletiti u ritmu subota-srijeda. Uzmemo li u obzir da se u slucaju nekog dogovorenog transfera, Miro malo povuce rucnu, u belaju smo. Ne vjerujem u to, ali igraci su pokvareni, nikad ne znas.Grbavica je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 6:22 pmMa vama/nama je Đelmić izgledao pristojno jer je na drugoj strani istu poziciju igro Kokot.A sad, davati mu veliku platu za naše uslove da sjedi na hoklici, nije pametno, a i uzima Žeri mjesto. Plus ispalio nas, ispo šupak prema nama i tako... Ni Kerli to ne halalim, ali on je pojačanje za našu trenutnu odbranu, pa se nekako može tolerisati.
Ne zakuhavaj temu, mrak je već, svašta po mraku izlaziblack64 je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 6:23 pmJedan segment kod izlaganja gospodina Misimovica me je frapirao a odnosi se na nadzorni odbor.Prosto nevjerovatno zvuci da je tek sa dolaskom ove uprave u upravljacke strukture odnosno sastavni dio struktura kluba postao nadzorni odbor.Samo po sebi se postavlja pitanje do formiranja nadzornog odbora ko je nadzirao sve ugovore po pitanju svih segmenata.Recimo ko je kontrolisao broj prodatih karata i dal je novac koji je dolazio u klub od navijaca mozda ponekad zavrsavao u privatne dzepove.Ko je kontrolisao uplate clanarina od omladinskog pogona i dal su i ta sredstva curila sa strane.Onda po pitanju angazovanja privatnih kompanija koje su saradjivale sa Zeljeznicarom na koji nacin i kakvi su ugovori sklapani.Onda ko je kontrolisao uposlenike i rad upavnih odbora i predsjednika kluba licno.Obaveze prema drzavi i uposlenicima dal su izmirene i u zakonskom roku izvrsene.Javasluk u klubu nas je kostao 4,9 miliona BAM i samo oni koji se boje da daljom analizom poslovanja njihova imena nece isplivati na povrsinu ce sve uciniti da se ovi ljudi diskredituju i ukone iz kluba.Iskreno se nadam da do toga nece doci.Ovoj upravi zelim da dugo bude na celu kluba a navijaci ce znati prepoznati sav njihov trud i zalaganje.MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !!!