Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 12, 2017 6:00 pm

Bilo bi lijepo da izbace zvanično kako će tribina u konačnici izgledati, previše dilema, i oko vanjskog i nutrašnjeg uređenja, pa tako i dijela za gledaoce po pitanju ovih ulaza, krova, dijela za invalide itd.. Cijelo vrijeme se koristila slika iznad, odjednom je izašao onaj render koji odgovara trenutnoj konstrukciji tribine u potpnosti izuzev čudnih boja i još nekih stvari, al eto bilo bi lijepo vidjeti neku konačnu kompjutersku animaciju jer je vjerovatno već urađena i koja će nam detaljnije približiti budući izgled tribine.

delinjo
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:02 pm

Ognjene dobrodosao !!! :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:05 pm

Ima li kakvih najava gdje je generalka i sa kim? Slavko rece u etno selo u Bijeljini sa nekim klubom iz Srbije, a onaj Mostarac da igramo sa Velezom na plastici u starMo.. Neko provjerenu info??
@dela ba mojne da u trans padam.. :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:07 pm

e ako ćemo zbog đelmića u trans padati...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:10 pm

ali bosanskih maraka... :kafa:
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:14 pm

E pa vidis da se Djelmic juce nasao u onoj situaciji u kojoj je Miro,kad je pokusao asistirati Zakaricu, mi bi i dobili.
Jedina njegova prednost, a ostalo je sve na Mirinoj strani.
Ali momak bi bio pravo pojacanje, a vi kako hocete ..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:15 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Ima li kakvih najava gdje je generalka i sa kim? Slavko rece u etno selo u Bijeljini sa nekim klubom iz Srbije, a onaj Mostarac da igramo sa Velezom na plastici u starMo.. Neko provjerenu info??
Ne možeš igrati sa klubom iz Srbije, barem prve lige, jer njima liga počinje sedmicu ranije

Pinkii
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:16 pm

Djelmica dovesti da bude zamjena Miri ili da uskoci ako se ovaj pocne stediti, a Zerica staviti da bude zamjena Zebi na poziciji koja mu je prirodna.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

FaraonTM
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:21 pm

Ja negdje pročitah da je sa Veležom generalka :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Grbavica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:22 pm

Ma vama/nama je Đelmić izgledao pristojno jer je na drugoj strani istu poziciju igro Kokot. :D A sad, davati mu veliku platu za naše uslove da sjedi na hoklici, nije pametno, a i uzima Žeri mjesto. Plus ispalio nas, ispo šupak prema nama i tako... Ni Kerli to ne halalim, ali on je pojačanje za našu trenutnu odbranu, pa se nekako može tolerisati.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:23 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned feb 12, 2017 6:15 pm
Ne možeš igrati sa klubom iz Srbije, barem prve lige, jer njima liga počinje sedmicu ranije
U pravu si, ali u jednom intervju je reko Slavko tako..
@faraon Na nekom portalu procitao ili ovde na forumu?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

black64
Kontakt:

Jedan segment kod izlaganja gospodina Misimovica me je frapirao a odnosi se na nadzorni odbor.Prosto nevjerovatno zvuci da je tek sa dolaskom ove uprave u upravljacke strukture odnosno sastavni dio struktura kluba postao nadzorni odbor.Samo po sebi se postavlja pitanje do formiranja nadzornog odbora ko je nadzirao sve ugovore po pitanju svih segmenata.Recimo ko je kontrolisao broj prodatih karata i dal je novac koji je dolazio u klub od navijaca mozda ponekad zavrsavao u privatne dzepove.Ko je kontrolisao uplate clanarina od omladinskog pogona i dal su i ta sredstva curila sa strane.Onda po pitanju angazovanja privatnih kompanija koje su saradjivale sa Zeljeznicarom na koji nacin i kakvi su ugovori sklapani.Onda ko je kontrolisao uposlenike i rad upavnih odbora i predsjednika kluba licno.Obaveze prema drzavi i uposlenicima dal su izmirene i u zakonskom roku izvrsene.Javasluk u klubu nas je kostao 4,9 miliona BAM i samo oni koji se boje da daljom analizom poslovanja njihova imena nece isplivati na povrsinu ce sve uciniti da se ovi ljudi diskredituju i ukone iz kluba.Iskreno se nadam da do toga nece doci.Ovoj upravi zelim da dugo bude na celu kluba a navijaci ce znati prepoznati sav njihov trud i zalaganje.MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !!!

Hurmasica
Kontakt:

Igra se sa Veležom.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:24 pm

イビチャ・オシム

godrina
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:24 pm

prije odlaska u antaliju je bila prica da igramo generalku protiv veleza na umjetnoj travi
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:30 pm

Grbavica je napisao/la:
ned feb 12, 2017 6:22 pm
Ma vama/nama je Đelmić izgledao pristojno jer je na drugoj strani istu poziciju igro Kokot. :D A sad, davati mu veliku platu za naše uslove da sjedi na hoklici, nije pametno, a i uzima Žeri mjesto. Plus ispalio nas, ispo šupak prema nama i tako... Ni Kerli to ne halalim, ali on je pojačanje za našu trenutnu odbranu, pa se nekako može tolerisati.
Djelmic je izgledao kao igrac kada niko drugi nije u onoj ekipi. I u Europi a i u prvenstvu. A sto se tice Zere, on je ofanzivni veznjak i tu mu je mjesto. Bolje da se rijesilo Bekrica,koji nam apsolutno ne moze pomoci, a da on bude direktna zamjena za Zebu. Zasto unistavat igraca na drugoj poziciji, kada za tu nije skolovan. Drugog igraca, prvenstveno desno krilo nemamo. Crnov moze igrati, ali kada? To je fakat pitanje. Dok se oporavi, spremi, udje u ritam, pronadje neku solidnu formu.. Dug proces, a ovo ce brzo proletiti u ritmu subota-srijeda. Uzmemo li u obzir da se u slucaju nekog dogovorenog transfera, Miro malo povuce rucnu, u belaju smo. Ne vjerujem u to, ali igraci su pokvareni, nikad ne znas.
Slazem se da je Djelma preskup za klupe, i da nas je naguzio, ali ja ne vidim bolje i sigurnije rjesenje. Mozda i jeftinije. Ali nisam ja trener, vec Slavko. Koga on aminuje, ja mu vjerujem.
Mada kao navijac imam pravo da zazelim Ogija u nasem dresu :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:32 pm

Hurmasica je napisao/la:
Igra se sa Veležom.
:palacgore:
Jos da CityTV prenosi i savrseno propracene pripreme :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dolina
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:33 pm

black64 je napisao/la:
Jedan segment kod izlaganja gospodina Misimovica me je frapirao a odnosi se na nadzorni odbor.Prosto nevjerovatno zvuci da je tek sa dolaskom ove uprave u upravljacke strukture odnosno sastavni dio struktura kluba postao nadzorni odbor.Samo po sebi se postavlja pitanje do formiranja nadzornog odbora ko je nadzirao sve ugovore po pitanju svih segmenata.Recimo ko je kontrolisao broj prodatih karata i dal je novac koji je dolazio u klub od navijaca mozda ponekad zavrsavao u privatne dzepove.Ko je kontrolisao uplate clanarina od omladinskog pogona i dal su i ta sredstva curila sa strane.Onda po pitanju angazovanja privatnih kompanija koje su saradjivale sa Zeljeznicarom na koji nacin i kakvi su ugovori sklapani.Onda ko je kontrolisao uposlenike i rad upavnih odbora i predsjednika kluba licno.Obaveze prema drzavi i uposlenicima dal su izmirene i u zakonskom roku izvrsene.Javasluk u klubu nas je kostao 4,9 miliona BAM i samo oni koji se boje da daljom analizom poslovanja njihova imena nece isplivati na povrsinu ce sve uciniti da se ovi ljudi diskredituju i ukone iz kluba.Iskreno se nadam da do toga nece doci.Ovoj upravi zelim da dugo bude na celu kluba a navijaci ce znati prepoznati sav njihov trud i zalaganje.MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !!!
Ne zakuhavaj temu, mrak je već, svašta po mraku izlazi :D :ganja:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSON
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:34 pm

@PP

Miske reče da prati šta navijači pišu, tako da budi fin i neće biti problema :D

Obavezno štivo
phpBB [video]

exbabilon
Kontakt:

ned feb 12, 2017 6:36 pm

Djelmic je preskup za klupe, ali ko kaze da ce sjediti na klupi? Mozda ovu polusezonu, a vec za Evropu mislim da bi bio prvi izbor na poziciji desnog krila. Uz to, mi trenutno i nemamo bas neke alternative na obje krilne pozicije. Crnov je van pogona i do lige 6 sigurno ne mozes racunati na njega u punom kapacitetu, a Zeri to nije prirodna pozicija i boriti se za titulu protiv najjacih sa Zerom na krilu nije pametno. Zato, svaka suspeznzija, povreda ili pad forme dvojca Zakaric-Stevanovica znaci da je Djelma taj koji ulijeca, a kao sto sam rekao vec za Evropu je prva opcija desno jer nas Miro napusta. Potpisivanjem Djelmica i rjesavanjem papirologije za Kostica treba zaokruziti prelazni rok.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava