Ovo mi nece otvoriti.Ako je tako kao sto ti pises,ja ga ne bi ni pravio u skorije vrijeme.Puno je vazniji teren i jug,nego onakav krov.
Vidim sad sliku

Ovo mi nece otvoriti.Ako je tako kao sto ti pises,ja ga ne bi ni pravio u skorije vrijeme.Puno je vazniji teren i jug,nego onakav krov.
sretno na ispitu !JaUmjetnikome je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 2:08 amHvala svima na dobrodoslici sa malo većim zakasnjenjem hah.. treba malo vremena da se uhodam na ovome.. mislim da sam ja ovdje novi po svemu hahahahaha. Ako imate nekog umjetnika onda nisamNez kako se citira, pa cu ja ovako sta sklepat i na spavanac polahko pozurit'
Odoh danas sto prije pasti ispit i polahko tražit link za tekmu Hah. Jbg i mi na Akademiji imamo anatomiju
kad je čovjek peh onda je peh... Od toliko profesora nama je dosla profesorica sa Medicinskog fakulteta. Ljudi idem sad bacit koji satic spavanja... Samo da skontam kako se salju fotke
posaljem vam nesto, jer vidim da je ovo se pomahnitalo za Željom. LN :*
Sretno na ispitu, za postavljanje slika pogledaj ovdje viewtopic.php?f=44&t=307JaUmjetnikome je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 2:08 amHvala svima na dobrodoslici sa malo većim zakasnjenjem hah.. treba malo vremena da se uhodam na ovome.. mislim da sam ja ovdje novi po svemu hahahahaha. Ako imate nekog umjetnika onda nisamNez kako se citira, pa cu ja ovako sta sklepat i na spavanac polahko pozurit'
Odoh danas sto prije pasti ispit i polahko tražit link za tekmu Hah. Jbg i mi na Akademiji imamo anatomiju
kad je čovjek peh onda je peh... Od toliko profesora nama je dosla profesorica sa Medicinskog fakulteta. Ljudi idem sad bacit koji satic spavanja... Samo da skontam kako se salju fotke
posaljem vam nesto, jer vidim da je ovo se pomahnitalo za Željom. LN :*
Storm ili IzlijaRodom s mejtaša je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 9:05 amZna li se ko bi mogao za predsjednika skupštine?