Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 10, 2017 11:09 pm

cikazubo je napisao/la:
pet feb 10, 2017 11:07 pm
Joj da se hoće organizovati neki prevoz pa da im napunimo stadion, teško će grupa organizovati tako nešto jer je baš problem sa ovim autobusima, sve grupe s bregavom i konjic transom idu, uvijek 2 ista ona autobusa.
+1
Ali vjerujem da ce dosta raje otici i privatnim autima. Jeste daleko, ali sigurno ce nas biti 300+

Dominic
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:14 pm

Pinkii je napisao/la:
pet feb 10, 2017 11:04 pm
Zamisljam reakciju Muse kad vidi stadione u nasoj drzavi.slika
Pa sad, da nam Musa dolazi iz svile i kadife, tesko. Rodnu Nigeriju napustio i zamijenio je Istanbulom tek prije godinu i po i ne znamo ni da li je sve turske stadione dobro vidio jer je odigrao samo 11 utakmica. :r

delinjo
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:14 pm

kvalitet je napisao/la:
pet feb 10, 2017 11:08 pm
cikazubo je napisao/la:
pet feb 10, 2017 10:55 pm
Braveheart je napisao/la:
pet feb 10, 2017 10:29 pm
Pozdrav ljudi.
Ja ne mogu vjerovati, ali stvarno ne mogu vjerovati da smo poceli da izmisljamo stvari kao npr. da nam ne valjaju ulazi na tribinu, ne valja izgled krova, ne valjaju noseci stubovi, fol zastarjeli. Ja se samo pitam da li smo mi svjesni da nismo Real Madrid, da imamo kolko imamo i da pravimo kolko mozemo. Cuj sad ko fol ne valja izgled a do prije dvije godine bi dali lijevu ruku da na istoku osvane kakva montazna tribina kapaciteta 2000. Budimo realni i zahvalni jer sto bi jedna komunisticka parola rekla MI GRADIMO TRIBINU, TRIBINA GRADI NAS.
Baš tako, prošle godine delirijum zbog LED semafora a sad bi kao stručnjaci komentarisali dizajn tribine, a kolektivno bi potpisali prije godinu dana da stave montažnu čeličnu tribinu kao na zapadu i na istoku. Ne znam šta fali izgledu istoka, s vana jako lijepa tribina, ne znam da na balkanu ima ljepša možda Skoplje samo, krov uopšte nije zastario već je najjeftinija varijanta, u Njemačkoj je bio val novih stadiona prošle godine naročito na istoku države u 3. i 4. rangu, i svi su jednostavni sa običnim limenim krovom samo što to ljepše izgleda kad je novo i kad se prelakira, krov na sjeveru je ružan jer ga je vrijeme prestiglo, da je nov sasvim bi solidno izgledao..
Krov na sjeveru je odvratan, ne jer ga je vrijeme pregazilo, već što se nigdje više ne prave onakvi krovovi, zastarjelo je. Bolje tribina bez krova, nego s onakvim krovom gdje ti je odmah pola tribine neupotrebljivo (mislim na stubove). I ja ovo ne govorim jer imam neke prohtjeve velike, već zato što želim dobro svom Želji i mislim da je bolje sačekati, pa napraviti kako treba, nego nakaradno praviti. Što se tiče izgleda tribine, bitno je naći najfunkcionalnije rješenje, a da se opet ne razlikuje puno od sjeverne tribine. Uostalom, vidjet ćemo kad se završi tribina, previše smo nestrpljivi.
naravno,ja sam isto to napisao racunaj onda da ti tribina ne prima 4 hiljade nego 3500 jer je to ostalo neupotrebljivo jednostavno ne vidis nista od stubova...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SanMan
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:15 pm

@delinjo ovim veznicima si dokazo da si pravi navijač. Koji navijač na svijetu zna gramatiku

delinjo
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:20 pm

SanMan je napisao/la:
pet feb 10, 2017 11:15 pm
@delinjo ovim veznicima si dokazo da si pravi navijač. Koji navijač na svijetu zna gramatiku
hahaha pa ni jedan pravi navijac slazem se :D

mislim osim ovih nasih bh dragons i jaozinho....oni su poseban slucaj dobri momci :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:28 pm

Evo koliko je bilo vec ovih snimaka treninga i zapazio sam da u situacijama kad se vjezbaju sutevi Miroslav ima najneprecizniji sut..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bianco blu
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:30 pm

cikazubo je napisao/la:
pet feb 10, 2017 11:07 pm
Joj da se hoće organizovati neki prevoz pa da im napunimo stadion, teško će grupa organizovati tako nešto jer je baš problem sa ovim autobusima, sve grupe s bregavom i konjic transom idu, uvijek 2 ista ona autobusa.
samo mi i ultrasi idemo konjičkim busevima. A kolko se ljudi prijavi u udruženju, toliko će biti i buseva.

storm_raider
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:32 pm

slika

Jeste da je neko uslikao kaloriferom, ali eto..
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:35 pm

storm_raider je napisao/la:
pet feb 10, 2017 11:32 pm
slika

Jeste da je neko uslikao kaloriferom, ali eto..

ko da je slika iz '86. kad se i sjever pravio :rofl1: :klanjase2:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:42 pm

Cuj neko slikao. Stid ga reci da je on :D
Hajmo kakvu akciju za Stormov novi mobitel

JaUmjetnikome
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:46 pm

Pozdrav za sve forumaše! Vec danima citam sta pišete, pa odlučih i ja da se registrujem. Opalila me ova euforija oko tribine i Željenih priprema. Sutra ispit iz anatomije, knjiga pored mene, a ja k'o kreten lezim i buljim u telefon citajuci komentare. Jedva čekam da ovo sve počne. Vec zamisljam atmosferu na nason Grbavici... Evo najezih se :)

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:49 pm

JaUmjetnikome je napisao/la:
Pozdrav za sve forumaše! Vec danima citam sta pišete, pa odlučih i ja da se registrujem. Opalila me ova euforija oko tribine i Željenih priprema. Sutra ispit iz anatomije, knjiga pored mene, a ja k'o kreten lezim i buljim u telefon citajuci komentare. Jedva čekam da ovo sve počne. Vec zamisljam atmosferu na nason Grbavici... Evo najezih se :)
Dobrodosao i sretno na ispitu sutra :)
Znam kako ti je, isti sam :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:51 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet feb 10, 2017 11:42 pm
Cuj neko slikao. Stid ga reci da je on :D
Hajmo kakvu akciju za Stormov novi mobitel
Moj mobitel ni nema kameru :)

https://www.facebook.com/ManijaciTm87/?fref=nf

Tu vidjeh.

Dobrodosao @JaUmjetnikome!

Svi odbrojavamo minute, sate, dane.. Jos 15 dana.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:55 pm

kvalitet je napisao/la:
pet feb 10, 2017 11:08 pm
cikazubo je napisao/la:
pet feb 10, 2017 10:55 pm
Braveheart je napisao/la:
pet feb 10, 2017 10:29 pm
Pozdrav ljudi.
Ja ne mogu vjerovati, ali stvarno ne mogu vjerovati da smo poceli da izmisljamo stvari kao npr. da nam ne valjaju ulazi na tribinu, ne valja izgled krova, ne valjaju noseci stubovi, fol zastarjeli. Ja se samo pitam da li smo mi svjesni da nismo Real Madrid, da imamo kolko imamo i da pravimo kolko mozemo. Cuj sad ko fol ne valja izgled a do prije dvije godine bi dali lijevu ruku da na istoku osvane kakva montazna tribina kapaciteta 2000. Budimo realni i zahvalni jer sto bi jedna komunisticka parola rekla MI GRADIMO TRIBINU, TRIBINA GRADI NAS.
Baš tako, prošle godine delirijum zbog LED semafora a sad bi kao stručnjaci komentarisali dizajn tribine, a kolektivno bi potpisali prije godinu dana da stave montažnu čeličnu tribinu kao na zapadu i na istoku. Ne znam šta fali izgledu istoka, s vana jako lijepa tribina, ne znam da na balkanu ima ljepša možda Skoplje samo, krov uopšte nije zastario već je najjeftinija varijanta, u Njemačkoj je bio val novih stadiona prošle godine naročito na istoku države u 3. i 4. rangu, i svi su jednostavni sa običnim limenim krovom samo što to ljepše izgleda kad je novo i kad se prelakira, krov na sjeveru je ružan jer ga je vrijeme prestiglo, da je nov sasvim bi solidno izgledao..
Krov na sjeveru je odvratan, ne jer ga je vrijeme pregazilo, već što se nigdje više ne prave onakvi krovovi, zastarjelo je. Bolje tribina bez krova, nego s onakvim krovom gdje ti je odmah pola tribine neupotrebljivo (mislim na stubove). I ja ovo ne govorim jer imam neke prohtjeve velike, već zato što želim dobro svom Želji i mislim da je bolje sačekati, pa napraviti kako treba, nego nakaradno praviti. Što se tiče izgleda tribine, bitno je naći najfunkcionalnije rješenje, a da se opet ne razlikuje puno od sjeverne tribine. Uostalom, vidjet ćemo kad se završi tribina, previše smo nestrpljivi.
Napisao sam već, prošle godine izgrađeno je skoro 10 novih stadiona u Njemačkoj, 8-9 ima obični limeni krov, bez ikakvih detalja, obični limeni krovovi, a o stubovima takođe možemo, u EPL trećina stadiona ima stubove na tribinama, u Njemačkoj onako na prvu mi na pamet padaju Berlin, Freiburg, Darmstadt itd.. Slažem se svakako za stubove, al onakav kov kao na onom idejnom projektu nećemo mislim nikad biti u stanji isfinansirati, napraviti krov kao na sjever samo bez onog padajućeg dijela, tj krov kao npr u Širokom Brijegu, plav, jednostavan i po mogućnosti bez tih stubova..
Na kraju krajeva koliko su one slike relevantne, jer vidim crvena boja na stolicama, i još nekoliko čudnih detalja koji se nikako ne poklapaju sa trenutnim stanjem.

@JaUmjetnikome sretno na anatomiji sutra, moli Boga da Kapura izvučeš na ispitu, bio je raspoložen kod nas za razliku od ostalh, izvuko me na organima ne znam ko se više umorio on ili ja za tih sat vremena, al istrpio me za 6 :D

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet feb 10, 2017 11:57 pm

storm_raider je napisao/la:slika

KOMENTAR POBRISAN ZBOG NEPRIMJERENOG SADRŽAJA!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

SanMan
Kontakt:

pet feb 10, 2017 11:59 pm

Omar500 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 11:49 pm
Dobrodosao i sretno na ispitu sutra :)
Znam kako ti je, isti sam :D
Šta je ovo, svi nam nešto studiraju. Pušu neki novi vjetrovi. Svaka čast momci. @ delinjo ode i ti u staru genraciju, kafana, tombola(kladionica), Željo. Pola nas nezna ni koju smo školu završili (ako smo)

omladina1921zeljina
Kontakt:

sub feb 11, 2017 12:01 am

Ne laži raju, reci fino, ja sam Bogi, ja ću pisati ispred igrača....
Gledaj ti aorista u tekstu, to samo načitani umjetnici svjetakom beletristikom mogu koristiti po navijačkim forumima! Bogi, priznaj!

Još u nicku umjetnik... hoćete li o umjetnosti da pričamo? Ma hajte molim vas
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Masinovodja
Kontakt:

sub feb 11, 2017 12:02 am

Jel moze neko braco staviti tribinu stadiona na Kamberovica Polju u Zenici,posto ne znam staviti sliku.
Taj krov nam treba i jeftinija je varijanta od ove sto je na slici i sto predstavljate jeftinijom.Ja samo kazem da je s krovom,koji ima ovakve stubove na pola tribine,bukvalno gornju polovicu mozes popisat,jer ti je pregllednost odredjenog dijela terena=0.Ako se nesto pravi,daj da se napravi razumno i kako treba,ili i ne dizi krov!

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 11, 2017 12:03 am

SVI U KRUPU! Lagano se pripremajte, dajite otkaze, trazite slobodne dane, bolovanja, dopuste od zena..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Masinovodja
Kontakt:

sub feb 11, 2017 12:08 am

Masinovodja je napisao/la:
sub feb 11, 2017 12:02 am
Jel moze neko braco staviti tribinu stadiona na Kamberovica Polju u Zenici,posto ne znam staviti sliku.
Taj krov nam treba i jeftinija je varijanta od ove sto je na slici i sto predstavljate jeftinijom.Ja samo kazem da je s krovom,koji ima ovakve stubove na pola tribine,bukvalno gornju polovicu mozes popisat,jer ti je pregllednost odredjenog dijela terena=0.Ako se nesto pravi,daj da se napravi razumno i kako treba,ili i ne dizi krov!
Hajd lars,ako nije frka :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.

Prijava