Omare, moramo se vratiti u realnost. Ova druga fotka je iluzija, ne samo za Želju, nego i za Državu. Svi bi mi voljeli taj drugi stadion, ali on košta 30 milkiOmar500 je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 7:49 pm
Najbitnija promjena u odnosu na ovu ilustraciju je smanjen broj ulaza, sa prvobitnih osam sada bi trebalo biti sest. Dodana su dva prizemna ulaza. Ovu boju stolica i natpis necu komentarisati, neko spuco lsd kad je ovo radio; to ce svakako biti prekopirano kao na sjeveru
Sjever-istok-jug sa ovim krovom bi bio jedno dvije dimenzije vise nego sto je ovdje ilustrovano, ali do toga jos ima. Drzim fige da se na kraju za ovo odlucimo, iako je financijski skuplja investicija.
![]()
Sarajevo je platilo za Lelica, Zrinjski za Kobiljara, Radnik za Pecu i Serbecica... moje je misljenje da ako hoces igraca u formi i pritom mladog moras platiti, a siguran sam da tih 150 milja nije problem, problem je vizija, jer kad nabrojis zeba, crnov, kostic, kerla, zakaric, bolje da si doveo Vukotica i mladog dobrog krilnog nego tih pet, al zato na 5 godina ugovori i idemo lagano.. pa na ljeto opet 2-3, sigurno bi dugorocno ova metoda bila bolja...Ajzea je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 3:53 pmKo ti moze garantovati da ces dominirati sa Vukoticem u odbrani ako platis 150.000KM za njega? Nama je to ogromna cifra i jedan takav promasaj bi nas, malo je reci, skupo kostao. Jos ce dosta Miljacke proteci dok neki klub u BiH ne krene sa placanjem obestecenja za igrace, sto na kraju krajeva ne podrazumijeva uspjeh. Igrac se plati po 70 miliona eura pa se promasi. Niko meni ne garantuje da cu osvojiti pehar ako dovedem Vukotica i Obradovica za 300.000KM, a u slucaju promasaja, duzi vremenski period bi nam bio potreban da se dozovemo od takvog samara.IvanOsim je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 3:22 pmNe znam.
Nekako sve je podredjeno instant uspjehu, a to je u sportu veoma tesko jer lopta je okrugla, nema vizije unaprijed, opet na kraju godine promjene..
Umjesto svih ovih igraca sto smo doveli, da smo doveli samo dva, ali fino Vukotica iz Krupe, njima das 150 milja KM, i jos jednog krilnog, al da su zalog na duze staze, da se nesto gradi, jer se zna da veliki uspjesi u sportu prolaze kroz cikluse, najcesce olimpijske 4 god, a sve od jednom tesko, ne znam.
Imao si od decembra fore da na vrijeme dovedes dva mlada, das malo para, potpises duge ugovore, Vukotica da smo platili i potpisali na 5 godina, vrlo lako ces ga prodati..
Jesmo jaci, al se ekipa ne slaze kako sam mislio, ocekivao sam od Slavka nesto drugacije, medjutim on sve bazira na disciplini, i to je dobro, al eto selekcija igraca, ne znam.
Sav se najezim kad vidim istok.
Da ali to je najeftinija varijanta krova. Jer da se radi bez tih stubova racunaj da bi krov kostao ko dva istoka da izgradis a i ovako ce kostati vise nego sama gradnja tribine.Omar500 je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 7:26 pmPo ovome ostaje stari krov sa sjevera, sto mi je bas bezveze, zbog stubova prvenstveno. Prvih par redova se ne dodiruje sa sjeverom zbog prolaza za invalide i odmah iznad imamo takodjer ulaz na tribinu, bas kao sto je neko napisao na klixovom forumu. Spoljasnja strana istocne tribine izgleda puno bolje nego sjeverna.LARS1921 je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 7:15 pmhttp://www.akta.ba/bs/Vijest/investicij ... vica/74371
Volio bih u konacnici, kada se bude postavljao krov, da se iskoristi ideja sa projekta iz 2013. godine, pa makar cekali koju godinu duze za krov, jer bi mnogo bolje i modernije izgledao stadion, ovaj krov je jednostavno zastario.
Inace, dosta toga se moze vidjeti na ovim slikama. Zanimljivi su nosaci gornjih redova istoka.
Sacekat cemo detalje, sve mi je okej, osim krova, koji svakako nije planiran za ovu fazu, pa uopste ne mora znaciti da ce biti ovakav, nego da je stavljen na skice tek onako. Barem se nada m:D
kad sam cuo koliko bodre besirevica jbt kao da neko meni aplaudira.. pa ona zajebancija sa zakaricem... bas su ekipa sto bi se reklosajo10 je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 8:31 pmKako je lijepo vidjeti i cuti ove podrske ostale ekipe kada neko uradi nesto dobro, mogu misliti pogotovo ovim mladijm igracima to godi pravo. Neznam, mozda nas varaju ovi sa 1921 ali se meni cini da odavno nismo imali bolji duh ekipe. Vidim i na nekim snimcima te Zeba prilazi Musi i sanjim se zayebava, Lendric je tu.. Lijepo, lijepo! To je nas Zeljo!![]()