Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 10, 2017 6:43 pm

Taj me lik izludjuje. Uvjek je na pravom mjestu u 16 i svaku zabije.
Takodjer, spomenut je Pedro. Kao muha bez glave, na izgled, trci i samo trci. Isto tako kao Miler, dosadan, "smotan" igrac, ali strasno koristan.
U pravom sistemu oni su jedni od kljucnih igraca. Kod Contea, Moses izgleda odlicno, ne treba dalje ici..

Dok s druge strane imamo Neymara koji sve zna s loptom, al mu treba milion sansi, nije konkretan nikako. Djaba mu sve, sto ga i prozivaju da ce biti najbolji, ali po meni nece. Hazard je trenutno bolji od njeg, Neymar nije konretan, nije efikasan, dosta od odradi, al sjebe potezom viska ...

P.S. Novo krilo :D
slika

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 10, 2017 6:51 pm

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

pet feb 10, 2017 6:51 pm

samo 18 minuta :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pet feb 10, 2017 6:53 pm

Ipe podnesi ostavku!!!

ChWilla
Kontakt:

pet feb 10, 2017 6:55 pm

iz moralnih razloga.
gradi željo boli te *****

Dolina
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:05 pm

pile87 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 5:17 pm
sergejevic je napisao/la:
pet feb 10, 2017 4:18 pm
@pile
Da, bas dobro napisano. Prava analiza i u sustini je sve tacno sto pise. Mi vjerovatno necemo jos dugo imati novinara koji bi nesto tako pisao, a nije problem u njima. Problem smo mi, jer vjerujem da velika vecina nije uopste procitala tu analizu, nece procitati ni sutra na nekom portalu jer je dugo i nema dozu senzacije u sebi.

Kada se tako nesto procita onda ova igra dobije neke sasvim nove konture i jasno je da mi jako slabo razumijemo samu igru. Nama je neki igrac dobar jer se zaleti na loptu pa izbije glavom, nogom, makazicama, guzicom, od 10 puta uspije 7, a 3 puta primimo gol, a ne valja nam igrac koji se ne zaljece na loptu, koji je ne izbija, od 10 situacija 10 puta zaustavi protivnicki napad i ne primimo gol. On je los jer ne izbija makazicama, jer ne napada protivnickog napadaca vec ga samo usmjeri dalje od gola.
Tacno sam znao da ces ti da ovo shvatis, jako mnogo puta vidimo utakmicu istim ocima. Jednom mi je jedan nas trener objasnjavao kako igrac stoji na terenu, polozaj noge da od toga tacno zavisi hoce li brze startovati i doci do nicije lopte cak i ako je nesto dalji od nje. A takve se stvari ugrade u igraca jos kao djete, naravno vani. Generalno vani je pod broj jedan atletika, fizicke predispozicije pa taktika postavljanje linije kretanja i cuda ne znam da sam nekoga vidio odavno u ovom modernom fudbalu da dribla u mjestu sto je u nasem fudbalu jos uvijek vauuuu. Za ove stare prdonje je vec kasno, omladinci vec drugacije i mnogo modernije gledaju na fudbal...
Ne znam dali se sjećate pokojnog Tomislava Ivića i njegovih analiza utakmica na poluvremenu i poslije, rezime. Prije jedno desetak godina, ne znam tačno Evropsko ili Svjetsko je bilo na HRT-u. Milina ga je bilo slušati, čovjek je tako lijepo, primjereno svakom gledaocu, dobi, objašnjavao fudbalski igru i njegovu ljepotu ali drugim očima, barem ja tako nikada nisam nikoga slušao na takav način. Skroz drugo poimanje utakmice kroz njegovu analizu, drugi sport.
Misliš da nešto znaš a onda njega čuješ i sve ono što si mislio da barem poznaješ pada u vodu. Veliki stručnjak, kao da je on pisao ovaj text.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:10 pm

slika

Naletih na ovo, izgled istocne tribine.. Sad da li je ovo bas ovako po projektu ili je neko onako uradio, ne znam. Ali lijepo je i sigurno da ce biti ovako nesto.
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

LARSSON
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:11 pm

Ko ovo pobjedi u penalima ? :karanje: :karanje:

Pinkii
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:12 pm

"Ugi ti si meni bas dobar igrac."-Ivan L.

Pekic opet po Musi. Sta god ovaj uradi Pekic se oglasi.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

sz21
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:13 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 7:11 pm
Ko ovo pobjedi u penalima ? :karanje: :karanje:
Zakaric :pljesak: :karanje:
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

omladina1921zeljina
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:13 pm

Ovaj Marković kad progovori i kad mu gledaš lice, be možeš da ne vidiš crnogorskog šanera u obliku Dejana Savićevića hahahahah :D
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

LARSSON
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:15 pm

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:20 pm

pile87 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 6:28 pm
Al najbolji na svijetu u 16 metara, **** fudbal ako nije efikasno bar ja tako mislim.
Filipo Inzagi. Preko stotinu golova za Milan. Kada bi covjek pravio kompilaciju najboljih golova, slabo bi materijala bilo. Spremao otpatke, nicije golove. Bio je na pravom mjestu u pravo vrijeme, uvijek. A toliko je dugo igrao u Milanu, ne moze se covjek vaditi na srecu, jer bi ga sigurno izdala u njegovoj dugoj karijeri, kad tad. Nevjerovatno inteligentan igrac. Kontrola lopte i sve ostalo mu sigurno nije bilo world class, ali pamtit ce se za sva vremena.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

godrina
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:21 pm

Aaa hvala vam igrači, hvala ekipa na snimku
Tacno ce mi fali ovi tereni, kako li je tek njima
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

pile87
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:22 pm

Dolina je napisao/la:
pet feb 10, 2017 7:05 pm
pile87 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 5:17 pm
sergejevic je napisao/la:
pet feb 10, 2017 4:18 pm
@pile
Da, bas dobro napisano. Prava analiza i u sustini je sve tacno sto pise. Mi vjerovatno necemo jos dugo imati novinara koji bi nesto tako pisao, a nije problem u njima. Problem smo mi, jer vjerujem da velika vecina nije uopste procitala tu analizu, nece procitati ni sutra na nekom portalu jer je dugo i nema dozu senzacije u sebi.

Kada se tako nesto procita onda ova igra dobije neke sasvim nove konture i jasno je da mi jako slabo razumijemo samu igru. Nama je neki igrac dobar jer se zaleti na loptu pa izbije glavom, nogom, makazicama, guzicom, od 10 puta uspije 7, a 3 puta primimo gol, a ne valja nam igrac koji se ne zaljece na loptu, koji je ne izbija, od 10 situacija 10 puta zaustavi protivnicki napad i ne primimo gol. On je los jer ne izbija makazicama, jer ne napada protivnickog napadaca vec ga samo usmjeri dalje od gola.
Tacno sam znao da ces ti da ovo shvatis, jako mnogo puta vidimo utakmicu istim ocima. Jednom mi je jedan nas trener objasnjavao kako igrac stoji na terenu, polozaj noge da od toga tacno zavisi hoce li brze startovati i doci do nicije lopte cak i ako je nesto dalji od nje. A takve se stvari ugrade u igraca jos kao djete, naravno vani. Generalno vani je pod broj jedan atletika, fizicke predispozicije pa taktika postavljanje linije kretanja i cuda ne znam da sam nekoga vidio odavno u ovom modernom fudbalu da dribla u mjestu sto je u nasem fudbalu jos uvijek vauuuu. Za ove stare prdonje je vec kasno, omladinci vec drugacije i mnogo modernije gledaju na fudbal...
Ne znam dali se sjećate pokojnog Tomislava Ivića i njegovih analiza utakmica na poluvremenu i poslije, rezime. Prije jedno desetak godina, ne znam tačno Evropsko ili Svjetsko je bilo na HRT-u. Milina ga je bilo slušati, čovjek je tako lijepo, primjereno svakom gledaocu, dobi, objašnjavao fudbalski igru i njegovu ljepotu ali drugim očima, barem ja tako nikada nisam nikoga slušao na takav način. Skroz drugo poimanje utakmice kroz njegovu analizu, drugi sport.
Misliš da nešto znaš a onda njega čuješ i sve ono što si mislio da barem poznaješ pada u vodu. Veliki stručnjak, kao da je on pisao ovaj text.
E bas ovo pravi razliku, ja cesto slusajuci Ivicu vidim koliko ne znam, a marijan bi mogao biti interesantan kad bi se bazirao na fudbalske stvari a ne ko je kome brat i odakle je.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

kremenko

pet feb 10, 2017 7:23 pm

Omar500 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 7:20 pm
pile87 je napisao/la:
pet feb 10, 2017 6:28 pm
Al najbolji na svijetu u 16 metara, **** fudbal ako nije efikasno bar ja tako mislim.
Filipo Inzagi. Preko stotinu golova za Milan. Kada bi covjek pravio kompilaciju najboljih golova, slabo bi materijala bilo. Spremao otpatke, nicije golove. Bio je na pravom mjestu u pravo vrijeme, uvijek. A toliko je dugo igrao u Milanu, ne moze se covjek vaditi na srecu, jer bi ga sigurno izdala u njegovoj dugoj karijeri, kad tad. Nevjerovatno inteligentan igrac. Kontrola lopte i sve ostalo mu sigurno nije bilo world class, ali pamtit ce se za sva vremena.
Pita ga novinar koja je tajna. Kaze,ja sam uvijek bjezao od lopte,samo da ne dodje meni. Kad je vec dosla to je gol.
Ove slike Istoka i kako ce izgledati,dok zvanicna ne objavi nista ne govorim
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

SanMan
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:23 pm

Vidi stubova za krov na istoku

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:26 pm

Po ovome ostaje stari krov sa sjevera, sto mi je bas bezveze, zbog stubova prvenstveno. Prvih par redova se ne dodiruje sa sjeverom zbog prolaza za invalide i odmah iznad imamo takodjer ulaz na tribinu, bas kao sto je neko napisao na klixovom forumu. Spoljasnja strana istocne tribine izgleda puno bolje nego sjeverna.
Volio bih u konacnici, kada se bude postavljao krov, da se iskoristi ideja sa projekta iz 2013. godine, pa makar cekali koju godinu duze za krov, jer bi mnogo bolje i modernije izgledao stadion, ovaj krov je jednostavno zastario.
Inace, dosta toga se moze vidjeti na ovim slikama. Zanimljivi su nosaci gornjih redova istoka.

Sacekat cemo detalje, sve mi je okej, osim krova, koji svakako nije planiran za ovu fazu, pa uopste ne mora znaciti da ce biti ovakav, nego da je stavljen na skice tek onako. Barem se nada m:D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Kospicar
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:28 pm

Ekstra izvjestaj, svaka cast momci :klanjase2: :klanjase2:

Toliko ste nam priblizili ekipu, znamo kako svaki igrac dise, bukvalno :ganja:

Ovo s istokom nije lose, samo nece bit crvene stolice :D
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

pet feb 10, 2017 7:33 pm

odmah na ovoj slici sa ovakvim krovom,racunaj da je kapacitet 3 hiljade a ne 4 jer ce pola ovih stubova smetati i tu nece biti nikoga :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava