pon feb 06, 2017 1:31 pm
delinjo je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 1:30 am
Jaozinho22 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 12:56 am
Brkoo je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 12:35 am
Ma Dino je ogranicen igrac do bola. Vec sam i ranije pisao o tome da nista fudbalsko nema u njemu. Dosta losija verzija Zolotica, bukvalno na isti nacin i "trce"..
Bolje gledat jednog Dinu koje je naše dijete i koji će ostavit srce na terenu za tri puta manje para nego polovnjak Šećerović koji uđe da stabilizuje sredinu i napravi 4 kontre za protivničku ekipu.
Ne mogu svi veznjaci biti mozak kao Zeba,mora neko obavljat i prljave poslove a pored Marketa ja ne vidim boljeg igrača od Dine trenutno u rosteru za tako nešto.
znas da te gotivi brat ali haj skontaj sta si napisao ....mislim ovo za Secera potpisujem ....ali za guranje DIne i slicnih na silu samo zato sto je nase dijete,kako je to ok ??? evo ajde razmisli da li je to normalno po tebi ?
Brate, @Ajzea je to lijepo opisao oko omladinaca.Međutim bolje gledat jednog Dinu koji će igrat za 5 glava nego Šećerovića(on mi je samo primjer) koji će uzimat 3-4 puta više od njega a ista korist... Treba da igraju najtalentovaniji omladinci ali ako ne možemo nać boljeg igrača od juniora za isto para onda bolje njega trpit isplatnije je kako god a postoji mogućnost da explodira. Evo recimo ovaj mi se primjer s Memijom sviđa. Memija solidan,loš centaršut loša defanziva a naše dijete. Prodali ga uzeli neke pare a doveli ''ime'' igrača koji bi trebao biti pojačanje,nije nikakav mačak u vreći ili nešto slično plus džaba igra. Ukratko po meni je poenta ili dovedi boljeg od juniora ili trpi juniora a ne dovest lošijeg koji će koštat 5 puta više.... To sam htio reći,ne potenciram nikakvo guranje na silu jer su naša djeca.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !
,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.