Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 05, 2017 3:53 pm

Veteran je napisao/la:
ned feb 05, 2017 3:44 pm
Kvalitetniji prenos nego na moja tv. Od ovih će bolje raditi samo sa 1921 tv kada krenu sa prenosima :)
Benzema komentator :D

Jaozinho22

ned feb 05, 2017 3:56 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned feb 05, 2017 3:53 pm
Veteran je napisao/la:
ned feb 05, 2017 3:44 pm
Kvalitetniji prenos nego na moja tv. Od ovih će bolje raditi samo sa 1921 tv kada krenu sa prenosima :)
Benzema komentator :D
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
phpBB [video]
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

salle86
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:02 pm

marković zvjer
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:04 pm

po ovom strimu istoka, izgleda danas haman većini neradna nedjelja :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dominic
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:13 pm

salle86 je napisao/la:
ned feb 05, 2017 4:04 pm
po ovom strimu istoka, izgleda danas haman većini neradna nedjelja :D
Bogme bilo skoro 30 radnika danas, nisi dobro vidio. Radilo se vise na sitnijim pripremnim radovima, kako sam vidio. Sutra ce biti zestoko.

damirfile
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:15 pm

Nije bilo betoniranje.

AdisSaca
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:20 pm

Ch.Willa1986 je napisao/la:
ned feb 05, 2017 1:46 pm
Ja govorim da ovi nasi nemaju ocigledno ni osnovnu prehranu. Kvalitetan unos proteina je baza za svakog sportistu, znam sta pricam. Vitamini i minerali su sadrzani u svakoj dobro sredjenoj prehrani, a uostalom za sta sluze suplementi... Sve je dostupno i uoste nije toliko skupo. Dok god djeca budu jela po pekarama poslije treninga, nema od tog nista :)

Hvala momci za slike.
Upravo tako, prehrana je osnova svakog sporta i trebala bi biti jedna bitna karika u lancu stvaranja kvalitetnog mladog igrača... Dobro balansirana prehrana u pogledu makronutrijenata je od presudnog značaja za razvoj mladog igrača , pogledajte samo koliko su fizički jači i dominantniji mladi igrači iz jačih klubova od naših igrača. Svaki sportista mora odgovarajuću prehranu bogatu proteinima za razvoj mišične mase i oporavak mišića, ugjikohidrati moraju biti dozirani u pravoj mjeri da zadovolji energetske potrebe i da daje energiju za aktivnost , a da se pazi da se ne pravi veliki energetski suficit, i naravno masti kao sekundarni izvor energije i "okidač" lučenja hormona moraju da budu iz dobrih izvora sa naglaskom na esencijalne masti i nezasićene. Potrebe za mikronutrijentima su također specifične ali sa odgovarajućom prehranom koja je planirana da zadovolji odgovarajuće potrebe za makronutrijentima pokrit će i potrebe za mikronutrijentima. Iz ovog razloga je jako bitno da se angažuje jedan nutricionista i za prvi tim , a posebno za OP. Veoma je lagano pratiti šta i koliko unosimo u organizam i birati adekvatne izvore nutrijenata i bilo bi odlično kada bi se naši igrači edukovali više o odgovarajućoj prehrani i suplementaciji , a sve u cilju postizanja boljih rezultata.

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:21 pm

@larse ima li kakvih novosti oko streama? Mayku im rusku..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:22 pm

Plava Porodica je napisao/la:
ned feb 05, 2017 4:21 pm
@larse ima li kakvih novosti oko streama? Mayku im rusku..

:palacdole:

igla
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:23 pm

kako ne primijetite ove fb komentare :D :violina: je miran
slika

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:25 pm

:zid: :zid:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:25 pm

igla je napisao/la:
ned feb 05, 2017 4:23 pm
kako ne primijetite ove fb komentare :D :violina: je miran
slika
S, poštovanjem

Pinkii
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:29 pm

Ova prica o onom Huseinovicu sto je igrao protiv Novog Grada. Ne zna ni kako se pojavio u nasem dresu tad.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:30 pm

AdisSaca je napisao/la:
Ja govorim da ovi nasi nemaju ocigledno ni osnovnu prehranu. Kvalitetan unos proteina je baza za svakog sportistu, znam sta pricam. Vitamini i minerali su sadrzani u svakoj dobro sredjenoj prehrani, a uostalom za sta sluze suplementi... Sve je dostupno i uoste nije toliko skupo. Dok god djeca budu jela po pekarama poslije treninga, nema od tog nista :)

Hvala momci za slike.
Upravo tako, prehrana je osnova svakog sporta i trebala bi biti jedna bitna karika u lancu stvaranja kvalitetnog mladog igrača... Dobro balansirana prehrana u pogledu makronutrijenata je od presudnog značaja za razvoj mladog igrača , pogledajte samo koliko su fizički jači i dominantniji mladi igrači iz jačih klubova od naših igrača. Svaki sportista mora odgovarajuću prehranu bogatu proteinima za razvoj mišične mase i oporavak mišića, ugjikohidrati moraju biti dozirani u pravoj mjeri da zadovolji energetske potrebe i da daje energiju za aktivnost , a da se pazi da se ne pravi veliki energetski suficit, i naravno masti kao sekundarni izvor energije i "okidač" lučenja hormona moraju da budu iz dobrih izvora sa naglaskom na esencijalne masti i nezasićene. Potrebe za mikronutrijentima su također specifične ali sa odgovarajućom prehranom koja je planirana da zadovolji odgovarajuće potrebe za makronutrijentima pokrit će i potrebe za mikronutrijentima. Iz ovog razloga je jako bitno da se angažuje jedan nutricionista i za prvi tim , a posebno za OP. Veoma je lagano pratiti šta i koliko unosimo u organizam i birati adekvatne izvore nutrijenata i bilo bi odlično kada bi se naši igrači edukovali više o odgovarajućoj prehrani i suplementaciji , a sve u cilju postizanja boljih rezultata.
E na ovo sam ja mislio, samo brate ne znam ja to ovako lijepo napisati.....ja padnem na prvoj koljenici ili glavuši jbg...još kad pivkom zaliješ ode u racku sve...ali bez zeze, prehrana je izuzetno bitna, jer se napori i snaga treninga konstantno povećava, i organizam to mora pratititi i nadoknađivati potrošenu energiju...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

Mussa u komplet Nike opremi dosao.. Pisaj po diadori i sirotinji :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 05, 2017 4:54 pm

De eto ako je neko shvatio sta je pisac htio reci nek napise i objasni, ja ovaj jezik ne razumijem..
Svaki put kad replicirate ovu sliku u Bosni se ugasi po jedna osnovna i srednja skola, grob te jeb.ao sta je ovo :zid: :zid:

Jaozinho22

ned feb 05, 2017 4:59 pm

De eto ako je neko shvatio sta je pisac htio reci nek napise i objasni, ja ovaj jezik ne razumijem..
Svaki put kad replicirate ovu sliku u Bosni se ugasi po jedna osnovna i srednja skola, grob te jeb.ao sta je ovo :zid: :zid:
+1
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

AdisSaca
Kontakt:

ned feb 05, 2017 5:00 pm

Veteran je napisao/la:
AdisSaca je napisao/la:

Hvala momci za slike.
E na ovo sam ja mislio, samo brate ne znam ja to ovako lijepo napisati.....ja padnem na prvoj koljenici ili glavuši jbg...još kad pivkom zaliješ ode u racku sve...ali bez zeze, prehrana je izuzetno bitna, jer se napori i snaga treninga konstantno povećava, i organizam to mora pratititi i nadoknađivati potrošenu energiju...
Ovo je inače moj "fah" pa znam sve o tome , i najgore mi je vidjeti nekog ekstra talentovanog momka koji ne može da se nosi sa fizički dominantnijim "krampama". Najbolje znam po sebi jer dok sam ja trenirao bio sam fakat "mali majstor" , ali fizički nikakav 60 kg sa krevetom nisam imao šanse da postignem nešto više jer nisam mogao kako treba u duele da ulazim(ulazio sam ja u duel, a izlazio iz njih sa zemlje) i da sam tada znao o ishrani i svemu kao što danas znam... Zato je potrebno da se ova djeca edukuju i da im se napravi adekvatan plan ishrane u skladu sa njihovim potrebama(suficit/deficit) i tim bi imali sigurno 10-20% bolje rezultate u zavisnosti od individualnih karakteristika.

MrRiccoli
Kontakt:

ned feb 05, 2017 5:01 pm

A koliko ce tribina imati ulaza s vana ???

Sent from my C5303 using Tapatalk

phily
Kontakt:

ned feb 05, 2017 5:03 pm

:rofl: u Bosni umre po jedan profesor Bosanskog jezika :rofl: :rofl:
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava