Ma razumijemo se druze.. Odlicno bi bilo kada bi neko "svoj" novac doprinio u klub, ali po meni mnogo bitnije je da je neko uspjesan u svom poslu, da ima kvalitetne ideje i da je Zeljovac.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:09 pmSlažem se u tome. Ali, ako neko može, zašto da ne da? Ako neko da svoje pare, tj. "uloži", onda će sigurno i savjesno raditi, jer ne želi da njegove pare propadnu. Imaš sličan "sindrom" i kod nas navijača sa ovim akcijama. Misliš ti da bi ovoliki odziv bio da se ne vjeruje ljudima u upravi? Naravno da ne bi, jer ja ako dam 1 KM ili 10000KM znam da će sigurno moje pare biti iskorištene u prave svrhe. Tako ako neko uloži svoj novac, to je 99% garant da će ta osoba obavljati savjesno svoju dužnost.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 10:41 pmMa ne treba niko iz skupstine marke dati sto se mene tice.
Neka oni daju ideje kako bi klub dosao na neki novu granu, i neka tu budu oni kojim je Zeljo 24h u glavi.. A jesu
Trebali bi biti svi sretni radi ovih ljudi u skupstini, a Boga mi i UO.
Naravno, kao što si i rekao, preduslov da bi se ušlo u skupštini ne mora biti vlastiti ulog. Ako je neko sposoban da radi svoj posao, bujrum široka mu vrata uvijek bila![]()