Ma hoće Edin sam da Jug završi, istok ga ne zanimaMU'MIN T.M. je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 4:20 pmHajde Džeko, kupi rest 10-togodišnjih ulaznica, nek' Una ima gdje s rajom doći na sljedećih 10 rođendana !!!
Brate posaljes na pp larsonu slike, i one se same automatski stave ovdeHajrA je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 4:46 pmOd sinoc diskusija jel istok u visini sjevera ili nije.
Spremim se i odem na stadion i fakat! Stubovi i nosaci tribina u obliku stepenica su u istom nivou kao i oni na sjeveru!!!
ISTOK SE RADI U ISTOM NIVOU SA TRIBINOM SJEVER!
Uslikao sam par slika sa jugoistoka na kojim se sve lijepo vidi, al kako slike postaviti ovdje?
kako bi bilo dobro da se iz ovog ugla snima umjesto sa zapada
imgur.com i posalji linkove na pm pa ću ja metnutHajrA je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 4:46 pmOd sinoc diskusija jel istok u visini sjevera ili nije.
Spremim se i odem na stadion i fakat! Stubovi i nosaci tribina u obliku stepenica su u istom nivou kao i oni na sjeveru!!!
ISTOK SE RADI U ISTOM NIVOU SA TRIBINOM SJEVER!
Uslikao sam par slika sa jugoistoka na kojim se sve lijepo vidi, al kako slike postaviti ovdje?
Hahahaha..ChWilla je napisao/la:e čuj to...
Stanić i Siniša koliko se ja sjecam
Samo bih dodao da ja nikad ne bih mijenjao ovakav način poslovanja za onaj Zrinjskog ili Širokog. Kod njih to djeluje uređeno, ali nas je upravo takav način poslovanja i odveo u dubiozu i dugove prema PU. Kako to njima prolazi je više stvar politike nego neke uređenosti kluba.Strogo_plav je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 3:17 pmUpravo, ja mislim da ce Sloga Simin Han, iz predgrađa Tuzle, u narednim godinama prevazići Slobodu. Evo oni još jednom dokazuju da rade mahalaški, otjerali su Husića i tu se priča o njihovoj dobroj organizaciji završava. I ne samo oni, npr. ni Čelika neće spasiti samo sistem "Jedan član - jedan glas", to je samo početak, a mi najbolje znamo koliki je naš put bio od novog statuta do sadašnjeg stanja. Pristup cijeloj priči kakav niko do sad nije imao u državi, ljudi koji su ušli bez skrivenih planova i ličnih interesa, a da su dvojica takvih bili, i naše bi se sve rastalilo. Zato i kažem, niko trenutno nije na našem nivou, i svaki igrač će radije u Želju, nego u ostale klubove. Izuzetak su Zrinjski i Široki, ovi drugi možda malo slabije u zadnje vrijeme, ali oni pozitivnu priču imaju od ranije, dosta prije nas.Haklapuc je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:53 amOvaj primjer još jednom pokazuje gdje je Sloboda i tako ti klubovi, a gdje smo mi. Igračima i dalje predstavlja čast igrati za najbolji klub u BiH. Plus redovne plate, dobra atmosfera, trener od kojeg možeš dosta naučiti, navijači koji te podržavaju. Otimat će se domaći igrači da igraju u Želji, živi bili pa vidjeli.
A to definitivno, jer mi ako nastavimo ovako prevazit cemo i njih u tom smislu, ovi temelji su mnogo stabilniji.Haklapuc je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 5:04 pmSamo bih dodao da ja nikad ne bih mijenjao ovakav način poslovanja za onaj Zrinjskog ili Širokog. Kod njih to djeluje uređeno, ali nas je upravo takav način poslovanja i odveo u dubiozu i dugove prema PU. Kako to njima prolazi je više stvar politike nego neke uređenosti kluba.Strogo_plav je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 3:17 pmUpravo, ja mislim da ce Sloga Simin Han, iz predgrađa Tuzle, u narednim godinama prevazići Slobodu. Evo oni još jednom dokazuju da rade mahalaški, otjerali su Husića i tu se priča o njihovoj dobroj organizaciji završava. I ne samo oni, npr. ni Čelika neće spasiti samo sistem "Jedan član - jedan glas", to je samo početak, a mi najbolje znamo koliki je naš put bio od novog statuta do sadašnjeg stanja. Pristup cijeloj priči kakav niko do sad nije imao u državi, ljudi koji su ušli bez skrivenih planova i ličnih interesa, a da su dvojica takvih bili, i naše bi se sve rastalilo. Zato i kažem, niko trenutno nije na našem nivou, i svaki igrač će radije u Želju, nego u ostale klubove. Izuzetak su Zrinjski i Široki, ovi drugi možda malo slabije u zadnje vrijeme, ali oni pozitivnu priču imaju od ranije, dosta prije nas.Haklapuc je napisao/la: ↑sub feb 04, 2017 11:53 amOvaj primjer još jednom pokazuje gdje je Sloboda i tako ti klubovi, a gdje smo mi. Igračima i dalje predstavlja čast igrati za najbolji klub u BiH. Plus redovne plate, dobra atmosfera, trener od kojeg možeš dosta naučiti, navijači koji te podržavaju. Otimat će se domaći igrači da igraju u Želji, živi bili pa vidjeli.