Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 02, 2017 5:11 pm

Hurmasica je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:09 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
Nisam mogao gledati.. Ima li snimak?
https://www.youtube.com/watch?v=6Bmvd-SmVHw
Hvala..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

diego1921
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:11 pm

phily je napisao/la:
kad je sljedeca tekma i hoce li i tu biti stream ???
Igramo 6.2 samo ne znam u kolko sati ! Valjda cemo i tu tekmu odigrati dobro i nadam se da nece neki pljuvati nase igrace ako nedaj Boze izgubimo !

Masinovodja
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:12 pm

delinjo je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:01 pm
e nek sam i ovo docekao da nas neka evropska ekipa ne moze preskakati trkom ,pa makar i u prijateljskoj,i to mi je najvazniji utisak iz ove tekme da ni jednog momenta se nije vidjelo ko igra Rusku ligu a ko bosansku zabokrecinu....jedino eto sto su Rusi nekako cvrsci i jaci u duelima i to je sve....i nadam se da ovo nije pocetak Mirinog bolikurca u ovoj polusezoni....ja sam prezadovoljan !
Ma moze se brate nositi sa svim ovim evropskim ekipama.Pa valjda smo vidili i protiv ferencvarosa i standarda da je sve to isto,nama samo nekad fali muda i one sportsk e drskosti,da kazes "e neces majku ti j...."Napucat se snagom,imati igrace koji igraju svoje pozicije i onda je fkt sve moguce.
Fora evropa,uslovi,transferi,a veze niko nema!

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:18 pm

Kako cemo znati jel popravio to?! Na treningu sigurno necemo, trening je jedno, tekma sasvim drugo..
Vidjet cemo u nastavku kako ce se desavati stvari. Zera garant nije mogao danas..
Moje misljenje je da trebaju igrati ako nista u pripremnim, valjda za to i sluze, da se vidi sta ko moze. U prvenstvu sigurno nece..

Eisenbahner1921
Kontakt:

Evo Govedarica i Karić dobili papire na arbitraži, za Kostića ništa ne piše...
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:21 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Kako cemo znati jel popravio to?! Na treningu sigurno necemo, trening je jedno, tekma sasvim drugo..
Vidjet cemo u nastavku kako ce se desavati stvari. Zera garant nije mogao danas..
Moje misljenje je da trebaju igrati ako nista u pripremnim, valjda za to i sluze, da se vidi sta ko moze. U prvenstvu sigurno nece..
Pa vidit ćeš na treningu, normalno da ćeš vidjet. Nećeš čekati da na utakmici vidiš. Momak je kasno došao, mjerica je ovo. Čisto da osjeti malo. Pa on ima koliko, 17 godina? Uostalom ovo su pripremne koje služe za uigravanje, a igrao je više protiv Čapljine, ako se ne varam? Pored ovakvog Stojanovića(a bio sam jedan od rijetkih koji je smatrao da će biti itekako pojačanje), Beširević može samo učiti. Uostalom, svako ima svoje mišljenje, i poštujem tvoje, ali mislim da sam u pravu :kafa: :D
Željezničar ante portas !

fcz
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:23 pm

Nemojte da letimo, da nam rastu Krilja poslije prve normalne pripremne utakmice. :) Jest to fino izgledalo, bilo je smislene igre, bilo je jakog presinga, ali ne mozemo sad zdravo za gotovo prihvatiti da smo mi ekipa koja bi u ruskoj ligi bila u gornjem dijelu tabele.

Isto tako smo promasili nekoliko zicera koje bi zabila i tetka Laze Popovica, tako da nam je jedan od hronicnih problema i dalje tu.

Fali ovoj ekipi jos jedan mocan stoper, alarmi za to odavno zvone, a nakon Memijinog odlaska bi se morali pojacati i jednim kvalitetnim desnim bekom.

Idemo dalje, samo ih gazi Slavkane.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

delinjo
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:24 pm

Brkoo je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:10 pm
delinjo je napisao/la:
e nek sam i ovo docekao da nas neka evropska ekipa ne moze preskakati trkom ,pa makar i u prijateljskoj,i to mi je najvazniji utisak iz ove tekme da ni jednog momenta se nije vidjelo ko igra Rusku ligu a ko bosansku zabokrecinu....jedino eto sto su Rusi nekako cvrsci i jaci u duelima i to je sve....i nadam se da ovo nije pocetak Mirinog bolikurca u ovoj polusezoni....ja sam prezadovoljan !
Ove Ruse smo ubili trkom, odlicno je to izgledalo. Ko spomene da nam treba kondicioni treba ga banovati. :D Da smo imali samo malo koncentracije u zavrsnici ovo bi hladno bilo minimalno 2-3 razlike za nas. Ne treba letiti na osnovu ove tekme, treba ostati cvrsto na zemlji..
a ok prijateljska je ali fino je vidjeti da mozemo trkom parirati Rusima ,to je dobar znak danas je trka sve,i moderni fudbal je samo trka....ali Zeba me odusevio...koja je prednost imati igraca koji zna sve sa loptom....kako okrene stranu cak ni ovi Rusi nemaju takvog igraca...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

godrina
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:24 pm

Nisam gledao ali pročitao 6-7 stranica, dobro je to haman bilo. Napokon da napadamo i po lijevoj strani. Uglješa je već pokazao da zna, samo da ga natjeraju.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:25 pm

Prica se okrenula samo na Besirevica, a ja sam spomenuo sve nase "mlade" igrace.
Normalno da ce se vidjeti, ali ne u tolikoj mjeri. Mada svakako mi ne vidimo trening i ne znamo kako to izgleda.
Ja sam upravu :D
Treba nekim zapostavljenim igracima dat da pokazu sta znaju..
Hajd nebitno, bitno je da se ne dignemo poslije ove dobre partije. Mozda su ljudi namjestili X, vidim bili su umjesani i za neke prije tekme :D

delinjo
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:26 pm

Masinovodja je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:12 pm
delinjo je napisao/la:
Ma moze se brate nositi sa svim ovim evropskim ekipama.Pa valjda smo vidili i protiv ferencvarosa i standarda da je sve to isto,nama samo nekad fali muda i one sportsk e drskosti,da kazes "e neces majku ti j...."Napucat se snagom,imati igrace koji igraju svoje pozicije i onda je fkt sve moguce.
Fora evropa,uslovi,transferi,a veze niko nema!
naravno da se slazem sa tobom brat moj,ono najvaznije danas u fudbalu je trka,i ako si tu na nivou imas velike sanse,ok drugo je igrati sa Brsom i Realom ali govorim o ovom srednjem razredu evropskog fudbala,,kad god igramo evropu utisak je bio da nismo spremni i da nas ljudi na snagu ubijaju,posebno oni Izraelci ...e zato mi se ovo svidja ako mozes trcati mozes i parirati boljima od sebe,bez toga djaba sve pada u vodu....Svabo rekao jednom i aj se slazem igrac koji ne moze trcati ne moze ni igrati osim ako se on ne zove Zajko Zeba...kakva kontrola lopte ***** ti zivot sta je ono onako ....kakva inteligencija fudbalska i okretanje strane ...prebacivanje lopte sa jedne na drugu stranu milimetarski precizno ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:27 pm

čet feb 02, 2017 5:25 pm
Prica se okrenula samo na Besirevica, a ja sam spomenuo sve nase "mlade" igrace.
Normalno da ce se vidjeti, ali ne u tolikoj mjeri. Mada svakako mi ne vidimo trening i ne znamo kako to izgleda.
Ja sam upravu :D
Treba nekim zapostavljenim igracima dat da pokazu sta znaju..
Hajd nebitno, bitno je da se ne dignemo poslije ove dobre partije. Mozda su ljudi namjestili X, vidim bili su umjesani i za neke prije tekme :D

Pa reko sam ti, Osmanković solidan i solidna minutaža, a Dino je imao baš loše kretanje, nikada blizu lopte. :D
Tako se i uči jbg ... Možda i jesmo, kad svane krov na istoku.
Željezničar ante portas !

Model1964

čet feb 02, 2017 5:28 pm

pile87 je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:08 pm
Ja se ne bi nesto posebno uzbudjivao oko ovoga, pripremna utakmica, nisu ni oni nesto zaplinjali veci je motiv bio nama... Bitnije od samog rezultata je to jel bilo neke kombinatorike protiv nesto ozbiljnije odbrane nego na sta smo navikli odnostno igraci a bilo je. Nama izgleda ovo sve fino zbog nesto boljeg terena nego sto se igra kod nas i nije bilo one glupe opstrukcije igre koja krasi sve nase ekipe. Uz nesto bolje terene u nasoj ligi kvalitet fudbala bi se digao na mnogo veci nivo, najbitnije od toga mi bi sebi trebali obezbjediti na Grbavici da imamo dobar teren koji nam garantuje nesto ljepsu i efikasniju igru upravo to dovodi ljude na stadione.
Lijepo napisano :palacgore:
Dodao bih da jedna tekma nije nikakvo mjerilo, posebno za nas koji smo oscilirali od 0 do 10. Bitan je kontinuitet.
Pustite price o betonu, razvaljivanju... kao i o raspadu sistema kada nas ne ide. Jesmo se fizicki popravili ali samo u segmentu-trka. U duel igri smo kao amateri jer se odbijamo od njih kao od zida. Kada popravimo duel igru bez faula onda možemo racunati na neke znacajnije iskorake. Duel igra bez faula otvara prostor za brze i ubitacne napade.
Salko je tek poceo slagati ekipu, do sada smo bili samo kamara igraca.Vide se neke naznake kao ce to po linijama izgledati. Vidi se voljni momenat koji mora ostati do kraja sezone na nivou. Presing igu moramo povecati a ne samo na momente tako igrati. To ce biti kljucni faktor u ligi za prvaka.
Iz ovoga danas je vidljivo da nam fali DOBAR stoper. Imacemo problem sa drugim napadacem jer Nikolic nije dovoljno brz da odgovarajuce prati našu igru preko krila koja ce sigurno biti vrlo brza.
I na kraju
SVI ONI KOJI SU ZAGOVARALI MIRU NA TReBINI NEKA SE LIJEPO OVDJE IZREDAJU I IZVINE.OPROSTICEMO hIM ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:30 pm

Lendra prstom pokazao golmanu gdje ce pucat :kafa:

delinjo
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:30 pm

Model1964 je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:28 pm
pile87 je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:08 pm
Ja se ne bi nesto posebno uzbudjivao oko ovoga, pripremna utakmica, nisu ni oni nesto zaplinjali veci je motiv bio nama... Bitnije od samog rezultata je to jel bilo neke kombinatorike protiv nesto ozbiljnije odbrane nego na sta smo navikli odnostno igraci a bilo je. Nama izgleda ovo sve fino zbog nesto boljeg terena nego sto se igra kod nas i nije bilo one glupe opstrukcije igre koja krasi sve nase ekipe. Uz nesto bolje terene u nasoj ligi kvalitet fudbala bi se digao na mnogo veci nivo, najbitnije od toga mi bi sebi trebali obezbjediti na Grbavici da imamo dobar teren koji nam garantuje nesto ljepsu i efikasniju igru upravo to dovodi ljude na stadione.
Lijepo napisano :palacgore:
Dodao bih da jedna tekma nije nikakvo mjerilo, posebno za nas koji smo oscilirali od 0 do 10. Bitan je kontinuitet.
Pustite price o betonu, razvaljivanju... kao i o raspadu sistema kada nas ne ide. Jesmo se fizicki popravili ali samo u segmentu-trka. U duel igri smo kao amateri jer se odbijamo od njih kao od zida. Kada popravimo duel igru bez faula onda možemo racunati na neke znacajnije iskorake. Duel igra bez faula otvara prostor za brze i ubitacne napade.
Salko je tek poceo slagati ekipu, do sada smo bili samo kamara igraca.Vide se neke naznake kao ce to po linijama izgledati. Vidi se voljni momenat koji mora ostati do kraja sezone na nivou. Presing igu moramo povecati a ne samo na momente tako igrati. To ce biti kljucni faktor u ligi za prvaka.
Iz ovoga danas je vidljivo da nam fali DOBAR stoper. Imacemo problem sa drugim napadacem jer Nikolic nije dovoljno brz da odgovarajuce prati našu igru preko krila koja ce sigurno biti vrlo brza.
I na kraju
SVI ONI KOJI SU ZAGOVARALI MIRU NA TReBINI NEKA SE LIJEPO OVDJE IZREDAJU I IZVINE.OPROSTICEMO hIM ;)
apsolutno se slazem i sa jednim i sa drugim....trka je fkt na veoma visokom nivou ...e sad ako Slavka ove stvari o kojima Model pisao dotjera u red....onda top !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:31 pm

Slabiji smo nego s Kosticem. S Koletom smo jeli, presing bio u njihovom kaznenom :kafa:

Model1964

čet feb 02, 2017 5:34 pm

čet feb 02, 2017 5:31 pm
Slabiji smo nego s Kosticem. S Koletom smo jeli, presing bio u njihovom kaznenom :kafa:
Onu jednu tekmu koju sam gledao u Velenju je bio jedno poluvrijeme :) . I ja se ponado :r i ufuro da ce biti :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:40 pm

Sto je najgore i nas nalozio :lol: :lol: :lol:

Cekamo izvjestaj od 1921 i izjave nekog od aktera meca :prst:

Plava Porodica
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:45 pm

Kao sto kaze @dela trka je sve u danasnjem fudbalu. S obzirom da smo prvih 10-tak dana mjenjali mjesto treninga kao carape radi katastrofalnih uvjeta u Sa, pa ni u Medjugorju nije bilo nista bolje,moze se reci da tek 3. dan kao normalni fudbaleri treniraju. Dalje, tek smo poceli raditi na taktici, a danas je to sasvim solidno izgledalo. Dalje, u prvih 11. imamo tri nova igraca, koji su kratak period sa ekipom, a danas su svi odigrali jako jako dobro. Na njih sam ponajvise obratio paznju. Da se vratim na trku, jutros su momci imali trening i opet su trkacki nadjacali ekipu koja igra u jednom od najboljih liga u Evropi. Njima je ovo zavrsni dio priprema, a mi kao sto rekoh, fakticki tek pocinjemo.
Ne treba se zanositi, ali lijepo je vidjeti kako nasi mogu igrati sa puno jacim protivnikom, koji ima budzet Boga pitaj koliko veci od naseg, i taj tim npr po transfermarketu vrijedi vise od duplo od naseg. A zasluga ovoj , pa vjerujem svima nama,iznenadjujuce dobroj predstavi lezi u kvalitetnim pripremama do sada, i povrh svega terenu. UO molim vas jos jednom, poslije istoka bacite se na rekonstrukciju terena.I savez i UEFA ce nas pogurati. To je osnova da bi stvarali "Evropski Zeljeznicar".
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Masinovodja
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:48 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:45 pm
Kao sto kaze @dela trka je sve u danasnjem fudbalu. S obzirom da smo prvih 10-tak dana mjenjali mjesto treninga kao carape radi katastrofalnih uvjeta u Sa, pa ni u Medjugorju nije bilo nista bolje,moze se reci da tek 3. dan kao normalni fudbaleri treniraju. Dalje, tek smo poceli raditi na taktici, a danas je to sasvim solidno izgledalo. Dalje, u prvih 11. imamo tri nova igraca, koji su kratak period sa ekipom, a danas su svi odigrali jako jako dobro. Na njih sam ponajvise obratio paznju. Da se vratim na trku, jutros su momci imali trening i opet su trkacki nadjacali ekipu koja igra u jednom od najboljih liga u Evropi. Njima je ovo zavrsni dio priprema, a mi kao sto rekoh, fakticki tek pocinjemo.
Ne treba se zanositi, ali lijepo je vidjeti kako nasi mogu igrati sa puno jacim protivnikom, koji ima budzet Boga pitaj koliko veci od naseg, i taj tim npr po transfermarketu vrijedi vise od duplo od naseg. A zasluga ovoj , pa vjerujem svima nama,iznenadjujuce dobroj predstavi lezi u kvalitetnim pripremama do sada, i povrh svega terenu. UO molim vas jos jednom, poslije istoka bacite se na rekonstrukciju terena.I savez i UEFA ce nas pogurati. To je osnova da bi stvarali "Evropski Zeljeznicar".
Tako je !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava