Bravo Dijamantu! Sljedeci transfer u Kinu, pa da nikne krov za jug i istok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1:1. Ne moze Dzeko dati golova koliko ovi mogu primiti.Tryg je napisao/la:Bravo Dijamantu! Sljedeci transfer u Kinu, pa da nikne krov za jug i istok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta treba, Janez?
Koliko sutra cemo nabiti 100 strana I žuljeve na desniciLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 10:34 pmGavrane nemoj trolat, ljudi su ovdje dosli da procitaju nesto zanimljivo![]()
Posto nam je do juce skripilo najvise na stoperu, igrao sam i to pa sam se prijavio...ali posto sam po vokaciji desni bek, a od juce nam treba ti Dela na stopera a ja cu Sinisu izbit iz prvih 11 easy ha ya.
sutra smo na aerodromu za Antaliju,molim benzemu da dodje i uradi intervju ....i da nas najavi ko pojacanjaPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 11:04 pmPosto nam je do juce skripilo najvise na stoperu, igrao sam i to pa sam se prijavio...ali posto sam po vokaciji desni bek, a od juce nam treba ti Dela na stopera a ja cu Sinisu izbit iz prvih 11 easy ha ya.
Jel nam ono isto i krilo fali?!delinjo je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 11:06 pmsutra smo na aerodromu za Antaliju,molim benzemu da dodje i uradi intervju ....i da nas najavi ko pojacanjaPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 11:04 pmPosto nam je do juce skripilo najvise na stoperu, igrao sam i to pa sam se prijavio...ali posto sam po vokaciji desni bek, a od juce nam treba ti Dela na stopera a ja cu Sinisu izbit iz prvih 11 easy ha ya.![]()
samo u slucaju ako Crnov ne moze,necemo gomilati igrace sad ,sacekaj jos malo i vidi hoce nesto vani ispasti ?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 11:07 pmJel nam ono isto i krilo fali?!delinjo je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 11:06 pmsutra smo na aerodromu za Antaliju,molim benzemu da dodje i uradi intervju ....i da nas najavi ko pojacanjaPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 11:04 pm
Posto nam je do juce skripilo najvise na stoperu, igrao sam i to pa sam se prijavio...ali posto sam po vokaciji desni bek, a od juce nam treba ti Dela na stopera a ja cu Sinisu izbit iz prvih 11 easy ha ya.![]()
Kada ce ona pitanja inžinjeru oko Istoka?
E ako nam on bude uzimao intervju, otici cemo prije nego sto smo stigli do Antalijedelinjo je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 11:06 pmsutra smo na aerodromu za Antaliju,molim benzemu da dodje i uradi intervju ....i da nas najavi ko pojacanjaPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 01, 2017 11:04 pmPosto nam je do juce skripilo najvise na stoperu, igrao sam i to pa sam se prijavio...ali posto sam po vokaciji desni bek, a od juce nam treba ti Dela na stopera a ja cu Sinisu izbit iz prvih 11 easy ha ya.![]()