Sutra ako bog da zdravlja i pameti uplacujem 10godišnju za istok.
Pitanje je koju poziciju izabrati

Volio bih cuti vaša nišljenja

Ne shvatam, zaista, sada.. Imas li ili nemas informacije iz kluba? Nekad si ih imao iz prve ruke, pa su onda bile iskljucivo sa klupske stranice a evo sada ocigledno imas ponovo informacije iz kluba. Nista zlonamjerno, nemam razloga da to tako vidim. Ipak, ako ti vidis zlonamjerno, nemoj odgovoriti.. Samo mi malo nejasno..FKZ1921 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 10:50 pmBoga pitaj od kad je ovo online...nisam ni skontao.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 8:24 pm@FKZ1921 vidim online si druze. Hajd sarni koji post o svemu , jer uvijek si najrealniji. I ako znas koja je cifra, i to nam pomeni![]()
Udjem s vremena na vrijeme i pročitam ponesta ...površno.
Ne znam zašto iz kluba nisu dali kompletnu informaciju o transferu kao što su to radili i u prethodnim slučajevima. Možda će i dati.
Za Memijin transfer klub će dobiti 100 000 eura. Osim toga,dogovoren je bonus od 50 0000 eura za eventualni ulazak ovog kluba u superligu.
Valjal ovo ili ne... ne znam.
Nemoj u naprijed
G1
Dobrodosao nazad druze. Je li 100% info iz kluba ova cijena da vise ne naglabamo?FKZ1921 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 10:50 pmBoga pitaj od kad je ovo online...nisam ni skontao.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 8:24 pm@FKZ1921 vidim online si druze. Hajd sarni koji post o svemu , jer uvijek si najrealniji. I ako znas koja je cifra, i to nam pomeni![]()
Udjem s vremena na vrijeme i pročitam ponesta ...površno.
Ne znam zašto iz kluba nisu dali kompletnu informaciju o transferu kao što su to radili i u prethodnim slučajevima. Možda će i dati.
Za Memijin transfer klub će dobiti 100 000 eura. Osim toga,dogovoren je bonus od 50 0000 eura za eventualni ulazak ovog kluba u superligu.
Valjal ovo ili ne... ne znam.
kolega je otisao, mozete ocekivati svakodnevne izvjestaje sa treninga i utakmica
Ovo je jedina tacna informacija, ovaj covjek ima info i msm da treba staviti kraj na ovu pricu.diego1921 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 10:35 pmU ovom slučaju obeštećenje Partizanu nije važno. Mnogo je važnije da mu Đurđićeva plata više nije na terenu. Naime, napadač iz Pirota je u Humskoj imao 280.000 evra po sezoni.Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 10:23 pmEvo četvrti klub iz prve Danske lige platio Partizanu 100k evra za Nikolu Djurdjica.
Pogledaj kolko je igrao !
Meni je jedan lik kojem stvarno vjerujem rekao 200 milja eura i 20 posto od sljedeceg transfera. Ako je ovo istina , onda smo mi napravili strasan posao !