MrRiccoli je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 7:48 pmDobro si napisao kad treba pljuvati jer ako neko misli da nesto nije uredu nek to i napise ne mora odma znaciti da je pljuvanje.Grb1 je napisao/la:Kolko samo ljudi komentarise kad se treba pljuvati...
PLAVO PROLJECE, U INAT DUSMANIMA!
Ja ovaj forum citam skoro od pocetka, nit sam pljuvo a nit sam dizo ovu upravu u nebesa (nit pisem cesto), ali stvarno ljudi sto znaju pretjerat znaju. Najvise frku prave ovi naki insajderi sto sve znaju, a ustvari veze nemaju.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Zar je moguće da postoje likovi koji svaki potez pljuju i smatraju najgorim mogućim riješenjem, ne dajući ni 1% mogućnosti da ipak nije tako. Pogotovo vidim da je dosta pojedinaca koji se jave samo poslije nečeaga što se okarakteriše kao loš potez.salle86 je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 7:31 pmA zar je moguće da postoje likovi koji svaki potez opravdavaju, čak šta više smatraju najboljim mogućim rješenjem, ne dajući ni 1% mogućnosti da ipak nije to tako, da je moglo bolje, da su ljudi u klubu bezgrešni. Svršava se na sve i jednostavno drugačije mišljenje se omalovažava, tipa tražio ga je Real, Barcelona ali Ćenan bla bla bla.
Loše je i možemo se slagati ili ne ali nikako nametati da je samo tako ispravno
http://fkzeljeznicar.ba/amir-hadziahmet ... por/18229/
Nije džaba, dali smo im još 300 milja euradimitrijevic je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 7:56 pmTako je brate...budi iskren do kraja.Da je dzaba objavi to...
ama dječak ima još dvije pune godine ugovora, da mu se nije išlo niko ga nije mogao natjerati...
Rodom s mejtaša je napisao/la: ↑uto jan 31, 2017 2:53 pmŠta je sad kome zadovoljavajuća ponuda. Recimo meni je za Memiju dvije glave zadovoljavajuća ponuda, a sve preko toga pljačka. Druga danska liga? Pa po meni otprilke tu mu je i mjesto ako želi igrati. Možda je mogao i neki level dva iznad, ali se ne bi baš naigrao. Defanzivno loš jer je nekakav nejak i ne prati igrača, a za krila nije jer ne zna centrirati. Zadnjih par derbija Dulja ga je realno na nos baco. Ima solidnu brzinu i prosječnu tehniku i to je sve, a to po Evropi u cekerima nosaju.
Siniša je puno kompletniji igrač od njega i sigurno je prva opcija na beku, a onda ćemu vjerovatno Stana biti rezerva. E sad ja bih najsretniji bio da se on tamo pokaže da se malo situira i počne napredovati pa pređe u neki jači klub i napravi kakvu takvu karijeru. Ako je neko mislio da ćemo se na Memiji opariti onda po meni nije baš bio realan jer momak je dže je tu je već odavno i ja nisam vidio nikakvog napretka kod njega. To sam ovdje i ranije spominjao pa su me neki napadali da udaram na našu djecu itd. Ja sam samo pisao šta vidim i rekao bih to da mi je rođeni sin koji kao nešto trenira i onako je srednja žalost i šta ja sad trebam pričati nekakve bajke kako će on nešto, a djece bruku bolje od njega u njegovom klubu, a da ne govorim u gradu. Sretno Memija.