Naredni protivnici danas igrali i bio je stream, sad proiv nas je vjerovatno odluka jednog/oba trenera
100% se slažem kolega. Nije lako igrati u Želji. Izgradnjom istoka će biti još teže, i ako ne počnemo graditi kulturu navijanja, i počnemo vrijeđati sa istoka kako to znamo raditi sa zapada i sjevera,, u problemu smo Boga mi. Mnogi igrači ne mogu da se prilagode takvoj atmosferi, podlegnu i razočaraju. Rijetko se kod nas za nekoga može reći da je fakat bio pravo pojačanje. Miro jeste zaista, Marković je na putu da to bude. Da ne nabrajam dalje unazad, svašta je bilo. Nekada smo dovodili igrače iz lokalnih klubova, Fićo iz Gepeka, Tašo iz Kiseljaka, Guto iz Zvijezde...ali nisu imali ovakvih izazova sa prilagođavanjem. Iako rezultati nisu bili idealni, navijači su uvijek bili uz ekipu...Grbavica je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 5:43 pmNi za koga se ne moze tvrditi da je pojačanje dok on to na terenu ne pokaze. Osjetili smo to dobro na primjerima Jahica i Zahirovica. Igrači sa renomeom, pa na kraju ispadose kavgadzije, ljenčuge, mahaci rukama na terenu i slično.
Uostalom ljudi potroše milione na skauting, prate igrače mjesecima, pa čak i godinama, pa se opet desi promašaj. Jedan Ferguson je za nekog Portugalskog beskućnika Bebe ili ovako nekako se zove, dao 10-15 miliona eura pa kurko, Barca za Chigrinskog, Ibru, Real da ne spominjem. A sta smo mi za te klubove? Sitna buranija.
Tako da, ovi koje mi dovedemo zavise od Milion faktora kako ce se pokazati.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk