Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jan 29, 2017 4:54 pm

ma nemaš bolje opcije da je realna. ja se nadam da hoće. nije njega amar dvaput pustio nazad što ga voli, nego što je sa glavom na pravom mjestu najbolji stoper lige.

a da mu je uvijek na pravom mjestu - ne bi bio realna opcija...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

ned jan 29, 2017 4:56 pm

Neko me je danas spomenuo.. Druze ja slikam i video obiavljujem, ali fakat sam taraba sto se tice gradjevine da bih ti ja nesto detaljno napisao kako radovi napreduju, dokle se doslo etc. Ima ovde strucnijih po forumu, lahko oni po slikama skontaju dokle smo i sta smo :D
@larss nisam vala odletio do stadiona danas, gledo babuku jutros.. A sada je na redu veliki Man Utd :kafa:

Sto se tice stopera, rece Slavko juce da bi trebao biti do polaska u Antaliju. To je danas, eventualno sutra. Nadam se najiskrenije Kerli.

@dela braco rekoh sinoc 3:0. Malo sam omasio,vazi li ona tura ipak ? :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Veteran1965
Kontakt:

ned jan 29, 2017 4:58 pm

pile87 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:
ned jan 29, 2017 4:50 pm
Svaka priča ima dvije strane, pa i ova Jahina. Ono što je jedino istina su mailovi koje smo mogli pročitati, o neskrivenoj ljubavi dotičnog prema Želji. Tako i da ovu verziju priče uzimam sa rezervom. Povjerenje Slavku u svakom slučaju.
Što se Kerle tiče ja ga vala nešto ne mirišem. Kako zbog ponašanja, tako i zbog same igre. Počesto pogledam neke tekme iz Amarove ere, kada je Semir igrao, i Boga mi bilo je tu kikseva i te kako. Protiv Viktorije posebno. Ipak se nadam da se ustabilo tamo po tim istočnim ligama, mada ni tamo nije neki poseban kvalitet. Očito je da je tržište u ovom zimskom roku tanko,pa bi i sa njim bili zadovoljni...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
A sta je sa njegovim ponasanjem ili ja nisam u toku?
Ma oko ovog belaja sa Shortijem na treningu što neko napisa gore...jbg ja sam čuo sve suprotno..i još nekih negativnih stvari, ali ne bih dalje...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

LARSSON
Kontakt:

ned jan 29, 2017 4:59 pm

Mislim da je pitao za Kerlu i ponašanje :lol:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:01 pm

AsharaK je napisao/la:
ned jan 29, 2017 2:30 pm
Radil se danas sta?
Oko 4 sam prošao pored stadiona i koliko sam vidio ne radi se ništa. E sad da li su danas radili, ne znam.

Plava Porodica
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:01 pm

Kerla je sljedeci za sindikat. Osjecaj me rijetko vara :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:06 pm

Veteran je napisao/la:
ned jan 29, 2017 4:58 pm
pile87 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:
ned jan 29, 2017 4:50 pm
Svaka priča ima dvije strane, pa i ova Jahina. Ono što je jedino istina su mailovi koje smo mogli pročitati, o neskrivenoj ljubavi dotičnog prema Želji. Tako i da ovu verziju priče uzimam sa rezervom. Povjerenje Slavku u svakom slučaju.
Što se Kerle tiče ja ga vala nešto ne mirišem. Kako zbog ponašanja, tako i zbog same igre. Počesto pogledam neke tekme iz Amarove ere, kada je Semir igrao, i Boga mi bilo je tu kikseva i te kako. Protiv Viktorije posebno. Ipak se nadam da se ustabilo tamo po tim istočnim ligama, mada ni tamo nije neki poseban kvalitet. Očito je da je tržište u ovom zimskom roku tanko,pa bi i sa njim bili zadovoljni...
A sta je sa njegovim ponasanjem ili ja nisam u toku?
Ma oko ovog belaja sa Shortijem na treningu što neko napisa gore...jbg ja sam čuo sve suprotno..i još nekih negativnih stvari, ali ne bih dalje...
Mislio sam na Kerlu, isto tako sto se tice Jahe nikad nije napravio nikakav incidnet u karijeri i bio je normalan. Sve dok nije u svoje blize drustvo primio neke ljude koji je inace nenormalani. Od tada i dateiraju njegovi problemi kao igraca i kao covjeka.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u ned jan 29, 2017 5:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Veteran1965
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:10 pm

A što se Kerlinog ponašanja tiče, pa znamo svi za odlaske po nekim probama bez ikakve dozvole. Baš tu nikad ne skontah Brku, jedna od rijetkih situacija da je on halalio nekome od igrača nešto...
Zadnja izmjena: Veteran1965, dana/u ned jan 29, 2017 5:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

Ma nenormalan je i onaj kod koga je Jahic prosao ljekarski prije potpisa ako ga je uopce i prolazio..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:12 pm

Moze li se ljepse provesti vikend, nego uz Zeljeznicar???

Ko osjeca potrebu da malo osvjezi pamcenje kako je to sve izgledalo na jesen, sve utakmice Zelje su ovdje: viewforum.php?f=67

Moderacija se pobrinula da sve bude na jednom mjestu. Kada pocne proljetni dio, snimci svih utakmica, pregleda i izjava ce takodjer biti tu.

Ja obicno pocnem sa posljednjom takmicarskom, protiv Celika:

viewtopic.php?f=67&t=408&p=134816#p134816

A onda ide Zrinjski.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:17 pm

Veteran je napisao/la:
A što se Kerlinog ponašanja tiče, pa znamo svi za odlaske po nekim probama bez ikakve dozvole. Baš tu nikad ne skontah Brku, jedna od rijetkih situacija da je on halalio nekome od igrača nešto...
Pa vjerovatno zato jer je znao da krivica nije iskljucivo Kerlina, bilo je nepravilnosti i sa strane kluba u oba navrata. Samo Kerla nije tuzakao i pisao saopcenja nego je stvari rijesio na svoj nacin...
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

pile87
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:20 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ma nenormalan je i onaj kod koga je Jahic prosao ljekarski prije potpisa ako ga je uopce i prolazio..
Povreda kakvu je Jaha imao i ima nije je moguce dijagnosticirati ljekarskim pregledom koji prolaze igraci, jednostavno lose uradjena banalna operacija koljena za sta ni on sam nije znao.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

ChWilla
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:20 pm

opet niko to ne bi radio da nije prevaga kad je "dobar"...

Veteran1965
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:22 pm

pile87 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:
Pa vjerovatno zato jer je znao da krivica nije iskljucivo Kerlina, bilo je nepravilnosti i sa strane kluba u oba navrata. Samo Kerla nije tuzakao i pisao saopcenja nego je stvari rijesio na svoj nacin...
Ma ne sjećam se tačno, ai je pred neku tekmu nesto, otišao na probu Njemačku čini mi se....Uglavnom meni se ne dopada niti igrački, a ni u glavi nije dobar. Naravno bio bi presretan da nisam u pravu, i da bude naš najjači igrač u proljetnim utakmicama (ako potpiše). Znam da je veliki rizik, ali ja bi Kemu ostavio, i gurao ga bar u kupu, i za nedaj Bože kakvih povreda...

ChWilla
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:23 pm

taman da kemo bude prvi stoper, ti ne možeš sa tri ući u ovo što nas čeka...

Veteran1965
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:26 pm

ChWilla je napisao/la:
ned jan 29, 2017 5:23 pm
taman da kemo bude prvi stoper, ti ne možeš sa tri ući u ovo što nas čeka...
To se slažem, samo ako ga ne dovedeš pred Tursku, pitanje je koliko će se moći prilagoditi taj neki stoper bez priprema sa klubom uopšte

pile87
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:29 pm

Veteran je napisao/la:
ned jan 29, 2017 5:22 pm
pile87 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:
Ma ne sjećam se tačno, ai je pred neku tekmu nesto, otišao na probu Njemačku čini mi se....Uglavnom meni se ne dopada niti igrački, a ni u glavi nije dobar. Naravno bio bi presretan da nisam u pravu, i da bude naš najjači igrač u proljetnim utakmicama (ako potpiše). Znam da je veliki rizik, ali ja bi Kemu ostavio, i gurao ga bar u kupu, i za nedaj Bože kakvih povreda...
Tesko je tu biti pametan i tvrditi za bilo koga da ce biti pojacanje, svjedoci smo nebrojeno puta do sada da pojedini igracki koji su trebali biti pojacanja da su bili sve osim toga. A na suprot tome dosta njih je uslo na mala vrata i odigralo jako dobro i ostavilo traga. Ali da nam treba stoper i pored ovih koje imamo sigurno treba, Kerla bi po meni popravio neke stvari na prvom mjestu prekide kao dio igre koji nam je jako los i u defanzivi i u ofanzivi, i isto tako radi se o uvijek dobro fizicki spremnom igracu koji daje uvijek maskimum, za ocekivati je da je i napredovao u proteklom periodu.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

MrRiccoli
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:41 pm

znaci Jahic ce se ganjati s nama. Jbt nmg da vjerujem igrac koji je odigrao 2-3 utakmice uredno nas mjesecno kosta finu svotu novca i plata i doprinosi, a i jos sto smo se prije zeznuli za neke. Jedino sto mi je drago je da vidim da smo naucili lekciju, ali Jahica se treba rijesiti sto prije da se ne bacaju pare bezveze jos potpisao na 2 godine... kakav je to smetljar

Grbavica
Kontakt:

ned jan 29, 2017 5:43 pm

Ni za koga se ne moze tvrditi da je pojačanje dok on to na terenu ne pokaze. Osjetili smo to dobro na primjerima Jahica i Zahirovica. Igrači sa renomeom, pa na kraju ispadose kavgadzije, ljenčuge, mahaci rukama na terenu i slično.
Uostalom ljudi potroše milione na skauting, prate igrače mjesecima, pa čak i godinama, pa se opet desi promašaj. Jedan Ferguson je za nekog Portugalskog beskućnika Bebe ili ovako nekako se zove, dao 10-15 miliona eura pa kurko, Barca za Chigrinskog, Ibru, Real da ne spominjem. A sta smo mi za te klubove? Sitna buranija.
Tako da, ovi koje mi dovedemo zavise od Milion faktora kako ce se pokazati.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Pinkii
Kontakt:

ned jan 29, 2017 6:14 pm

Jao marketinga kod kona. Snimili "popularnog" Memu kako kupuje polusezonsku i kako poziva navijace da to ucine. Nas je dobar u odnosu na njihov.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava