ma nemaš bolje opcije da je realna. ja se nadam da hoće. nije njega amar dvaput pustio nazad što ga voli, nego što je sa glavom na pravom mjestu najbolji stoper lige.
a da mu je uvijek na pravom mjestu - ne bi bio realna opcija...
Ma oko ovog belaja sa Shortijem na treningu što neko napisa gore...jbg ja sam čuo sve suprotno..i još nekih negativnih stvari, ali ne bih dalje...pile87 je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 4:54 pmA sta je sa njegovim ponasanjem ili ja nisam u toku?Veteran je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 4:50 pmSvaka priča ima dvije strane, pa i ova Jahina. Ono što je jedino istina su mailovi koje smo mogli pročitati, o neskrivenoj ljubavi dotičnog prema Želji. Tako i da ovu verziju priče uzimam sa rezervom. Povjerenje Slavku u svakom slučaju.
Što se Kerle tiče ja ga vala nešto ne mirišem. Kako zbog ponašanja, tako i zbog same igre. Počesto pogledam neke tekme iz Amarove ere, kada je Semir igrao, i Boga mi bilo je tu kikseva i te kako. Protiv Viktorije posebno. Ipak se nadam da se ustabilo tamo po tim istočnim ligama, mada ni tamo nije neki poseban kvalitet. Očito je da je tržište u ovom zimskom roku tanko,pa bi i sa njim bili zadovoljni...
![]()
![]()
![]()
Mislio sam na Kerlu, isto tako sto se tice Jahe nikad nije napravio nikakav incidnet u karijeri i bio je normalan. Sve dok nije u svoje blize drustvo primio neke ljude koji je inace nenormalani. Od tada i dateiraju njegovi problemi kao igraca i kao covjeka.Veteran je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 4:58 pmMa oko ovog belaja sa Shortijem na treningu što neko napisa gore...jbg ja sam čuo sve suprotno..i još nekih negativnih stvari, ali ne bih dalje...pile87 je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 4:54 pmA sta je sa njegovim ponasanjem ili ja nisam u toku?Veteran je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 4:50 pmSvaka priča ima dvije strane, pa i ova Jahina. Ono što je jedino istina su mailovi koje smo mogli pročitati, o neskrivenoj ljubavi dotičnog prema Želji. Tako i da ovu verziju priče uzimam sa rezervom. Povjerenje Slavku u svakom slučaju.
Što se Kerle tiče ja ga vala nešto ne mirišem. Kako zbog ponašanja, tako i zbog same igre. Počesto pogledam neke tekme iz Amarove ere, kada je Semir igrao, i Boga mi bilo je tu kikseva i te kako. Protiv Viktorije posebno. Ipak se nadam da se ustabilo tamo po tim istočnim ligama, mada ni tamo nije neki poseban kvalitet. Očito je da je tržište u ovom zimskom roku tanko,pa bi i sa njim bili zadovoljni...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa vjerovatno zato jer je znao da krivica nije iskljucivo Kerlina, bilo je nepravilnosti i sa strane kluba u oba navrata. Samo Kerla nije tuzakao i pisao saopcenja nego je stvari rijesio na svoj nacin...
Povreda kakvu je Jaha imao i ima nije je moguce dijagnosticirati ljekarskim pregledom koji prolaze igraci, jednostavno lose uradjena banalna operacija koljena za sta ni on sam nije znao.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 5:10 pmMa nenormalan je i onaj kod koga je Jahic prosao ljekarski prije potpisa ako ga je uopce i prolazio..
Ma ne sjećam se tačno, ai je pred neku tekmu nesto, otišao na probu Njemačku čini mi se....Uglavnom meni se ne dopada niti igrački, a ni u glavi nije dobar. Naravno bio bi presretan da nisam u pravu, i da bude naš najjači igrač u proljetnim utakmicama (ako potpiše). Znam da je veliki rizik, ali ja bi Kemu ostavio, i gurao ga bar u kupu, i za nedaj Bože kakvih povreda...
To se slažem, samo ako ga ne dovedeš pred Tursku, pitanje je koliko će se moći prilagoditi taj neki stoper bez priprema sa klubom uopšte
Tesko je tu biti pametan i tvrditi za bilo koga da ce biti pojacanje, svjedoci smo nebrojeno puta do sada da pojedini igracki koji su trebali biti pojacanja da su bili sve osim toga. A na suprot tome dosta njih je uslo na mala vrata i odigralo jako dobro i ostavilo traga. Ali da nam treba stoper i pored ovih koje imamo sigurno treba, Kerla bi po meni popravio neke stvari na prvom mjestu prekide kao dio igre koji nam je jako los i u defanzivi i u ofanzivi, i isto tako radi se o uvijek dobro fizicki spremnom igracu koji daje uvijek maskimum, za ocekivati je da je i napredovao u proteklom periodu.Veteran je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 5:22 pmMa ne sjećam se tačno, ai je pred neku tekmu nesto, otišao na probu Njemačku čini mi se....Uglavnom meni se ne dopada niti igrački, a ni u glavi nije dobar. Naravno bio bi presretan da nisam u pravu, i da bude naš najjači igrač u proljetnim utakmicama (ako potpiše). Znam da je veliki rizik, ali ja bi Kemu ostavio, i gurao ga bar u kupu, i za nedaj Bože kakvih povreda...
![]()
![]()
![]()