Babuka Roger uzeo, jos da taj stoper stigne na vakat da i jos jedan velikan krene ka trofejima

Evo jedan prijedlog, koji bi se na Grbavici - pogotovo na novom Istoku, ali imamo i Sjever i biće ako Bog da i Jug - mogao lijepo realizovati: Umjesto sektora A, B, C, ... isti se imenuju po legendama našeg kluba Osim, Domorocki, Katalinski, ... uz odgovarajuću tablu sa slikom i statiskima legende: http://www.fcn.de/news/artikel/einweihu ... nola-blockomladina1921zeljina je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 10:19 amEvo nešto kontam, u Zenici onaj mural je toliko moćan a kod nas bi se moglo takvih uraditi deset! Govorim o muralu sa 5-6 legendi od crno-bijele kombinacije do novijih igrača koji su ostavili neizbrisiv trag. Moj mural bi bio Joško Domorocki-Ilijas Pašić-Ivica Osim-Josip Katalinski-Mehmed Baždarević (Vodio sam se retrospektivom '40, '50, '60, '70, '80e). Naravno da ima dosta načina da se to uradi, ali posjetioci bi gravitirali muralima, slikali se, osjetili i vidjeli lica koja nikad neće biti zaboravljena.
Sve zavisi od onog duga,jer smo mu navodno dužni 48 milja maraka.pile87 je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 1:59 pmLazu, u ponedjeljak ce se sa njim pricati, sto ne znaci da ce i potpisati.cikazubo je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 1:49 pmKažu u pon-uto potpisuje Kerla. Po meni će to biti najbolje pojačanje ovog prelaznog roka, a realno svee smo pozicije baš unaprijedili koje smo tražili i nije bila samo floskula dovešćemo sve igrače za prvih 11. A Kerla će biti najbolji štoper lige, momak je uvijek bio prespreman, ko od brda odvaljen a atletičan, dobro se postavlja, duel igra odlična, dobro se postavlja ali eto nešto mu je falilo da napravi bolju karijeru..
Haha moracu uskoro neki novi da stavim
Danas sam pricao s njegovim bratom,prica ide ovako:
nije (donekle) pošteno ali je i razumljivoBrkoo je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 3:04 pmMa to dosta ima i do mentaliteta samih ljudi. Da sad udjemo u grupnu fazu, tu sezonu bi stadion bio pun do maksimuma, trazila bi se karta vise, nikakav marketing ti tu ne bi trebao, Grbavica bi bila puna svaku tekmu. Onda sljedece sezone ponovis taj uspjeh, vise nema euforije ali bi opet stadion bio solidno popunjen. Onda se desi da i sljedece sezone izboris to isto takmicenje, garantujem da bi stadion bio poluprazan, trazile bi se ostavke jer se nije npr. uslo u ligu sampiona vec par godina igramo evropsku ligu. Jednostavno nemamo kao narod tu privrzenost i odanost prema necemu, nego uvijek idemo iz krajnosti u krajnost, od ocaja do sjaja, a ovaj sjaj je uglavnom kratkotrajna euforija..
otprilike je to. kako rekoh, nije se raja onda samo zasitila rezultatima, već je izostao i taj osjećaj da sve skupa ide na bolje.salle86 je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 4:32 pmnije (donekle) pošteno ali je i razumljivoBrkoo je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 3:04 pmMa to dosta ima i do mentaliteta samih ljudi. Da sad udjemo u grupnu fazu, tu sezonu bi stadion bio pun do maksimuma, trazila bi se karta vise, nikakav marketing ti tu ne bi trebao, Grbavica bi bila puna svaku tekmu. Onda sljedece sezone ponovis taj uspjeh, vise nema euforije ali bi opet stadion bio solidno popunjen. Onda se desi da i sljedece sezone izboris to isto takmicenje, garantujem da bi stadion bio poluprazan, trazile bi se ostavke jer se nije npr. uslo u ligu sampiona vec par godina igramo evropsku ligu. Jednostavno nemamo kao narod tu privrzenost i odanost prema necemu, nego uvijek idemo iz krajnosti u krajnost, od ocaja do sjaja, a ovaj sjaj je uglavnom kratkotrajna euforija..
ipak kod nas je ljestva tako nisko postavljena da jednostavno raja traži pomake
a nije da nisu mogući
kad se tapka u mjestu, ili ide unazad...prepozna se to
i odrazi kako se već odrazilo
imamo kontra primjer sad, gdje se vide ti pomaci
pa imamo akcije za europsku grbavicu i istok, koje su malo je reći uspiješne
ali samo iz razloga što se vide pomaci
A sta je sa njegovim ponasanjem ili ja nisam u toku?Veteran je napisao/la: ↑ned jan 29, 2017 4:50 pmSvaka priča ima dvije strane, pa i ova Jahina. Ono što je jedino istina su mailovi koje smo mogli pročitati, o neskrivenoj ljubavi dotičnog prema Želji. Tako i da ovu verziju priče uzimam sa rezervom. Povjerenje Slavku u svakom slučaju.
Što se Kerle tiče ja ga vala nešto ne mirišem. Kako zbog ponašanja, tako i zbog same igre. Počesto pogledam neke tekme iz Amarove ere, kada je Semir igrao, i Boga mi bilo je tu kikseva i te kako. Protiv Viktorije posebno. Ipak se nadam da se ustabilo tamo po tim istočnim ligama, mada ni tamo nije neki poseban kvalitet. Očito je da je tržište u ovom zimskom roku tanko,pa bi i sa njim bili zadovoljni...
![]()
![]()
![]()