Kolika je caDvi? Sve uplate od desetogodišnjih strpati

Kolika je caDvi? Sve uplate od desetogodišnjih strpati
Sutra će se mnogi zapitati, odakle nam keš za JUG.
To je zvanično, a ostatak ispod ruke kao i cijela liga. Naravno njima nikad nikakva inspekcija ne dolazi. Zaštićeni su u svakom pogledu kao i škutori.avlami97 je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 11:00 amMoždane vijuge mi nisu u stanju rastumačiti ovu rečenicu:
'Najveća plaća u Sarajevu je 5.000 maraka. U prosjeku, naši igrači imaju 2.500, 3.000 do 4.000 maraka, dok nogometaši iz naše Akademije koji su priključeni prvom timu, imaju od 600 do 800 maraka', kazali su iz Sarajeva.![]()
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/koli ... rima/74946
Tepsije se vratile starim navikama. Posluju k'o Sloboda.Rodom s mejtaša je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 11:19 amTo je zvanično, a ostatak ispod ruke kao i cijela liga. Naravno njima nikad nikakva inspekcija ne dolazi. Zaštićeni su u svakom pogledu kao i škutori.avlami97 je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 11:00 amMoždane vijuge mi nisu u stanju rastumačiti ovu rečenicu:
'Najveća plaća u Sarajevu je 5.000 maraka. U prosjeku, naši igrači imaju 2.500, 3.000 do 4.000 maraka, dok nogometaši iz naše Akademije koji su priključeni prvom timu, imaju od 600 do 800 maraka', kazali su iz Sarajeva.![]()
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/koli ... rima/74946
bio je ovo ljeto na probi kod nasponosannavas je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 1:16 pmHoce li igrati za Capljinu ovaj Salko Jazvin. Cesto je po medijima. Traze fa. Definitivno nije slucajno. I kod nas je bio u OP. Sto ga mi nebi doveli za buducnost. To je ono sto pricam. Dovedi sad momka pa ga gurni, a ne da placemo kad proigra ko Peco. Nisam ga gledao, ali ne trazi ga Krupa dzaba. Imaju oni oko koliko sam uspio vidjeti.
Ima on određeni kvalitet sigurno, to s Krupom mu je propalo izgleda, najvjerovatnije ostaje u Čapljini, a koliko mu je pametno što je odbijao probu u Želju ne znam, mislim da je to bezobrazno i glupo kao igrač koji već izlazi iz okvira "talenta" jer ulazi u 24tu godinu i kao takav u Želji treba biti pojačanje ili solidna prinova kao rezervni igrač, nije on u toj poziciji kao igrač Čapljine od 23-24 godine da odbija probe u jačim premijeligašima, a ne može se on porediti s Pecom koji ima još juniorski status ako se ne varam a koji je i neuporedivo bolji igrač..ponosannavas je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 1:22 pmSvidjelo mi se to sto nijw htio na probu. Znavi vjeruje u sebe i sigurno ga traze. I ovi iz Krupe su javno rekli da fa zele. Nije ti ono mota se po medijima ala Sinan za stoju
Znaci puna artiljerija danas izlazi da satare protivnikasamo_plavo je napisao/la: ↑sub jan 28, 2017 1:58 pmŽeljo počinje u sastavu: Kjosevski - S. Stevanović, Boccaccini, Bogičević, Stojanović - Marković, Blagojević - M. Stevanović, Zeba, Zakarić - Lendrić.