Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SanMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 23, 2017 8:55 pm

Niko Miri ne želi ništa loše - naprotiv. Zar nije za njegovo dobro bilo da je potpiso sa mogućnošću odlaska na ljeto uz minimalu Želji. Igro bi bez nervoze, navijači, igrači, uprava bili uz njega, krenu nam rezultati eto ga u reprezentaciji. Proda se ko halva. Sad gledaj kad će ti neki Livaja uletiti, ćim prvu pogrješi raja ga uzme na zub, trener gleda da uigrava nekog za Evrope, mislite da Meša negleda ko je Željin. Da mi je brat ili sin tjero bi ga da ovo potpiše. Ne zbog Želje nego zbog njega.

Tavas1921
Kontakt:

pon jan 23, 2017 8:57 pm

@cikazubo slazem se sa svim sto si napisao, ali sto ChWilla kaze nije normalno od svakog ocekivat da gleda na klub i da kao pokazuje neku zahvalnost. Ja samo opet kazem da je nama vise ovakvih placenika u buducnosti, bitne su partije na terenu, a ovaj je momak dao maksimum. Kad bi imali vise takvih igraca i uspjesi u Evropi bi bili puno izgledniji, kao i zadrzavanje tih istih.

GoRBAVčovICA
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:01 pm

Nešto razmišljam, što je ovo danas uopće objavljeno na zvaničnoj. Da nije pukla tikva?
"A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu …" - vjerni navijač Željezničara ŽDG

919/919

Elegant
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:04 pm

Bolje da su sad objavili nego da pocne nastavak sezone, pa da objave - a svejedno je interesovalo navijace sta ce biti sa Mirom.

P.S. Danas ona dva bagera prema jugu izgleda zavrsila posao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rodrigo87
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:11 pm

Ma na stranu sve, al' naidjoh sad na facebooku sliku Mire sa derbija. Ma jebi ga Miro, to ti ne mogu zaboraviti! Hvala ti za taj gol koji nas je ucinio tako radosnim i ponosnim!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:14 pm

GoRBAVčovICA je napisao/la:
pon jan 23, 2017 9:01 pm
Nešto razmišljam, što je ovo danas uopće objavljeno na zvaničnoj. Da nije pukla tikva?
Zasto bi ?
Vec jednostavno narod zeli sve da zna, eto mu nek zna..

igla
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:20 pm

Očekivao sam da potpiše, mislim nije fudbal klasična firma, pa da odeš kad nađeš bolje. Ja da sam fudbaler i da igram za Čelik npr, ako mi je isti pomogao na bilo koji način i ako su ljudi bili korektni, išao bih i ja sa obrazom onda.
Što se tiče igračkih kvaliteta, Miro je Tito i ne olakšavajte sad sebi odlazak time što ćete mu kvalitete osporavati, pa bar minimalno to bilo. On je profesionalac, odradio je za sad ugovor profesionalno, s te strane mu se ne može prigovoriti ništa.
Meni je bitnije trenutno šta je sa Lendrićem i Crnovom.

ChWilla
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:22 pm

nije klasična firma, danas je i suroviji od toga.

ne treba se sekirati :D
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:28 pm

ChWilla je napisao/la:
pon jan 23, 2017 9:22 pm
nije klasična firma, danas je i suroviji od toga.

ne treba se sekirati :D
Ma samo se ne treba sekirat i vruc vode.
Malo ostaje gorak okus u ustima poslije svega sto je uradio na terenu, a i mi to znali itekako ispostovati s tribina. Boze moj, zivot ide dalje, a na ljeto cemo vidjeti da cemo na gubitku biti i mi i Miro.

psihopata
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:32 pm

koliko se puta mora ponoviti da stevanovića,osim ugovora,ništa drugo ne veže za želju,bez obzira koliko ga je raja gotivila i koliko nam je svima bio drag...ne znam kako na ovaj slučaj možete gledati kroz prizmu navijačke ljubavi i odanosti klubu....znači stvar je jasna,njemu se ovdje ne ostaje i nema tih para kojim bi ga mogli platiti,lik jednostavno ne želi više igrati u bih,TAČKA,KRAJ PRIČE...adio....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Elegant
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:49 pm

Pa to vazi za sve i jednog igraca, kakva ljubav, daj pare !

sergejevic

pon jan 23, 2017 9:52 pm

Od Sevilje do druge grcke lige i ko zna gdje bi se zaustavio. Pojavi se Zeljo i pruzi mu ruku da se vrati u zivot, dobije veliku podrsku od svih nas, kako navijaca tako i uprave. Nije bitna ljubav prema klubu i navijacima, ali osnovne ljudske vrijednosti nalazu da se na neki nacin zahvalis onome ko ti je pomogao. Niko njega ne bi drzao ovdje do kraja zivota, ali se mogao dogovoriti da ostane do ljeta i da uz neko simbolicno obestecenje ode u drugi klub. Ovako ako ode bice samo obicni papak.

Elegant
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:55 pm

On samo da je produzio pa da na ljeto klub bilo sta zaradi, a 100% bi bilo ponuda za njega, da je baremo potpisao 100.000 € bi minimalno uzeli.

BHDragons
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:58 pm

Da je produžio zaradio bi više para nego da nije, jer bi svakako išao produžio i ne samo bi sa novim ugovorom imao bolju platu. Po meni je to nelogično, ali gotova stvar..
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Pinkii
Kontakt:

Mozda idu na to da ce lakse naci klub kao slobodan igrac. Imat ce dobru statistiku, mozda ga Mesa pozove protiv onih sa Gibraltara ili kako vec jer ima suspendovanih dosta i to je to.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

igla
Kontakt:

pon jan 23, 2017 9:59 pm

Ja bih to malo drugacije na njegovom mjestu, ali 100 ljudi-100 ćudi. Ako mozes ostvariti svoj interes, a da i ljudi koji su ti pruzili priliku da se vratis i odes negdje ostvare svoj interes, onda bih tako uradio.
Ne mora ni postojati ljubav. Znaci otici ce na ljeto, bit ce ponuda, s tim sto moze tu pruziti priliku da i ljudi i klub koji su bili max korektni imaju korist.
Nije to isto ko firma, a eto i tu se gleda da se na korektan nacin "rastanes" od nekog, ako je taj bio normalan i korektan.

Fatić Nermin
Kontakt:

pon jan 23, 2017 10:00 pm

Željeznicar über alles, über Meše, Ivice, Škije, Domorockog, Fiće, Bukala, Spreče... a pogotovo Željezničar über momčine koji je bio bljeskalica u jednoj od najlosijih sezona u posljednjih 6, 7 godina. U biti, iskreno, zaboli me karina za Bosketa, nemam potrebe da se zahvaljujem sto je igr'o za pare, i sto se odnosio profesionalno prema grbu koji ga je vratio na listu fudbalera koji bi mogli napravit nesto od svoje karijere. Željo nikad nije bio pojedinac, nego je vazda bio familija, a to sto su nam u posljednjih nekoliko godina familijarne veze podobro uzdrmane, je razlog sto se ibretimo igracu poput Bosketa. I da, da sam ja neki klinac u sš, osigurao bih europu, i onda doticnog gospodina ustolicio ispod zapadne tribine, i na taj nacin se zahvalio i njemu i menadzeru na ozivljavanju njegove karijere. Kraj price.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

A sektor je pravi sektor.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 23, 2017 10:01 pm

Pinkii je napisao/la:
Mozda idu na to da ce lakse naci klub kao slobodan igrac. Imat ce dobru statistiku, mozda ga Mesa pozove protiv onih sa Gibraltara ili kako vec jer ima suspendovanih dosta i to je to.
Ma idu na to da ce bez odstete uzet vece pare I Menaf I Mico za platu.
Slicna situacija je bila kod Partizana sa Ziletom.

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon jan 23, 2017 10:02 pm

Po nekoj logici i u sljedecem klubu bi ga u startu vise cijenili da su ga platili pa koliko bilo, a ne ovako za 0 € .. Al' stas' treba zavrsiti s ovom temom
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

salemprolic
Kontakt:

pon jan 23, 2017 10:03 pm

Ma hajd ako nista dodje i taj Menaf...cekali smo ga od septembra haman. Da se vise i ta prica zavrsi.
Sad su bitnije stvari tezina povrede Ivana Crnova i pripreme, kondicija, uigravanje.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava