Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 23, 2017 3:38 pm

Samo da sad Miro i menadzer ne krenu stopama nekih nasih igraca i uposlenika koji su pisali saopstenja, sebe prali, a ljude u klubu krivili za sve. Fakat nam sad to ne treba. Klub se izjasnio, upoznao navijace da se nismo dogovorili, Boze moj, idemo dalje.. sad ako od ovog ispadne neka farsa, Miro odgovori klubu, klub Miri, menadzer klubu.. niko nije na dobitku. Umjesto toga nek posteno odradi ovaj ostatak ugovora i nek ide dalje gdje mu je bolje. Za mene je od nekog ultra dragog igraca, igraca cije sam neke golove vise slavio zbog njega nego zbog Zelje, sveo se na kraju na nekog iznadprosjecnog igraca koji ima profesionalan pristup i to je to. Fakticki ovdje pregovora nije ni bilo, ista pozicija se drzala zadnjih 6 mjeseci, sto je pokazatelj necije spremnosti na kompromis.

godrina
Kontakt:

pon jan 23, 2017 3:46 pm

samo valjda nece bit u fazonu "da ja cuvam noge ovdje sam jos malo i picim"...nama treba 100% od mire, ako to ne moze i nece dat u belaju smo i trebali bi nekog drugog usaltat na tu poziciju
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ellaxaz
Kontakt:

pon jan 23, 2017 3:47 pm

Pravovremeno se izaslo sa ovim saopstenjem. :palacgore:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Veteran1965
Kontakt:

pon jan 23, 2017 3:51 pm

godrina je napisao/la:
pon jan 23, 2017 3:46 pm
samo valjda nece bit u fazonu "da ja cuvam noge ovdje sam jos malo i picim"...nama treba 100% od mire, ako to ne moze i nece dat u belaju smo i trebali bi nekog drugog usaltat na tu poziciju
Očito je da su izuzetno kalkulisali pri potpisivanju ugovora, pa me nekako strah da ne bude kalkulacija i u pristupu. Ja vjerujem Slavku da će znati procijeniti, i da će ukoliko bude maksimalno angažovan imati mjesto u prvih 11. Sa druge strane ako Slavko razmišlja dugoročno, i možda već u postojećem kadru vidi nekoga ko bi naslijedio Miru, šta učiniti? Kako procjeniti ko treba da igra? Nije niti malo jednostavna situacija, komplikovano je to dosta....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Haklapuc
Kontakt:

pon jan 23, 2017 3:56 pm

Jel dosta više s Miroslavom? Sve je jasno kao dan, bit će onako kako Petrović kaže, a on se po ovom pitanju izjasnio prije mjesec dana.
Ne zaboravite samo da nam izlazak u Evropu donosi više od Miroslavovog transfera. I ne zaboravite u kakvoj situaciji bismo bili da se ne plasiramo u Evropu.
Nešto sumnjam da bismo mogli tako lako nastaviti u istom tempu da se dva puta zaredom ne plasiramo u Evropu.

LARSSON
Kontakt:

pon jan 23, 2017 3:58 pm

slika

Hurmasica
Kontakt:

:rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

pon jan 23, 2017 4:00 pm

LARS1921 je napisao/la:
slika
:placeodsmijeha: :rofl1: :klanjase2:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

pon jan 23, 2017 4:16 pm

exbabilon je napisao/la:
Samo da sad Miro i menadzer ne krenu stopama nekih nasih igraca i uposlenika koji su pisali saopstenja, sebe prali, a ljude u klubu krivili za sve. Fakat nam sad to ne treba. Klub se izjasnio, upoznao navijace da se nismo dogovorili, Boze moj, idemo dalje.. sad ako od ovog ispadne neka farsa, Miro odgovori klubu, klub Miri, menadzer klubu.. niko nije na dobitku. Umjesto toga nek posteno odradi ovaj ostatak ugovora i nek ide dalje gdje mu je bolje. Za mene je od nekog ultra dragog igraca, igraca cije sam neke golove vise slavio zbog njega nego zbog Zelje, sveo se na kraju na nekog iznadprosjecnog igraca koji ima profesionalan pristup i to je to. Fakticki ovdje pregovora nije ni bilo, ista pozicija se drzala zadnjih 6 mjeseci, sto je pokazatelj necije spremnosti na kompromis.
Ne bih se baš složio s tobom. Mislim da bi bilo fer da vidimo i drugu stranu medalje.Kada smo je vidjeli za Bogija on bi u pravu,evo sad za Jahića opet smo na tankom ledu ni tamo ni vamo.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

pon jan 23, 2017 4:19 pm

A onda kreće smaranje o saopštenjima od istih koji ih traže

cikazubo
Kontakt:

pon jan 23, 2017 4:22 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
pon jan 23, 2017 4:16 pm
exbabilon je napisao/la:
Ne bih se baš složio s tobom. Mislim da bi bilo fer da vidimo i drugu stranu medalje.Kada smo je vidjeli za Bogija on bi u pravu,evo sad za Jahića opet smo na tankom ledu ni tamo ni vamo.
Ne mogu se porediti slučaj Jahić/Bogičević s ovim, šta očekuješ da Miro može reći jer vidim par puta si to napisao, kakva može biti druga strana medalje u ovom slučaju, ne vidim da je klub ikoga napao indirektno, pa da bi neko plasirao drugu priču ?

exbabilon
Kontakt:

pon jan 23, 2017 4:29 pm

Sto se mene tice nek Miro na terenu pokaze da je vrijedan para koje je trazio, pa cu ja prvi reci da je uprava kriva jer nisu udovoljili njegovim zahtjevima. Pisanje saopcenja ce samo napraviti jos vecu stetu.

Kapiten
Kontakt:

pon jan 23, 2017 4:39 pm

exbabilon je napisao/la:
pon jan 23, 2017 4:29 pm
Sto se mene tice nek Miro na terenu pokaze da je vrijedan para koje je trazio, pa cu ja prvi reci da je uprava kriva jer nisu udovoljili njegovim zahtjevima. Pisanje saopcenja ce samo napraviti jos vecu stetu.
pa nije ga niko pljuvao i optuzivao iz kluba već su samo obavijestili navijače šta se desilo po pitanju vjerovatno i najaktuelnije teme ove zime. Nema tu nikakvog potencijalnog prepucavanja na relaciji klub-igrac-menadzer.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Jaozinho22

pon jan 23, 2017 4:46 pm

Miro 900k
Lendrić 825k
Veca 600k
Memija 600k
Križman 500k
Blagojević 500k
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 23, 2017 4:51 pm

sergejevic je napisao/la:
pon jan 23, 2017 2:23 pm
Zeljo ce igrati lopte i poslije Stevanovica. Ostalo je manje bitno. Treba se potruditi da igramo sto bolje i da se ne zamaramo previse stvarima na koje ne mozemo nikako uticati. Igrali su ovdje i bolji igraci, ali i oni koje uopste ne treba porediti s ovim danasnjim. Igrali i otisli, a Zeljo je nastavio. Mi imamo svoj cilj i svako ko moze pomoci da se isti ostvari je dobro dosao. Isto vrijedi i za sve ostale igrace, ako misle da mogu vise i bolje i ako im je toliko lose ovdje da cekaju prvu priliku da se ispale onda nisu nikada ni trebali obuci ovaj dres. Ja pamtim neke, kako ljudske, tako i igracke velicine tako da imam pravo ovo napisati. Napravili smo igraca koji je bio medju najboljim u svijetu, koji je igrao s Peleom i Euzebijom za reprezentaciju svijeta, a opet je davao sve od sebe na svakoj utakmici za ovaj klub. Ostao je uz ovaj klub, uvijek se vracao i sve dok mu je srce kucalo zivio je za Zelju. Takvi ljudi zasluzuju da se tuguje za njima i da se spominju danima. Neki ce trcati za parama, ali se nece imati gdje vracati. Rekao bih da nema para koje mogu kupiti ljubav i postovanje naroda. Zato ucinimo sve da se napravi posebno mjesto u nasem domu za ljude poput Skije, Bukala, Mise, Ivice, Mese,Katane, Dzilde, Mirze...Spisak je ogroman i tesko je sve nabrojati, ali to su ljudi koji zasluzuju da ih se stavi ispred svih ostalih i da svako dobro zna gdje je dosao i da ne moze svako nositi ovaj dres. Nekome je danas ispod casti igrati za Zelju i dok to ne promjenimo necemo napraviti nista ozbijno. Svaka velika Zeljina generacija je izgradjena na temeljima ljubavi, vodili su ovaj klub i igrali oni koji su tu ponikli i oni kojima je bio san da obuku Zeljin dres. Nista nije slucajno.
Bravo! Takvi ljudi se trebaju dizati, a ove zinule guzice nek idu, hvala mu za sve do sad, nadam se da ce nastaviti. Ako ne nastavi, noga na zapad.

@Lars, to kralju, aBd Djelma zadnje pojacanje Zeljeznicara u ovom prelaznom roku :D

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:02 pm

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zajko ... /170123058

Treninzi nisu ekstremno teški, prolazimo ih bez problema. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti", istakao je iskusni nogometaš.

I Celo ima teske treninge ?! Kad "starac" moze lagano ne valja ovo nista :kafa:

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:05 pm

Da dodju u paketu za jedno godinu i po.. Taman kad se stadion i teren usavrse :D
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:07 pm

@sergejevic i @boccaccio kao i inace u tri posta objasne situaciju o kojoj se diskutovalo 15-tak stranica.

P.S. Treba platiti obestecenje Olimpiku za Hidica :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

gavran
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:15 pm

Plava Porodica je napisao/la:
@sergejevic i @boccaccio kao i inace u tri posta objasne situaciju o kojoj se diskutovalo 15-tak stranica.

cime ces platiti kad za vode nemamo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

pon jan 23, 2017 5:17 pm

gavran je napisao/la:
pon jan 23, 2017 5:15 pm
Plava Porodica je napisao/la:

cime ces platiti kad za vode nemamo
Ni ovako ni onako nemamo vode u Sa :ganja:
Iskopat bunar umjesto ovih lazi da gradimo istok i problem rijesen.

Bitniji nam je kondicioni, Hidic zna svoj posao vrhunski :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava