Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salemprolic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 21, 2017 10:30 pm

Danas bas gledam slike sa treninga Zrinjskog i procitam igrace koji su na pripremama. Jos Jamak i Kajkut nisu bili tad na spisku...opasna ekipa, ako im jos niko ne ode te eventualno dodje Piric kako se pominje realno su prvi favorit za titulu. I zbog fine bodovne zalihe i igrackog kadra. Trener im jeste novi ali opet to je covjek koji je bio tu i prije, poznaje i klub i ligu. Pitari ne mijenjaju puno za sad, niko bitan ne ide, niko bitan im nije ni dosao ali s obzirom kako su odigrali sami kraj prvog dijela bice opasni. Mi trebamo vrijedno skupljati bodove i gledati da ne kasnimo previse, mozda se u nekom trenutku i ukaze sansa za nesto vise od samog izlaska u Evropu.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Kapiten
Kontakt:

sub jan 21, 2017 10:37 pm

Ma europa nam ne dolazi u pitanje. Nijedna ekipa iza nas ne moze da nas ugrozi na toj 3. poziciji.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

rodrigo87
Kontakt:

sub jan 21, 2017 10:38 pm

Ma nas trenutno ne trebaju zanimati ni Zrinjski ni Sarajevo. Naš cilj je Europa. Ukoliko se ukaže prilika da napadnemo titulu, svim silama je napasti, ali do tada neka naš cilj bude Europa.

bianco blu
Kontakt:

sub jan 21, 2017 10:44 pm

ma zrinski kiksa u prevoj tekmi na proljeće . igraju u zenici. čeliku treba svaki bod, pogotovo kući, robijaši im se vraćaju, ako zrinjski uzme bod. dobar je

Plava Porodica
Kontakt:

sub jan 21, 2017 10:44 pm

Ma ja vjerujem da mi imamo tim za titulu. 6.bodova je smijesna zaliha ako taj nas "tim za titulu" bude ukomponovan kako treba. Trebamo gledati samo sebe, ne zamarati se protivnicima, jer ce svi oni nama jos dva puta doci na teren. Najbitniji je u ligi za prvaka kuci dobijati, a u gostima rastereceno ici, bez pritiska, i igrati fudbal od pocetka do kraja bez ikakvih kalkulacija. Ili bos ili hadzija. 3.bobe ili nista.
A ako cemo da gledamo ovaj raspored do pocetka plej ofa, ja sam siguran u 4.pobjede, tako da u svakom slucaju nam Zrinjski ne moze pobjeci vise od ove trenutne zalihe. A njima uopste nece biti lagano vec u prvom mecu, utvare se vracaju na stadion, bice dobro ispunjeno BP, a to je odmah drasticno veci motiv za igrace. Solidno se pojacavaju, a imajuci u vidu da ce sve uciniti da Celik ostane u ligi, imati ce i oni fin pripaz od sudija do kraja. Hvala Bogu rjesili smo se njih.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salemprolic
Kontakt:

sub jan 21, 2017 10:52 pm

Sve je to super, ali nije ni nama prvo kolo Olimpik na Grbavici nego Krupa u gostima. Nije nimalo lako igrati na onom njihovom terenu. Pitajte fudbalere koliko se raduju toj umjetnoj travi gore.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jan 21, 2017 10:54 pm

Mene taj Zrinjski ne sekira uopšte. Ne pamtim kad su nas nadigrali. Provlacili se godinama i na kraju fasovali. Mi smo za njih veliki klub i imamo navijače i atmosferu kakvu oni nikad neće imati. Samo je do nas, ništa nam ne mogu. Jedino gdje su u velikoj prednosti to je suđenje. Zadnju utakmicu su nam demonstrirali silu kad je suđenje u pitanju. Na 0:0 nama se ne svira penal koji bi se cijeloj ligi svirao protiv nas, pa onda nam se poništava go koji se opet nikom protiv nas ne bi poništio i na krauju vrhunac sile penal iz čistog offside-a. Ja sam ubjeđen da nas uz pošteno suđenje neće nijednu od četiri tekme dobiti. To je smiješan klub - klasični politički projekat. Kakav ba ljudi Zrinjski.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jan 21, 2017 10:58 pm

salemprolic je napisao/la:
Sve je to super, ali nije ni nama prvo kolo Olimpik na Grbavici nego Krupa u gostima. Nije nimalo lako igrati na onom njihovom terenu. Pitajte fudbalere koliko se raduju toj umjetnoj travi gore.
Druze Krupa je svoj cilj vec ispunila. Ispasti ne mogu, sudije su ih gurale, pa ce sad malo i oni "ohladiti". Vjerujem da nece ostati u prvih 6. do plej ofa. Dobro teren je njihova prednost, ali ih mi imamo puno vise. Euforija ce opasna biti, bruku raje ce krenuti za Krupu(koliko nam maximalno dozvole), sigurno vec sada bolji tim imamo nego na jesen, doveli smo tri igraca koji su harali ovom ligom. Zato kazem uz dobre pripreme, mir u svlacionici,ukomponovan tim koji zna sta zeli na terenu, plus nasa euforija, zaista ne vjerujem da nam iko moze stati na put.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 21, 2017 11:05 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
sub jan 21, 2017 10:54 pm
Mene taj Zrinjski ne sekira uopšte. Ne pamtim kad su nas nadigrali. Provlacili se godinama i na kraju fasovali. Mi smo za njih veliki klub i imamo navijače i atmosferu kakvu oni nikad neće imati. Samo je do nas, ništa nam ne mogu. Jedino gdje su u velikoj prednosti to je suđenje. Zadnju utakmicu su nam demonstrirali silu kad je suđenje u pitanju. Na 0:0 nama se ne svira penal koji bi se cijeloj ligi svirao protiv nas, pa onda nam se poništava go koji se opet nikom protiv nas ne bi poništio i na krauju vrhunac sile penal iz čistog offside-a. Ja sam ubjeđen da nas uz pošteno suđenje neće nijednu od četiri tekme dobiti. To je smiješan klub - klasični politički projekat. Kakav ba ljudi Zrinjski.
Ma titule se uzimaju , u pravom smislu te rijeci, na malim tekmama.
I prosle godine smo ih ubili na Grbavici, dole se provukli, ove godine I sa Kosticem do gola nisu bili nista posebno.

Njihova taktika je slicna kao I Amarova I Slavkova. Kod kuce moras mljeti I dobiti sve redom, a u gostima ici na X, a ako se otvori uzmes sve I ides kuci pjevajuci.

Pinkii
Kontakt:

sub jan 21, 2017 11:13 pm

Nemojte podsjecati na jedan od najofirnijih golova koje smo primili. Jos ne vjerujem da nam ljudi nisu prisli golu 60 minuta i onda onako ofirno zabili. Boze sacuvaj.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Brkoo
Kontakt:

sub jan 21, 2017 11:25 pm

Ja mislim da je tad, @Jaozinho sasuo jednom nasem golmanu( necu ga imenovati :D ) sve od neba do zemlje, da je mogao tu noc bi uletio u teren i prebio ga, najblaze receno :ganja: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sub jan 21, 2017 11:28 pm

Brkoo je napisao/la:
Ja mislim da je tad, @Jaozinho sasuo jednom nasem golmanu( necu ga imenovati :D ) sve od neba do zemlje, da je mogao tu noc bi uletio u teren i prebio ga, najblaze receno :ganja: :placeodsmijeha:
Umalo da ja zaplatim umjesto Vece cekajuci ih ispred tribine :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

godrina
Kontakt:

sub jan 21, 2017 11:33 pm

salemprolic je napisao/la:
uglavnom u pravu si, mada jutros je haman lars postavio ko im ne igra i nema im 3 cini mi se igraca koji su odigrali dosta utakmica i onaj sto je najvise zabijo koljic tako nekako
mada ja da se pitam cilj nije evropa nego neki pehar.. e sad nek se skontaju koji..-6 za prvim, -2 za drugim + aBd odlicna atmosfera u ekipi, na tribini, ISTOK, pojacanja nema razloga da ne napadnemo neki trofej
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

exbabilon
Kontakt:

sub jan 21, 2017 11:34 pm

Ma ozbiljno Zrinjski dovodi, nema sta. U situaciji su da dovode Jamaka i Kajkuta samo da bi prosirili roster, ne dovode ih kao neka ultra pojacanja od kojih zastaje dah, a mi znajuci kvalitete i jednog i drugog mozemo bit sigurni da ce im obojica valjati u borbi na oba fronta. Oni su i bez ovih pojacanja imali respektabilan roster, po 2 kvalitetna na svakoj poziciji, a sad uz ovu dvojicu tu su Kobiljar, Blaic, Kukoc, Zahvalili se Colicu i Stojanovicu jer bi bili mozda trece opcije na svojim pozicijama. Bit ce zanimljivo proljece, a pogotovo medjusobni dueli nas, pitara i Zrinjskog.

kontranogama
Kontakt:

sub jan 21, 2017 11:36 pm

Ja samo zelim da Mrvica dotjera tim na nivo da se ne bojim nas samih, ko sto je bilo cesto da sam se bojao vise nase igre nego protivnika. Mislim na one silne greske odbrane i veznog reda, a napad ko napad nesto ce uletiti.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Jaozinho22

sub jan 21, 2017 11:46 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sub jan 21, 2017 11:28 pm
Brkoo je napisao/la:
Umalo da ja zaplatim umjesto Vece cekajuci ih ispred tribine :kafa:
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Drug digao pare tu noć a ja se nervirao zbog Vece i povika iz C sektora.
Hladno dvica na Zrinju i crveni karton. :D
Veca je i dalje ublehas al se uozbiljio to se mora priznat, mada ponuda od 200k evra i masnu svezat na njega i poslat ga.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

sub jan 21, 2017 11:47 pm

Usput Jahic na pripremama s kadetima. Valjda se nesta radi po pitanju njegovog ugovora.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

SanMan
Kontakt:

sub jan 21, 2017 11:49 pm

kontranogama je napisao/la:
sub jan 21, 2017 11:36 pm
Ja samo zelim da Mrvica dotjera tim na nivo da se ne bojim nas samih, ko sto je bilo cesto da sam se bojao vise nase igre nego protivnika. Mislim na one silne greske odbrane i veznog reda, a napad ko napad nesto ce uletiti.
U ovoj našoj ligi ne mogu se sjetiti tri utakmice da nas je neko razvalio a 101 kad smo sami sebe sje...., pogotovo mi teško padaju traumatične na Grbavici od potpunih levata

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 21, 2017 11:54 pm

Mogu mislit kako mu je glupo s djecom ici na pripreme, al eto mozda nas neki stoper nauci nesto od Jahe :D

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned jan 22, 2017 12:01 am

Ma ko ga jebe. Nije mi ga žao ni malo. :) Da Bog da više nikad ne obukao Željin dres. Hinja! :guz:
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.

Prijava