Druze Krupa je svoj cilj vec ispunila. Ispasti ne mogu, sudije su ih gurale, pa ce sad malo i oni "ohladiti". Vjerujem da nece ostati u prvih 6. do plej ofa. Dobro teren je njihova prednost, ali ih mi imamo puno vise. Euforija ce opasna biti, bruku raje ce krenuti za Krupu(koliko nam maximalno dozvole), sigurno vec sada bolji tim imamo nego na jesen, doveli smo tri igraca koji su harali ovom ligom. Zato kazem uz dobre pripreme, mir u svlacionici,ukomponovan tim koji zna sta zeli na terenu, plus nasa euforija, zaista ne vjerujem da nam iko moze stati na put.salemprolic je napisao/la: ↑sub jan 21, 2017 10:52 pmSve je to super, ali nije ni nama prvo kolo Olimpik na Grbavici nego Krupa u gostima. Nije nimalo lako igrati na onom njihovom terenu. Pitajte fudbalere koliko se raduju toj umjetnoj travi gore.
Ma titule se uzimaju , u pravom smislu te rijeci, na malim tekmama.Rodom s mejtaša je napisao/la: ↑sub jan 21, 2017 10:54 pmMene taj Zrinjski ne sekira uopšte. Ne pamtim kad su nas nadigrali. Provlacili se godinama i na kraju fasovali. Mi smo za njih veliki klub i imamo navijače i atmosferu kakvu oni nikad neće imati. Samo je do nas, ništa nam ne mogu. Jedino gdje su u velikoj prednosti to je suđenje. Zadnju utakmicu su nam demonstrirali silu kad je suđenje u pitanju. Na 0:0 nama se ne svira penal koji bi se cijeloj ligi svirao protiv nas, pa onda nam se poništava go koji se opet nikom protiv nas ne bi poništio i na krauju vrhunac sile penal iz čistog offside-a. Ja sam ubjeđen da nas uz pošteno suđenje neće nijednu od četiri tekme dobiti. To je smiješan klub - klasični politički projekat. Kakav ba ljudi Zrinjski.
Umalo da ja zaplatim umjesto Vece cekajuci ih ispred tribine
uglavnom u pravu si, mada jutros je haman lars postavio ko im ne igra i nema im 3 cini mi se igraca koji su odigrali dosta utakmica i onaj sto je najvise zabijo koljic tako nekakosalemprolic je napisao/la: ↑sub jan 21, 2017 10:52 pmSve je to super, ali nije ni nama prvo kolo Olimpik na Grbavici nego Krupa u gostima. Nije nimalo lako igrati na onom njihovom terenu. Pitajte fudbalere koliko se raduju toj umjetnoj travi gore.
Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jan 21, 2017 11:28 pmUmalo da ja zaplatim umjesto Vece cekajuci ih ispred tribine![]()
U ovoj našoj ligi ne mogu se sjetiti tri utakmice da nas je neko razvalio a 101 kad smo sami sebe sje...., pogotovo mi teško padaju traumatične na Grbavici od potpunih levatakontranogama je napisao/la: ↑sub jan 21, 2017 11:36 pmJa samo zelim da Mrvica dotjera tim na nivo da se ne bojim nas samih, ko sto je bilo cesto da sam se bojao vise nase igre nego protivnika. Mislim na one silne greske odbrane i veznog reda, a napad ko napad nesto ce uletiti.