Napraviti safe standing zonu bez stolica, lupam dva centralna sektora budu na tom princip safe stand, a lateralni sektori sa stolicama, pa nek svako bira, uglavnom za stajaći dio ako kupiš onda i nemaš konkretno mjesto već imaš permanentnu kartu za taj cijeli kop, i na kraju krajeva nije nama grupa baš toliko brojna da nema mjesta na tribini kad su u pitanju ove ligaške utakmice, nek ima 800-1000 ljudi u kopu, a jug će primati 5000, tako da bez problema možemo odraditi i tu prodaju konkretno stolica na ovim bočnim sektorima.. Naći će se sigurno rješenje i odgovarajući sistem i za to sufinansiranje juga, stvarno klub ima potencijal s ovakvim navijačima, ne sumnjam da ćemo u slučaju izgradnje juga još više zapeti svojim doprinosima, a to bi značilo da bi navijači kroz ova 3 projekta pomogla svoj klub sa preko milion KM, to je baš da se naježi čovjek..rodrigo87 je napisao/la: ↑pet jan 20, 2017 10:38 amSto se tice Juga, te bi se desetogodisnje karte morale drukcije osmisliti. Jug je navijacka tribina, i kada bi sada 500 ljudi izabralo svoje mjesto na tribini navijackoj, na koje nikad niko ne bi smio sjesti(stati), ne bi bas najbolje bilo, niti bi se slozili.Rodom s mejtaša je napisao/la: ↑pet jan 20, 2017 10:23 amŠto se tiče juga ja se iskreno nadam da će opet biti neka akcija recimo tipa milja desetogodišnjih za 5 glava još na rate ko hoće. Išlo bi ko halva. To je dakle po miliona. Klub će se morati snaći za ostalo. Meni laiku jedino ne ide u glavu što su ti krovovi toliko skupi. Ispade krov za istok skoro kao istok ako se dobro sječam kad se pričalo o ciframa.
Da, to je odlican prijedlog. Mada, opet mislim da to nece tako lahko ici na Jugu, a ne znam zastocikazubo je napisao/la: ↑pet jan 20, 2017 10:52 amNapraviti safe standing zonu bez stolica, lupam dva centralna sektora budu na tom princip safe stand, a lateralni sektori sa stolicama, pa nek svako bira, uglavnom za stajaći dio ako kupiš onda i nemaš konkretno mjesto već imaš permanentnu kartu za taj cijeli kop, i na kraju krajeva nije nama grupa baš toliko brojna da nema mjesta na tribini kad su u pitanju ove ligaške utakmice, nek ima 800-1000 ljudi u kopu, a jug će primati 5000, tako da bez problema možemo odraditi i tu prodaju konkretno stolica na ovim bočnim sektorima.. Naći će se sigurno rješenje i odgovarajući sistem i za to sufinansiranje juga, stvarno klub ima potencijal s ovakvim navijačima, ne sumnjam da ćemo u slučaju izgradnje juga još više zapeti svojim doprinosima, a to bi značilo da bi navijači kroz ova 3 projekta pomogla svoj klub sa preko milion KM, to je baš da se naježi čovjek..rodrigo87 je napisao/la: ↑pet jan 20, 2017 10:38 amSto se tice Juga, te bi se desetogodisnje karte morale drukcije osmisliti. Jug je navijacka tribina, i kada bi sada 500 ljudi izabralo svoje mjesto na tribini navijackoj, na koje nikad niko ne bi smio sjesti(stati), ne bi bas najbolje bilo, niti bi se slozili.Rodom s mejtaša je napisao/la: ↑pet jan 20, 2017 10:23 amŠto se tiče juga ja se iskreno nadam da će opet biti neka akcija recimo tipa milja desetogodišnjih za 5 glava još na rate ko hoće. Išlo bi ko halva. To je dakle po miliona. Klub će se morati snaći za ostalo. Meni laiku jedino ne ide u glavu što su ti krovovi toliko skupi. Ispade krov za istok skoro kao istok ako se dobro sječam kad se pričalo o ciframa.
fotomontaze i obmane..
I mene zanima ovo za Sanela. Zna li neko u cemu je fazon ?mula je napisao/la: ↑pet jan 20, 2017 9:45 amSvaka čast Seji Brajloviću na kupovini 10 desetogodišnjih ulaznica. Čovjek je i ovim putem potvrdio da je ne samo sponzor nego istinski zaljubljenik u naš voljeni tim.
Iskreno zanima me u vezi onog čovjeka (ne poznajem ga lično) Sanel Halilović koji putem FB stranice skuplja 5-tu desetogodišnju kartu, zašto je osporavan od nekih ljudi iz kluba kao i navijača.. Nedavno je objavio na stranici da mu navodno nedaju više da skuplja doprinose u Fan shop-u.
Ja ne očekujem da jug kupuje iko osim navijača koji navijajurodrigo87 je napisao/la: ↑pet jan 20, 2017 10:38 amSto se tice Juga, te bi se desetogodisnje karte morale drukcije osmisliti. Jug je navijacka tribina, i kada bi sada 500 ljudi izabralo svoje mjesto na tribini navijackoj, na koje nikad niko ne bi smio sjesti(stati), ne bi bas najbolje bilo, niti bi se slozili.Rodom s mejtaša je napisao/la: ↑pet jan 20, 2017 10:23 amŠto se tiče juga ja se iskreno nadam da će opet biti neka akcija recimo tipa milja desetogodišnjih za 5 glava još na rate ko hoće. Išlo bi ko halva. To je dakle po miliona. Klub će se morati snaći za ostalo. Meni laiku jedino ne ide u glavu što su ti krovovi toliko skupi. Ispade krov za istok skoro kao istok ako se dobro sječam kad se pričalo o ciframa.
Ma neka ga, čovjek se trudi pokušava nešto...nek se i slika ako mu to pravi zadovoljstvo...najhitnije je da se uplaćuju desetogodisnje.Morzhy je napisao/la:Ljudi skupe, a on opali selfie
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Nemam ništa protiv naravno, ali se ipak malo previše eksponira...ne ide mi to uz Željupile87 je napisao/la:Ma neka ga, čovjek se trudi pokušava nešto...nek se i slika ako mu to pravi zadovoljstvo...najhitnije je da se uplaćuju desetogodisnje.Morzhy je napisao/la:Ljudi skupe, a on opali selfie
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk