Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jan 18, 2017 8:30 pmFakat, sve nekakvi čudni rezultati... da je tako u Europi, onda bi i Estonija bila dvostruki prvak Europe. Koliko će kladare zaraditi na ovom kupu moći će cijelu Afriku nahraniti
efenberg međed?sofronije je napisao/la: ↑sri jan 18, 2017 8:33 pmEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jan 18, 2017 8:30 pmFakat, sve nekakvi čudni rezultati... da je tako u Europi, onda bi i Estonija bila dvostruki prvak Europe. Koliko će kladare zaraditi na ovom kupu moći će cijelu Afriku nahranitima grdan fudbal a i sam ambijent...pa kad je svjetsko bilo i one vuvuzele isto qrac
Ima nekakav bot na onom tamo forumu, ja ne pisem ali cesto procitam sta raja predlozi ovako....frajer na svakom paru kojem padne ...namjesteno.....![]()
aha..hahahaLARS1921 je napisao/la: ↑sri jan 18, 2017 8:39 pmefenberg međed?sofronije je napisao/la: ↑sri jan 18, 2017 8:33 pmEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jan 18, 2017 8:30 pmFakat, sve nekakvi čudni rezultati... da je tako u Europi, onda bi i Estonija bila dvostruki prvak Europe. Koliko će kladare zaraditi na ovom kupu moći će cijelu Afriku nahranitima grdan fudbal a i sam ambijent...pa kad je svjetsko bilo i one vuvuzele isto qrac
Ima nekakav bot na onom tamo forumu, ja ne pisem ali cesto procitam sta raja predlozi ovako....frajer na svakom paru kojem padne ...namjesteno.....![]()