Imali bi solidnog igrača na klupi, a u klupskoj kasi minimalno dvije milje mjesečno, na konto kilažestorm_raider je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 9:27 pmTo je dobar plan. Dovedemo Dulju i onda ga opalimo po usima zbog viska kilograma i onda povecamo Miri platu od tih para. Logicno.struja je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 9:18 pmMožeš misliti koliko bi njemu slavko odbio od plate da ga izvagastorm_raider je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 8:15 pm
Ima viska masti, pa kad treba za rostilja mozemo odsjeci.
Jesi li ti u fazonu da pises komentare po fb hvaleci svoje pulene ?delinjo je napisao/la:Leonu sam ja menadjer pa nece biti problema ....Husara je za mene mala maca i obicni amatercic...
trazim ti bolji ugovor,na kraju krajeva ima sindikat ganjat cemo seLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 10:01 pmMenadjeri i igraci su kvarna roba. Delinjo trazi 40 milja na ruke![]()
Već napisani, samo "send" na sabahuavlami97 je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 9:59 pmImali bi solidnog igrača na klupi, a u klupskoj kasi minimalno dvije milje mjesečno, na konto kilažestorm_raider je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 9:27 pmTo je dobar plan. Dovedemo Dulju i onda ga opalimo po usima zbog viska kilograma i onda povecamo Miri platu od tih para. Logicno.![]()
Gavrane, idi na spavanje, treba sabah zorom mailove slati![]()
Moze li se ekipa sa FM-a ugradit u transfer? Pod tom ekipom, naravno, racunam i Deju agentadelinjo je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 10:04 pmtrazim ti bolji ugovor,na kraju krajeva ima sindikat ganjat cemo seLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 16, 2017 10:01 pmMenadjeri i igraci su kvarna roba. Delinjo trazi 40 milja na ruke![]()
![]()
...a Dženis zaradi žuti na klupi...Lendrićevo radovanje je nenadjebivo...ako je kome pri ruci neka postavi onaj trk ubice iz Splita
Valjda harmonije.. Hegemonija je nesto sasvim drugo.
Mislis Bokacinijev pokusaj ubistva nama dragog Ivana
...nemoj tako Ajzea, bilo je i hegemonije nad hercegovačkom nejači