Evo raja stigoh i ja uz kaficu sve fino citam. Veze nisam imao da se sve ovo danas izdesavalo.
Sto se tice Juga, nema sretnije osobe od mene. I za istok se radujem jer se nasa kuca gradi, ali Jug me je odgojio, na Jugu sam citav zivot..jednostavno dio mene. Sad se sav najezim kad pomislim Jug do terena , istok i sjever okolo jos grme. Cut ce se do Trebevica huk iz Doline Cupova. Hvala ovim ljudima na celu kluba, san je odavno postao java, pa mi se sad sve ovo cini uobicajenim procedurama

Nego rece neko da se to planira od septembra graditi.. Braco gdje selimo kop? Istok ili Sjever?

Ali, prije svega toga, sto stalno pricam je novi teren. I nadam se da ce ta ideja zazivjeti, i da ce se krenuti u rekonstrukciju odmah nakon zavrsetka prvenstva.
A za Crnova, mislim da je nepotreban. Decko kojeg bi svi voljeli u Zelji prije dvije godine, radi lose glave u nikad losijem Sirokom je otpisan. Sta on ima traziti u najvecem klubu u BiH? Jedino ako strucni stab bude strpljiv sa njim i polahko ga kvalitetnim radom dizao u formi. A moglo bi to potrajati. Ja vjerujem da u klubu znaju sta rade, pa ako ga dovedu imaju neki plan za njega. Ja se nadam da grijesim, pa nek bude bolji i od Mire pa neka mi se ponjake u stau.