cikazubo je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 5:46 pm
Evo Partizan izgleda dobio zabranu da učestvuje u UEFA takmičenjima naredne 3 godine zbog nekakvih dugovanja, a sjećam se gostovanja Vukotića čini mi se na OBN-u kada je rako Adisu da CZV i Partizan ovako kako trenutno funkcionišu neće dugo tj pitanje je samo kad će kao takvi državni projekti doći u neku situaciju iz koje se neće moći izvući. Iz ovoga opet lako možemo da zaključimo koliko je bitno poslovanje kluba striktno po zakonu, džaba ti trofeji, historija, tradicija, navijači ako se dovedeš u situaciju kao npr Bosna, a mi bi sigurno tako i završili prije ili kasnije da se nismo na vrijeme što bi se reklo dohavizali..
Da, i u dogovoru s drzavom ista ce im platiti dio dugovanja izgleda. Bas kao sto rece, nece moci ovako dovijeka!
Najbolje je biti svoj na svome. Osijek nevjerovatno raste, al isuska se da su ono sve ulaganja od Orbana, predsjednika Madjarske. Preko toga pere pare. Sta kad on ode s vlasti...ili Volpi, vlasnik Rijeke, vec ima gubitke za svoje firme, za novu Kantridu se usutio, kaze nema para. Znaci neizvjesna buducnost, mislim na dalju, posto su za nas trenutno svemirski brod jer se pumpaju milioni eura kapitala. Osijek doveo Muzafera Ejupija za 400 hiljada eura. Rijeka prodala Mitrovica za 5 miliona eura Besiktasu. Ali samo polako.
Sami gradimo stadion i stvaramo finu ekipu. Do sada sam zadovoljan zimskim prelaznim rokom. Vidjet cemo koja su rjesenja za odbranu. A na ljeto ce svakako biti pojacanja, mozda i neki moderni veznjak, trkacki nastrojen o kojem se pricalo zadnjih par stranica. Ja sam to ocekivao od Ugljese, ali izgleda nista. Volio bih da me demantuje.