Lendra je ultra !dimitrijevic je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 1:11 pm
Fotografije sedmice !
Fenomenomenalno osjecam se, fenomenomenalno sada gori sve, fenomenomenalno igras mi ti, fenomenomenalno samo nastavi.........
chile je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 1:20 pmKakav drugi plan najveci klub smo u drzavi, time se ponosimo, treba se znati onda i nositi sa tim i drugi nas puno ne trebaju zanimati.delinjo je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 1:16 pmpa bolje iz drugog plana,prebacis ovako lopticu na limitiranu ekipu kao sto je Sarajevo...oni se okuraze malo a mi uletimo iz drugog plana ....chile je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 1:13 pmNe svidjaju mi se ove izjave da nam je cilj europa.
Zelji je uvijek ali bas uvijek cilj titula i dupla kruna i to se ne smije poricati i u stranu gurati.
Izlazak u europu je minimum koji se mora izboriti, i niko ne kaze da se cilj uvijek mora izboriti tj titula, ali ona mora biti cilj.
Nadam se da ce to neko i ovima koji su od juce tu ukazati.![]()
Da li je neko limitiran ili ne pokazace igre na terenu, nikoga potcjenjivati niti precjenjivati ali oni trebaju da gledaju nas i prema nama.
ljudi nam spucali 5 sa pola snagedimitrijevic je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 1:34 pmKad se sjetim prijateljske protiv Metalista iz Harkiva kada su oni bili rame uz Sahtar i Dinamo i igrao onaj Tajson sto je kasnije presao u Sahtar cini mi se ili je otisao ranije nisam siguran, Sosa iz Atletika i bilo je jos deset sto vrijede isto toliko miliona..kako smo samo smijesni biliSvraka trebao negdje preci za milion maraka i do lopte nije mogao doci
![]()
Dobro ovi su slabiji od onog Metalista, ali svejedno od nas su pofino jaci. Eto prilike da i mi odigramo jacu tekmu jos od Standarda. Kvota 1 da se Zeba i Bekric nece sastavit s loptom kad ih zaganjaju ovi Rusi![]()
To je i kostić rekao