(FOTO/VIDEO/SISE)Анарки je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 9:49 am(FOTO/VIDEO) Fudbaleri Željezničara trenirali na 'zaleđenoj' Grbavici
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/foto ... vici/73862
Kostiću "hoš" dolaziti ili nećeš?Dr. Kostic je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 2:14 ampozzz od mene braco. Dugo me nije bilo al redovno citam forum. Reko da se javim
znam da se sprdas... ali ko onda u klubu predstavlja nas ostale (4.ustavna kategorija)?avlami97 je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 11:19 amVedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Aldin Ćeman, Adnan Bobić – Siniša Stevanović, Kerim Memija, Srđan Stanić, Jadranko Bogičević, Mateo Boccaccini, Kemal Osmanković, Amar Beširević – Dino Hasanović, Darko Marković, Jovan Blagojević, Uglješa Radinović, Samir Bekrić, Zajko Zeba, Denis Žerić, Miroslav Stevanović, Sandi Križman – Ivan Lendrić, Stevo Nikolić, Dženis Beganović, Ajdin Mujagić.
Boldirani, 10 njih, prošlo Željinu školu, ako im pridodamo Stanića i Bekrića, koji su vrlo mladi došli u Želju, izađe da je od 24 igrača 12 iz Željine školeSramota, više od pola Bošnjaci, ali se mora nagurati bar na 80%, zbog onoga što ih priziva
![]()
Kjosevski i Bogičević, iako mi je Kjosevski šuhveli, posti, ide na džumu i Bajram namaz, a ni Zakariću niko ne može ući u tragjovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 11:27 amznam da se sprdas... ali ko onda u klubu predstavlja nas ostale (4.ustavna kategorija)?avlami97 je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 11:19 amVedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Aldin Ćeman, Adnan Bobić – Siniša Stevanović, Kerim Memija, Srđan Stanić, Jadranko Bogičević, Mateo Boccaccini, Kemal Osmanković, Amar Beširević – Dino Hasanović, Darko Marković, Jovan Blagojević, Uglješa Radinović, Samir Bekrić, Zajko Zeba, Denis Žerić, Miroslav Stevanović, Sandi Križman – Ivan Lendrić, Stevo Nikolić, Dženis Beganović, Ajdin Mujagić.
Boldirani, 10 njih, prošlo Željinu školu, ako im pridodamo Stanića i Bekrića, koji su vrlo mladi došli u Želju, izađe da je od 24 igrača 12 iz Željine školeSramota, više od pola Bošnjaci, ali se mora nagurati bar na 80%, zbog onoga što ih priziva
![]()
![]()
Idu li ovi naši u Antaliju ili Siriju? Ufatila me neka šuha
Najteža prognoza i najnezahtjevnije očekivanje je da se nadaš osvajanju kupa. To je takvo takmičenje koje ne poznaje kvalitet, formu i taktiku. Ni jedne godine, ne samo u nasoj zemlji , nego bilo gdje na svijetu ne prođe, a da se ne desi najmanje jedno iznenađenje.ISB87 je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 11:51 amHahaha
Moja minimalna ocekuvanja su osvajanje kupa, jer znam da imamo ekipu za to samo se trebamo svi ujediniti i puniti tribine svaku utakmicu.Potreban nam.je taj trofej, a mislim da je kup malo lakse osvojiti od lige a nakon ovako turbulentne sezone bi nam sjelo haos.
I sa moje strane pohvale za pripremne utakmice.