Drama je kad se "dangeroz atak" upaliAjzea je napisao/la:Izuriniram se po svim tim gigantima.
ZELJEZNICAR UBER ALLES !
Ovo drama?! Ne znaju oni sta je drama, kada znas da ti je dosudjen penal a ne znas li je lopta usla u gol ili nije !
Taman tako !
Drama je kad se "dangeroz atak" upaliAjzea je napisao/la:Izuriniram se po svim tim gigantima.
ZELJEZNICAR UBER ALLES !
Ovo drama?! Ne znaju oni sta je drama, kada znas da ti je dosudjen penal a ne znas li je lopta usla u gol ili nije !
Taman tako !
Hocemoli skupiti dovoljno ili ce Misimovic pogurat?

Imo sam max 5 godina i stariji rođak me nagovorio da navijam kao i on za CZ ( on je sada najveci zvrk i neda reci da je ikada navijao za CZ

Treba napomenuti da ce nestati struje u periodu od 80-te minute u cijelom Mancesteru.
Ma krivi prije svega što nijedan par muda nisu ponijeli na put na revanš.
Žali Bože navijača, ne bi im u koži bio, užasRoberto Baggio je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 12:00 amMa krivi prije svega što nijedan par muda nisu ponijeli na put na revanš.![]()
Drago Ćosić
Kakav Drago Ćosić, on je ćosav, nema brkova

E bas ovako razmisljam, samo sto sam ja gledao Carlosa, Fenomena, Figa, Morientesa, Hiera..ali nebitno, i tada je Željo bio prvi u srcu, a sad kad ovo pogledam, i to na pregledu samo, jer ne pada mi na pamet da pratim utakmicu, zahvaljujem Bogu što me uputio prema Grbavici.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 11:24 pmDavno nekad je bio jedan Lyon sa Zunjinjom, Juve sa Del pierom i Trezegeom, Milan sa Maldinijem Inzagijem, Junajted sa Gigsom i Skolsom, Roma sa Totijem,Inter sa Zanetijem i Vierijem. To je fudbal. Ovo nije.
I zato se svako jutro zahvalit Bogu sto zivim u BiH i jos uvijek znam sta je pravi fudbal i gdje se igra. Bez para, bez zvijezda. Nije najljepsi, ali je moj.
Zivjela PL!
Karaj Metalce sampione!
Juve ti je loš primjerStrogo_plav je napisao/la:E bas ovako razmisljam, samo sto sam ja gledao Carlosa, Fenomena, Figa, Morientesa, Hiera..ali nebitno, i tada je Željo bio prvi u srcu, a sad kad ovo pogledam, i to na pregledu samo, jer ne pada mi na pamet da pratim utakmicu, zahvaljujem Bogu što me uputio prema Grbavici.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 11:24 pmDavno nekad je bio jedan Lyon sa Zunjinjom, Juve sa Del pierom i Trezegeom, Milan sa Maldinijem Inzagijem, Junajted sa Gigsom i Skolsom, Roma sa Totijem,Inter sa Zanetijem i Vierijem. To je fudbal. Ovo nije.
I zato se svako jutro zahvalit Bogu sto zivim u BiH i jos uvijek znam sta je pravi fudbal i gdje se igra. Bez para, bez zvijezda. Nije najljepsi, ali je moj.
Zivjela PL!
Karaj Metalce sampione!
Kad krece nasa liga prvakaexbabilon je napisao/la:Ma yebo i ligu prvaka vise. Stvarno mi je postalo odvratno takmicenje. Svaka cast veceras Barci na ovom cudu, ali opcenito unaprijed haman znas ko ce ici u top 8, ko u polufinale.. Do te mjere je izvrsena elitizacija da i ovi malo manji od najvecih uzimaju samo mrvice, a 10ak klubova se godinama vrti u zavrsnicama.
Liga prvaka je na Grbavici jer je Zeljo prvak kako god okrenes.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
To ti ne bih znao reci odmah ovako, al osvrnuo bih se na tvoj post od danas kad si rekao samo da Siroki ne udje u ligu za prvaka..Iskreno isto mi je palo na pamet kad sam vidio da ih uzimaju. Povelika je razlika izmedju nas i Sirokog i ovaj Siroki tesko moze stici to 3. mjesto pa bi poznavajuci okolnosti u ligi 6 igrali pod rucnom, kalkulisali bi..a opet znajuci kako stoje stvari vjerujem da bi protiv nas i Sarajeva zapeli dok bi Zrinjski imao 6 sigurnih bodova. Tako da volio bih da uzmu pitarima bod ali da na kraju odu u donjih 6 pa da se mi gore koliko toliko postenije potucemo za titulu.BabOsim je napisao/la:Kad krece nasa liga prvakaexbabilon je napisao/la:Ma yebo i ligu prvaka vise. Stvarno mi je postalo odvratno takmicenje. Svaka cast veceras Barci na ovom cudu, ali opcenito unaprijed haman znas ko ce ici u top 8, ko u polufinale.. Do te mjere je izvrsena elitizacija da i ovi malo manji od najvecih uzimaju samo mrvice, a 10ak klubova se godinama vrti u zavrsnicama.
Liga prvaka je na Grbavici jer je Zeljo prvak kako god okrenes.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk